Beoordelingen

Een aanrader
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24 09 2017

Datum beoordeling: 2 oktober 2017

Reisgezelschap: met een groep

Ik zou zonder dralen opnieuw reserveren. Heel goed verzorgd en heel vriendelijk personeel. Dank.

Beoordeling gegeven door Peter K..

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-juli-2017

Datum beoordeling: 5 juli 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Heerlijke 50ste verjaardag gevierd op 1 juli met 53 familileden, vrienden en (ex-)collega's. Alles was prima verzorgd, bediening super, flexibiliteit top, eten en drinken heerlijk en een mooie accomedatie op een geweldige locatie in het Groene Hart. Voor iedereen een aanrader!

Beoordeling gegeven door Philip Uythoven.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-10-2016

Datum beoordeling: 2 november 2016

Reisgezelschap: met een groep

Met familie en vrienden genoten van een lunch in het Theehuis. Het voldeed helemaal aan onze verwachtingen! Onze gasten waren verrast door de locatie en sfeervolle inrichting en het lunchbuffet was prima: ruime keus uit verse en heerlijke producten. Marga en medewerkers: nogmaals hartelijk dank! Cees en Nelleke Bremmer

Beoordeling gegeven door N.N..

Sfeervol!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-09-2016

Datum beoordeling: 24 september 2016

Reisgezelschap: met een groep

Wij vierden ons 25 jarig huwelijksfeest in Festival stijl. De aankleding was erg sfeervol. Het weer speelde goed mee, waardoor wij het geheel buiten konden vieren. Het eten met de locatie maakte het een erg leuk en ongedwongen feestje. Precies zoals wij voor ogen hadden. Leuk om op terug te kijken.

Beoordeling gegeven door Prins.

Binnen of buiten.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 september 2016

Datum beoordeling: 21 september 2016

Reisgezelschap: met een groep

Wij hebben onze 40 jarige huwelijk met een 'aangeklede borrel' gevierd in het theehuis. Nou ja, in het theehuis....het was op 11 september 2016 zulk lekker weer dat wij met onze gasten (circa 60 in totaal) heerlijk buiten op het terras hebben doorgebracht. De taarten met koffie en thee stonden wel binnen. De bediening was puik en het improvisatievermogen van Marga is ongekend. Over 10 jaar zijn wij er weer!

Beoordeling gegeven door Irma + Paul Vreeke.

Geweldig en gezellig!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-09-2016

Datum beoordeling: 19 september 2016

Reisgezelschap: met een groep

Een heerlijke plek voor een gezellig feestje, huiselijk, met mooi weer heerlijk buiten, fijn personeel, kortom een plek om in alle rust heerlijk te genieten en je te laten verwennen.

Beoordeling gegeven door Miriam de Haas.

Een echte aanrader!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 juni 2016

Datum beoordeling: 11 juli 2016

Reisgezelschap: met een groep

Vanaf het eerste contact vielen ons de prettige ontvangst en de aandacht voor onze wensen op. Leuke locatie met speelmogelijkheden voor kinderen. Zeer gastvrij, heerlijk eten, prima verzorging en attente en prettige bediening. Kortom: een echte aanrader voor wie iets te vieren heeft.

Beoordeling gegeven door Familie Dongelmans.

Unieke locatie
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 juni 2015

Datum beoordeling: 26 juli 2015

Reisgezelschap: met een groep

Wij hebben genoten van een fantastisch feest. Vriendelijk personeel. Heerlijke taarten en bijzondere hapjes.

Beoordeling gegeven door Ben en Janet de Graas.

Fijne sfeervolle locatie
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 juni 2015

Datum beoordeling: 22 juli 2015

Reisgezelschap: met een groep

Sfeervolle en landelijke feestlocatie. Voor kinderen helemaal geweldig met de dieren en pony's. Een top bbq gehad, ijskar was hoogtepunt voor de kinderen en eten is goed, ook goed verzorgd allemaal. Boerenijs was heerlijk. bediening is vriendelijk. kan het aanbevelen!

Beoordeling gegeven door M buijense.

sfeervol, gezellig,
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31 mei 2015

Datum beoordeling: 3 juni 2015

Reisgezelschap: met een groep

hartelijke ontvangst, een geweldige lokatie zelfs met miezerige weer, een boerenthee met lekkere taart en hapjes

Beoordeling gegeven door Petra en Kees van Zomeren.

Fantastisch!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-04-2015

Datum beoordeling: 17 april 2015

Reisgezelschap: met een groep

Ons 25-jarig huwelijk hier gevierd, in het theehuis. Een heerlijk buffet, prachtige locatie, prettige mensen. Een aanrader!!

Beoordeling gegeven door Jurgen en Nicoline.

super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-10

Datum beoordeling: 7 november 2011

Reisgezelschap: met partner

fantastisch feestje gehad in het mooie theehuis. Goed verzorgd!

Beoordeling gegeven door Daan.

wat een leuke tuin
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 augustus

Datum beoordeling: 16 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

overal zitjes met uitkijk op de weilanden. Los lopende kippen.

Beoordeling gegeven door N.N..