Beoordelingen Museum Het Grachtenhuis

Heel erg geslaagd
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9november

Datum beoordeling: 20 november 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Heel origineel van opzet, lijkt niet op andere musea, biedt veel meer dan zo maar even binnenkijken, juist met kleinere groep heel leuk, je blijft bij elkaar, heel gemotiveerd personeel

Beoordeling gegeven door Jans'.

Heel boeiend en origineel
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9november

Datum beoordeling: 9 november 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Op een leuke en afwisselende manier kennismaken met een stukje geschiedenis, absoluut niet saai !! Heel betrokken personeel, ze zijn trots op hun museum en terecht!

Beoordeling gegeven door Janna.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2012

Datum beoordeling: 21 september 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Een museum met moderne technieken waardoor een levendige indruk van Amsterdam in de 17e eeuw. U kunt de "stedebouwkundige" ontwikkeling meebeleven tijdens een vergadering van de "gemeenteraad" Leeftijd van 10 tot 88 jaar

Beoordeling gegeven door van Vliet.

Leukste museum van Amsterdam!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-06-2012

Datum beoordeling: 20 juni 2012

Reisgezelschap: gezin

Wat een fantastische ervaring, een bezoek aan dit nieuwe grachtenmuseum. Aan de hand van een tour met prachtige animaties en geluidseffecten krijg je het verhaal over de grachtengordel te horen en te zien. De pronkkamers en de tuin zijn ook zeker de moeite waard. Ideaal voor kinderen!

Beoordeling gegeven door E. Kramer.

Fantastisch museum voor echt Amsterdams gevoel!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-6-2012

Datum beoordeling: 15 juni 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Wij waren zeer verrast door dit museum! Helemaal van deze tijd met de modernste technieken. Het poppenhuis is te leuk en wij hebben een perfecte route uitgestippeld voor ons verdere verblijf in Amsterdam! Zeer vriendelijk personeel!

Beoordeling gegeven door Laura.

ontzettend leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2011

Datum beoordeling: 24 maart 2012

Reisgezelschap: met partner

Wat een leuk museum. Met een overzichtelijke tentoonstelling ervaar je de opbouw van de grachtengordel. Interactief en modern, verrassend leuk!

Beoordeling gegeven door Leoni.

Ideale start voor een bezoek aan de grachtengordel
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2011

Datum beoordeling: 1 september 2011

Reisgezelschap: gezin

Amsterdam is leuk. En de grachten in het bijzonder. Nog leuker was het om eerst naar museum Het Grachtenhuis te gaan en daarna over de grachten te struinen. Zo keek ik opeens met nieuwe ogen naar dit prachtig stukje Nederland! Heldere informatie op een leuke manier gebracht (tip: poppenhuis) en gelukkig ook allemaal niet te lang (kinderen waren mee). Na een uur weer buiten, de ├Ęchte grachten op. Spectaculair!

Beoordeling gegeven door B.K..

Waanzinnig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 april 2011

Datum beoordeling: 7 april 2011

Reisgezelschap: met partner

Ondanks dat het nog kampt met kinderziektes, en het nog niet officieel geopend is voor het publiek, mocht ik alvast een kijkje nemen. En het is een aanrader.. Normaal ben ik niet zo van de pracht en praal en al dat opgetutte gedoe, maar de schoonheid van de originele kamers beneden in combinatie met de nieuwste technologie (oa hologrammen!) waren adembenemend. Op een speelse wijze wordt de geschiedenis van de grachtengordel verteld. Je gaat met een voldaan gevoel weg!

Beoordeling gegeven door Mieke.