Beoordelingen Japanse Watertuin

1 11111

Bezoekdatum: 03-09-1988

Datum beoordeling: 3 september 2018

Reisgezelschap: met partner

Geachte heer/ mevrouw, Naar aanleiding van ons bezoek 3 september 2018 19:45 tot 21:45 in de Watertuin Naaldwijk hierbij een klacht. Na veel reclame op de radio, mond op mond reclame namen ik en mijn vriendin Inge een bezoekje aan de Watertuin. Vele recensies voorraf gelezen dat het hem net niet of net wel zou zijn om een gezellig etentje te doen in de Watertuin Naaldwijk. Voorraf gelezen wat de tarieven waren met beperkte tijden, duurder dan bijvoorbeeld een live cooking Van Der Valk, La Cubanita of de gezellige dorps wok/ Chinees. Ga je er vanuit dat het een leuke moderne tent is met lekker eten, maar niets is minder waar. Hierbij onze ervaring. Ten allereerste ons welkom bij de Watertuin enorm groot en massaal. Je komt bij de receptie, welkom geheten of instructies over het restaurant de Watertuin. Zit er niet bij. Je weet niet waar je het zoeken moet. Geen nette benadering of duidelijke instructies. Ten tweede eten ? Daarvoor ga je naar een restaurant. Maar het eten was erg matig, je voelt je opgelaten door de beperkte tijden. Hoe langer je blijft hoe duurder het wordt. Bij een Van Der Valk live cooking of anderen all inclusieve concepten of de lokale wok kunnen ze daar wat van leren. Ten derde mijn vriendin is hoogzwanger ( duidelijk te zien ) liet een stukje pizza punt, en daarbij wat frietjes staan.( eigenlijk niet te eten ) de bediende kwam aan tafel ( verder zijn ze ver gezocht, niet klant vriendelijk of service gericht, waarvan ze nogmaals wat van de chinezen kunnen leren ) en de bediende vertelde over het feit bij het afruimen dat er nog wat op het bord lag en dat dat niet nogmaals mocht gebeuren. Daarbij in discussie gegaan en verteld dat het niet bepaald netjes was. De medewerker ging hierbij in discussie en werdt ronduit asociaal en onbeleefd daarbij vertelde de medewerker dat hij dat moest zeggen van zijn baas en liep lachend weg. Ad hand daarvan naar de betreffende leidinggevende gelopen een jonge jongen van rond de 24 jaar waarbij werdt toegekend dat de jongen gelijk had ? Hoe bedoel je klant is koning of service gericht? Later aan de diarree door het eten bij de Watertuin in Naaldwijk. Buffeten zijn niet op tempratuur, overal vliegen en ongedierte. Mensen wees gewaarschuwd, voor ons nooit meer de Watertuin.

Beoordeling gegeven door Gijs.

goed
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 16 februari

Datum beoordeling: 17 februari 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Goed verzorgd ontbijt buffet, netjes en op tijd bijgevuld, vriendelijk personeel. Speeltuin was wat minder, kapot, kan beter, het idee is zo leuk! En waarom geen verwarming in die ruimte? Brrrr, binnen was het overigens wel goed verwarmd. We zijn van plan terug Te komen.

Beoordeling gegeven door Alexandra .

geen aanrader
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 31 aug

Datum beoordeling: 14 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Prachtige tuin waar je vanachter het glas naar mag kijken. Tijdens/na het eten kun je de tuin bewonderen, terwijl je wordt bekeken door de restaurantbezoekers. Eten is prima(lunch) restaurant erg massaal. Voor de kids is er weinig te beleven, speeltuin mag geen naam hebben, is in 'n muf hok, wat volgens mij beter kan. Ik kwam even voorproeven om er later met grote groep naar toe te gaan maar dit was gelijk de laatste keer.

Beoordeling gegeven door jolanda.

veel
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 juni 2014

Datum beoordeling: 29 juni 2014

Reisgezelschap: zakelijk

Lekker eten en veel keuze. Alles werd snel bijgevuld. Wat er lag. zag er vers uit. Fijn dat alles in kleine wordt geserveerd. Geen nadelen ervaren.

Beoordeling gegeven door Elviera.

slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 9 juni 2013

Datum beoordeling: 9 juni 2013

Reisgezelschap: gezin

Vandaag voor het eerst een ontbijtbuffet gedaan, gelijk ook de laatste keer!!!!! We hadden gebeld en geresveerd voor 10.00 en we zouden kunnen ontbijten tot 11.30 voor de prijs van 13.95 p.p. We waren daar om 10.10 en er werd ons medegedeeld dat de prijs per uur was!! En dat er voor de 20 minuten extra 2 euro p.p. bij betaald moest worden. Staan we bij het buffet, is het hele buffet leeg. We moesten 15 minuten wachten voordat er eindelijk weer iets op het buffet lag, en het werd maar mondjesmaat aangevuld. Toen we weggingen om 11.30 toen was het wel aangevuld. Toen we weggingen zij de dame/manager..?? Dat ik het broodje dat nog op mijn bord lag en die ik voor mijn zoontje van 2 wilde meenemen zodat hij het in de auto kon eten, niet mocht meenemen. Ze had het alleen maar over huisregels, we kregen er geen woord tussen. Dus toen ik zei wat maakt het nou uit of ik dat ene broodje meeneem, het lag toch al op mijn bord en anders zou het weggegooid worden. Nee huisregels, en geen verspilling.....etc. etc. Wat verspilling is, is dat je eten weggooid terwijl mijn zoontje het gewoon had kunnen eten. De dame in kwestie was zeer onvriendelijk, en als je, je klandizie wil houden dan is dit vooral niet de juiste manier. We hadden betaald voor een lopend buffet maar we mochten niet eten en drinken wat we wilden i.v.m. verspilling, we werden weggesnauwt!!!! Voor zover een gezelllige zondagochtend ontbijtfuffet. Sinds de nieuwe eigenaren het hebben overgenomen is zwaar achteruit gegaan. Het water stinkt waar de vissen in zwemmen en het word niet bijgehouden. Absoluut geen aanrader. Ik hoop oprecht dat deze recensie word geplaatst.

Beoordeling gegeven door Serra.

mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6-4-2012

Datum beoordeling: 23 april 2012

Reisgezelschap: met partner

de bonsai''s moeten geknipt worden.....jammer....lekker broodje ....goede koffie...mooie koi karpers...jammer dat de steur dood is.....kom gauw weer terug !!!!

Beoordeling gegeven door george.

slecht
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 1-4-2012

Datum beoordeling: 1 april 2012

Reisgezelschap: met een groep

bediening slecht bestelde consumptie vergeten of lang op moeten wachten, high tea niet voldoende voor iedereen, echt karrig. Leuke lokatie jammer dat het zo tegen viel.

Beoordeling gegeven door N.N..

Leuk gratis uitje
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2

Datum beoordeling: 22 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gigantisch veel gigantische koi-karpers. Prachtige exotische tuin. Mooi terras En gratis toegang (behalve op zondag).

Beoordeling gegeven door fredbouwman@mail.com.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18 juni 2010

Datum beoordeling: 6 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door mariska van derlely.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: december 2009

Datum beoordeling: 19 januari 2010

Onlangs bij The Japanese Watergarden geweest voor een High tea met vriendinnen. Het was echt heel goed verzorgd. Erg lekker en vriendelijke bediening! Ze hebben daar echt heel veel mogelijkheden. Ook leuke ruimtes voor het geven van een feest! Daarnaast worden er regelmatig verschillende evenementen en workshops georganiseerd. Ik vind het echt een aanrader en ik ga in het voorjaar snel weer een keer kijken als de tuin weer in bloei is!

Beoordeling gegeven door Karin.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 11 augustus 2009

Prachtig aangelegd, rustig, mooie vissen, aangename geuren.... Prachtige bloemen, planten en vogels!

Beoordeling gegeven door Daantje.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15 feb 2009

Datum beoordeling: 18 februari 2009

het is leuk opgezet en voor de koi liefhebber is het ook super want zwemmen er aardig wat in de rondte de maand feb is nog gratis toegang en als je er een high tea wil nuttigen moet je dat wel reserveren voor je er heengaat

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 27-04-08

Datum beoordeling: 29 april 2008

Ik vond de lokatie helemaal geweldig (gezellig en rustiggevend). 2x dingen waar ik mij aan heb geergerd: * de bediening was erg slecht. thee en schaaltjes werden neergezet en voor de rest niks bij verteld. Tussen door kwamen ze ook niet kijken of er thee bijgevuld moest worden. En ze keken en deden heel chagerijnig. (het leek wel of ze de vorige dag waren wezen stappen en nu geen zin hadden om te werken). * ten tweede vond ik het heel storend dat we voor iemand die had afgezegd moesten betalen. Ik had dit de vorige dag al gemeld en ze zeiden dat het in orde was. Het is niet erg dat we voor deze persoon toch moesten betalen. Maar ik had het wel netjes gevonden dat ze dit bij het afbellen al zouden vertellen. Ik was toch ook zo netjes om af te bellen.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 november 2005

Datum beoordeling: 22 februari 2008

Wij waren het eerste bruidspaar die hier onze receptie hebben gehouden...het was in een woord FANTASTISCH !! We hebben ook ongelooflijk mooie foto`s kunnen maken. Het handige hiervan is....dat je met weersinvloeden niks te maken hebt want het is overdekt. We hadden hapjes en petit-fours laten regelen , zodat we dit aan de gasten konden ( laten ) serveren. En de dames van de Japanese Watergaren deden dit perfekt ! Een hele fijne herrinnering !!!

Beoordeling gegeven door M van Stroe.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 4 september 2007

Het is er heel mooi en gezellig

Beoordeling gegeven door Joyce H.

Datum beoordeling: 27 mei 2007

Ik heb genoten van de lelies, orchidee├źn, rozen enz.! Wat een vakmanschap! De expositie, zo stijvol, statig bijna, al bij het binnenkomen, die gerbera's! Echt schitterend. En niet te vergeten de ontvangst, personeel altijd even vriendelijk. Wij komen hier vaak en waren nu zeer verrast.

Beoordeling gegeven door jcvantol@wanadoo.nl.

Datum beoordeling: 25 mei 2007

Ik was bij de Leliedagen. Wat zag dat er mooi uit zeg, en die echte bloemen geuren, heerlijk.

Beoordeling gegeven door Dijana.