Beoordelingen Dierentuin Tierpark Nordhorn

Geweldig leuk dagje uit!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-9-2016

Datum beoordeling: 15 september 2016

Reisgezelschap: met partner

Het is een leuke, mooie en schone dierentuin. De verblijven zijn leuk verdeeld en je kan overal goed kijken en bij sommige dieren zelfs door de verblijven heen lopen. De entreeprijs is erg laag en ook de eventuele koffie endergelijke is niet duur.

Beoordeling gegeven door Bieke.

geweldig voor zo,n kleine prijs nog eens een diere
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-07-2015

Datum beoordeling: 18 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Gewoon voor een leuke en vriendelijke prijs een dagje uit. Oke de dierentuin is niet heel groot maar wel ontzettend leuk omdat het speelsgewijs is opgezet,en je kan nog echt dieren van dichtbij bekijken. Vooral het parkieten huis is erg grappig, voordat je het weet zitten er 20 parkieten op je hoofd.Ook de marmotten, lama,s zijn heel grappig omdat je gewoon door het verblijf mag heen lopen. Toen wij er waren was het er erg druk omdat er van alles werd georganiseerd zoals rommelmarkt, spellen op de boerderij enz. Als ik deze mag waarderen krijgen zij van mij een 8.Klein,weinig diersoorten, een paar uur vertier,maar ontzettend leuk voor een nette entree prijs.

Beoordeling gegeven door diana.

zeer mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-09-2012 03-09-2013

Datum beoordeling: 23 september 2013

Reisgezelschap: alleenreizend

ben nu 2x geweest en het park is heel mooi aangelegd zowel volwassenen als kinderen kunnen zich prima vermaken de entree is weliswaar met 1 euro dit jaar duurder geworden maar nog naar mijn mening qua prijs/kwaliteit goedkoop

Beoordeling gegeven door van der velde.

Betaalbare beleving
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: zomer '12

Datum beoordeling: 13 november 2012

Reisgezelschap: met een groep

Een zeer goed onderhouden dierenpark. Betaalbaar is het zeker. Een leuk uitje voor het hele gezin.

Beoordeling gegeven door Wouters.

goedkoop
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-12-2011

Datum beoordeling: 4 januari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

leuke dierentuin voor gezinnen met kleine kinderen, nieuwe indoor-speeltuin is een bezoek waard.

Beoordeling gegeven door Rieke.

betaalbaar
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-5-2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

leuke dierentuin voor opa en oma met kleinkinderen en jonge gezinnen, mooie veilige speeltuin met een groot terras en aangrenzend een restaurant waar b.v. een patatje nog ± € 2.- kost.

Beoordeling gegeven door prinsen.

leuk klein park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

gewoon voor zo een keer tussendoor niet duur en ook het eten is gwoon veel voor weinig zaols het hoort!

Beoordeling gegeven door henk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 juni 2010

Datum beoordeling: 12 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Irmgard Paus.