Beoordelingen Avontura Roosendaal

WAARDELOOS
1 11111

Bezoekdatum: 11-01-2020

Datum beoordeling: 11 januari 2020

Reisgezelschap: gezin

Slechte service en vriendelijkheid is ver te zoeken bij sommige van het personeel. Wij hadden een kinderfeestje en wij moesten alles zelf halen en regelen en vragen, terwijl alle andere die een kinderfeestje hadden wel geholpen. Wij kregen niet eens informatie. En als je dan wat vraagt aan het personeel staan ze je verbaasd aan te kijken met een volle mond met eten en krijg je gewoon geen antwoord terug. Schandalig gewoon!!!! Ik heb er geen woorden meer voor. Wij gaan er nooit meer heen. Ze moeten daar maar eerst eens leren wat service en klantvriendelijkheid inhoudt !!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

Goed
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14/10/19

Datum beoordeling: 15 oktober 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Goed genoeg om de kinderen paar uur Bezig te houden

Beoordeling gegeven door Robert .

Leuk op een druilerige dag.
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15-08-2019

Datum beoordeling: 15 augustus 2019

Reisgezelschap: gezin

Mooie speelhal voor de kinderen. Ze kunnen zich hier uren vermaken. Ook een mooi, apart gedeelte voor de kleinere kinderen. Echter is de horeca slecht geregeld. Bij drukte wordt de keuken gesloten. Jammer wanneer je kinderen honger krijgen! Dit vandaag wederom zelf mogen ervaren. Vervelend einde van een leuke dag. Ook de vouchers die je kon kopen bij SocialDeal konden dus niet compleet gebruikt worden omdat er geen eten verstrekt werd.

Beoordeling gegeven door Christel.

Als je adverteert met groot horeca terras , handel
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 15 augustus

Datum beoordeling: 15 augustus 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

13.00 uur , je mag geen eten en drinken meenemen maar de keuken gaat dicht omdat het te druk is ???????? En dat terwijl we ook al 10 minuten in de rij stonden

Beoordeling gegeven door Oma .

Slechte service
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 14-07-2019

Datum beoordeling: 14 juli 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Niet tevreden. Friet besteld die was slap nu net een kan ranja gehaald en hij smaakt naar water. Ga ik er mee terug wordt er gezegd het hoort zo. Volgende keer neem ik mijn eigen drinken mee ook al mag het niet

Beoordeling gegeven door Manon.

Nooit meer!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 10-06-2017

Datum beoordeling: 14 juni 2017

Reisgezelschap: gezin

Wat een slechte onderhouding van de toestellen etc. Ik was met mijn dochter aan het spelen in het grote labyrint en ik zag een kapot net. De kids kunnen daardoor heen vallen!! Voor de rest zag ik overal viezigheid. Personeel staat niks te doen. Ik denk 1 van de leidinggevende die staat alleen maar te bellen op de werkvloer!! Prijzen voor drinken zijn belachelijk duur. Kan ranja voor 3 euro daar heb ik er 3 voor in de winkel Voor mij nooit meer!!

Beoordeling gegeven door N.N..

Hartstikke leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-12-2016

Datum beoordeling: 20 december 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het ziet er aan de buitenkant niet erg gezellig uit en Binnen is het misschien niet super schoon, maar voor kinderen is het super. Je hebt peuterochtenden voor de kleintjes, is niet druk, gezellig en je betaalt alleen maar entree voor je peuter. Het personeel is ook erg aardig.

Beoordeling gegeven door Miranda.

Niet tevreden
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 09-11-2016

Datum beoordeling: 23 november 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik vind het er niet gezellig. Weinig om mee te spelen. Veel dingen waar je nog appart voor moet betalen.de bedrijfsleider is echt een afknapper. Loopt continue te schreeuwen en te fluiten naar de kinderen. Het personeel loopt alleen maar met elkaar te kletsen en heeft eigenlijk geen zin om te helpen lijkt het wel. Gelukkig vermaken mijn kinderen zich er wel. Maar ik ga voor dat zelfde geld liever naar monkey town.

Beoordeling gegeven door Naomi.

Heel erg leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-10-16

Datum beoordeling: 23 oktober 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was super leuk! 2 leuke feestjes en heel gezellig het eten was heerlijk en het personeel super vriendelijk! Zeker een aanrader ! Groetjes Miedo en yasmina

Beoordeling gegeven door Sabah .

Vriendelijkheid?
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 30 april 2016

Datum beoordeling: 30 april 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Bij binnenkomst geen hartelijk ontvangst. Vrouw achter de kassa zat te bellen en bleef dat ook doen. Hal oogt kaal, ongezellig en kinderen zijn snel uitgekeken. Koffie krijg je in papieren bekertjes, waar je toch ruim 2 euro voor betaald. Pinnen voor het drinken mocht je weer doen bij dezelfde vrouw, en ze zat nog steeds te bellen, kon nog geen woord vanaf, het enige wat ze deed is wijzen naar de pinautomaat. Klantvriendelijk, nee dus. Speeltuin is ook niet echt de moeite waard, in vergelijking met andere binnenspeeltuinen. Kinderen kwamen erg snel naar de tafel van wat moeten we nu doen? Al met al, geen tweede keer dus!

Beoordeling gegeven door Yoni.

Slechte hygiene
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 12/2015

Datum beoordeling: 29 december 2015

Reisgezelschap: gezin

Prijs is prima. Betaal ik bij monkeytown town ook. Hygiene is slecht. Gemorste plekken op de vloer bij de grote kussens die al donker van kleur waren en opgedroogd. Urine bij de toiletten. Ouders laten blijkbaar hun kinderen alleen plassen die eigenlijk nog hulp en toezicht nodig hebben. vloerbedekkking is op sommige plekken zwart en veel kringen.

Beoordeling gegeven door Evelien franken .

top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3 mei 2015

Datum beoordeling: 4 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

Weer een super leuke dag gehad bij Balleland Roosendaal. Wij komen zelf uit Breda, maar de kinderen vinden het zo leuk daar! Ik zie hieronder alleen maar zielig gezeik over de entree etc.. maar ik durf te wedden dat zij die hierover zeiken, ook niet even naar de efteling gaan.. dat is al helemaal duur! Voor die 7 euro per kind hebben mijn kids de dag van hun leven. En qua achterstallig onderhoud wat sommige mensen beweren.. Ik ben een keer op maandag bij Balleland geweest, en het personeel was alleen maar aan het schoonmaken en aan het opruimen.. Dit kunnen ze inderdaad niet doen als het stampes vol zit zoals ieder weekend.. maar als jullie daar commentaar op hebben.. kijk eerst s naar jezelf, en begin bij jezelf.. Vaak wanneer wij er zijn, zijn het de OUDERS die er een zooi van maken.. Erg jammer dat Balleland daarop wordt aangekeken!! Het personeel is super vriendelijk.. mijn jongste begint de meiden daar te herkennen en vliegt altijd meteen op ze af. Nou als ze daar niet kindvriendelijk zouden zijn, zou mijn jongste er nooit op afvliegen toch!? Tot van het weekend meiden van Balleland! Keano kan niet wachten om weer te komen spelen!!!!!!

Beoordeling gegeven door Jacqueline Havermans.

Gezellig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 28-8-2014

Datum beoordeling: 28 augustus 2014

Reisgezelschap: met partner

Gezellig leuke attributen. Niet goed schoon. Minder : te harde muziek en kots in het gedeelte tot 2 jaar wat niet was opgeruimd.

Beoordeling gegeven door Marco vd Noort.

Speeltoestellen ok maar niet schoon
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 2 mei 2014

Datum beoordeling: 22 mei 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We waren hier in meivakantie. Buiten zag het er onverzorgd uit, veel onkruid. Dit komt al gelijk niet goed over. Direct om 10 uur als een van de eersten. Vriendelijk ontvangen. Tafels redelijk schoon. Op de vloer overal kruimels en viezigheid, duidelijk niet gestofzuigd de avond er voor. Speeltoestellen zagen er ok uit. Grote opblaastrampolines (een rond 11.15 u en een rond 13 u) werden pas later opgeblazen. Jammer, wij hebben toch de volle entreeprijs moeten betalen maar er dus niet de hele tijd gebruik van kunnen maken. Voor kleine kids best veel te doen. Inderdaad veel automaten/apparaten waar je voor moet betalen maar kids vonden het ook leuk om er gewoon in/op te zitten zonder betalen dus voor mij niet zo'n probleem. Wij maakten rond 11.30 u voor het eerst gebruik van toiletten, het was toen nog steeds niet druk en er was nog weinig gebruik gemaakt van toiletten maar deze waren ronduit smerig!! Ook duidelijk niet schoongemaakt na de vorige dag(en). Koffie duur voor simpele automaten koffie! Ik begrijp niet waarom men zo weinig schoonmaakt en verder wel hoge prijzen vraagt, hierdoor blijven klanten weg, is toch zonde!?

Beoordeling gegeven door Esther.

Fantastisch!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Meestal ieder wknd/vak.periode

Datum beoordeling: 5 mei 2014

Reisgezelschap: gezin

In 1 woord FANTASTISCH! Kids hebben het altyd erg naar hun zin en willen nooit naar huis. Als ouders zijnde kun je er een prima bakje koffie doen en een boekje naar keuze lezen. Vind ik erg prettig. Ook vind ik het goed om te zien dat het personeel alles eraan doet om de tent tiptop in orde te houden. Ze maken vaak schoon en zijn altijd bezig. Balleland is zoooveel leuker / beter dan die zielige schrale speeltuintjes waar je €2,50 entree moet betalen en waar je kans heb dat je kind met hondendrollen aan 't spelen is! (Zelf ooit een keer gezien nmlk!) Balleland is the place to be als je ziet hoe de kids 't er naar hun zin hebben! Degene die deze speelparadijs aan 't afkraken zijn, zijn gewoon pure egoïsten en denken alleen maar aan hun eigen.. Ik betaal er liever voor en dat ik zie dat mijn kinderen het naar hun zin hebben.. Als dat we ergens heen moeten waar je misschien max €5 kwijt ben aan entree en dat de kinderen het niks aan vinden.. Mij is geleerd : Alles voor 't jong.. En blijkbaar zijn er heel veel mensen die dt stukje niet hebben meegekregen.. Erg jammer ;) Balleland, tot van de week! Want 't is weer vakantieperiode dus dat betekend dat mijn kids weer naar jullie toe willen!! Wel of geen weer, bij Balleland is 't altyd feest!

Beoordeling gegeven door Familie vd Klerk.

slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 9-2-2014

Datum beoordeling: 9 februari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

boven peuterleeftijd veel voor kids aantrekkelijke dingen die apart betaald moeten worden. Dure drankjes en eten, je mag niets meebrengen. Hele hal stinkt naar frietvet.

Beoordeling gegeven door elly.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31-01-2014

Datum beoordeling: 31 januari 2014

Reisgezelschap: gezin

Ik snap sowieso niet waarom dat jullie zeiken over de tempratuur. Op de site staat duidelijk dat het op kamer tempratuur .. ze willen namelijk dat de kinderen niet over verhit raken. Over het eten ik heb gezien dat ze ook broodjes gezond en nieuwe luxebroodjes hebben maar als ze de rest niet lezen en alleen maar naar bij de frietafdeling kijken .. tja. Over de springkussens ik zou niet willen dat mijn jong gelanceerd wordt door een af andere debiel. Snap ook niet dat sommige mensen naar buiten gaan om te roken terwijl ze eten bestelt hebben. En dan komen ze zeiken a hun vreten koud is.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 30-01-14

Datum beoordeling: 30 januari 2014

Reisgezelschap: gezin

Als jullie het allemaal zo slecht vinden ga dan ook niet naar een speelparadijs. ik ken er personeel en ik weet dat ze elke dag schoonmaken en de poten onder hun klootte lopen voor de klanten die er komen !! als je zoveel zeikt over de prijs ga dan lekker naar de efteling kijken of je daar lekker vrolijk van wordt. dan ben je je halve salaris kwijt! 7 euro voor een kind is niet duur hoor, de volwassenen moeten niet eens betalen voor een hele dag! met drukke dagen zie ik ze altijd 3 A 4 keer wc`s doen.

Beoordeling gegeven door anoniem.

Hmmmmm
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 27-06-2013

Datum beoordeling: 27 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Entreegeld vond ik erg duur voor een peuter. Eten is duur en duurde erg lang. Kregen pas na 3 kwartier ons eten, terwijl er weinig mensen vandaag waren! erg Jammer.

Beoordeling gegeven door Hoogeveen.

aan te raden
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13-5-2013

Datum beoordeling: 2 juni 2013

Reisgezelschap: gezin

bah triest wat sommige mensen hier durven te schrijven balleland is 7 dagen per week open van 10 tot 6 uur en voor 7 euro per kind ga eens naar een pretpark dan ben je zowat een halve maand salaris kwijt balleland is schoon , veilig , en wordt daarop streng gecontroleerd over alles worden er mappen bijgehouden wat te maken heeft met hygiëne etc etc dat weet ik van het personeel en zie het gebeuren ik ben een vrouw die rayonmanager is in de schoonmaak en ik zeikerd qua hygiëne kan er toch niks vies vinden het personeel is vriendelijk en zeer gericht op de klant en lopen regelmatig een wc ronde of door de zaal voor controle de tafels worden snel afgeruimd en schoongemaakt voor de volgende klant de manager mag dan wel door de microfoon praten maar kan me heel goed voorstellen waarom omdat sommige mensen een ijzeren plaat voor hun kop hebben als het om regels gaat en graag hun eigen zin door drijven hun jonge kids van 3 jaar alleen naar de wc sturen met alle gevolgen van dien omdat pa of ma hun laptop zonodig mee moeten nemen omdat dat belangrijker is dan een dagje aan je kind te besteden een grote mond hebben bij de horeca omdat hun kroket te lang duurt alles wordt daar vers gemaakt en de mensen doen hun best met alles je kan dr heerlijk eten en het is een uitgebreid assortiment bij een efteling of mac moet ik maar afwachten wanneer mn kroket gebakken is omdat hij bijna uit zichzelf naar mn bord wandelt of met een polstok naar een wc kan omdat de pis en poep overal te vinden is en de mensen zeiken altijd in een review en hebben het repect niet om dit eens op de dag zelf bij de manager neer te leggen dat is pas triest

Beoordeling gegeven door 5.

Super!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-05-2013

Datum beoordeling: 16 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn in de meivakantie met 4 jonge kids + 3 volwassenen gezellig een dagje naar Balleland gegaan. Het was werkelijkwaar 1 groot feest! De mascotte van Balleland, Ballito, kwam ook nog een gezellig dansje doen met de kids, en mijn kinderen hadden de tijd van hun leven. Na al het ravotten kregen de kids honger, dus bestelden we lekker patatjes en een snackie voor ze. Wij als volwassenen hadden een uitsmijter besteld. Het eten was er HEERLIJK! Tuurlijk is het geen 5-sterrenrestaurant en heb je daar geen chefkok's rondlopen, maar die meiden daar in de horeca kunnen zeker wel wat lekkers maken! Ook zag ik om het uur personeel richting de toiletten lopen om daar alles schoon te houden en bijvoorbeeld de wcpapier aan te vullen.. SUPER! Als je €7,- veel vind om je kind een hele dag te zien stralen, kun je beter niet aan kinderen beginnen. En ga eens een dagje naar de Efteling?? Daar word je dan ook niet bepaald vrolijk van?!

Beoordeling gegeven door Familie de Rooij.

Zeer Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 04-01-2013

Datum beoordeling: 5 januari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een afgang, vies en smerig. De man ( bedijfsleider ) blijf maar roepen door de microfoon en is gewoon niet kindvriendelijk. Horeca zeer slecht, toilet zeer smerig, toestellen smerig. NOOIT MEER.

Beoordeling gegeven door fam. Degens.

Matig.
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: Regelmatig.

Datum beoordeling: 2 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik kom regelmatig bij balleland. Mijn zoontje van 3 vermaakt zich altijd prima. Echter is 7 euro wel redelijk aan de prijs wanneer je maar een paar uurtjes gaat. Het sanitair is vies en de babyroom gewoon smerig. De eigenaar is een onvriendelijke man wiens stem regelmatig door de luidsprekers te horen is. De rest van het personeel is erg afwachtend en vooral niet gericht op kinderen.

Beoordeling gegeven door Familie Goossens.

Treurig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 4-3-2012

Datum beoordeling: 4 maart 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met 3 kids op zondagmorgen naar Balleland, vh Ballorig, in Roosendaal. Het is er koud, donker en leeg. "Dat is dan 21 euro". Het grote springkussen tussen het grote klimtoestel staat plat. Dan blijt er een hand vol attracties over die gratis zijn. Voor zo'n 15 andere attracties moet betaald worden. Uit de luidsprekers lijkt het geluid te komen van een radiostation uit een bananenland. De ruis overstemt de muziek. En dan de indeling: 25% spelen, 25% bar, 50% tafels en stoelen. Het was nooit al veel, maar nu is het echt vergane 'glorie'

Beoordeling gegeven door Van Dongen.

Heel erg leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-02-2012

Datum beoordeling: 25 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zeer ruim opgezet was wel druk maar dat is logisch iedereen gaat tijdens vakanties erop uit met de kids, dus dat weet je van te voren. Heel erg schoon en er word continu schoongemaakt door het aanwezige personeel.En id sommige mensne mogen zelf hun handen weleens uitsteken als hun kinderen van alles op de grond gooien dat mag thuis ook niet lijkt me, maar dat is een kwestie van normen en waarden! Onze kids vonden het daar te gek je kunt er goed eten keuze zat uit div broodjes tosti's en natuurlijk de friet en poffertjes voor de kinderen. Even antwoordend op onderstaande familie u vergeet volgens mij nog iets de modder die u probeert uit te strooien!! Ik heb geen achterstallig onderhoud gezien de zaak oogt zeer netjes en schoon! Mensen ga gewoon zelf kijken er zijn altijd mensen die voor een dubbeltje op de 1e rang willen zitten die moeten lekker thuisblijven of gaan picknicken in het park! je kunt er gratis parkeren en ook is Wifi gratis prima service. Wij gaan er zeker weer naar toe alleen de oordopjes gaan mee :-) Fam Peters

Beoordeling gegeven door Fam Peters.

wat een aanfluiting
1 11111

Bezoekdatum: 18-02-2012

Datum beoordeling: 19 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

wat een aan fluiting dat balleland!! ik heb er geen goed word voor over, entree prijs veel te duur, 7 euro per kind. zijn ze niet goed snik daar ofzo? ongeinteresseerd personeel, prijzen van consumptief veel te duur. vieze wc's. kind onvriendelijke toestellen, en zeg nu dat het niet zo is, heb het zelf ervaren. er is daar zo een vliegtuigje waar kinderen uiteraard tegen betaling in kunnen gaan. als je er dan geld in gooit ga je door midel van trappen omhoog en draai je rond. ten eerste kinderen kunnen daar zo uitvallen en ten tweede kinderen kunnen zo onder de atractie kruipen terwijl het vliegtuigje in de lucht is( HOEZO VEILIG)?? veel achterstallig onderhoud en vieze tafels om aan te zitten, laat staan de speel omgeving. en van stoken hebben ze daar ook nog nooit gehoord, het was gewoon super koud daar binnen. balleland is voor mij een grote BALLETENT. echt een staaltje slecht managment van de bovenste plank. lekker zakken vullen met goedkoop ongeinteresseerd personeel, hoge toegangsprijzen, dure consumpties, weinig schoonmaak en veel achterstallig onderhoud. balleland nooit meer, stelletje uitzuigers

Beoordeling gegeven door fam.bogers.

Super leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9-01-2012

Datum beoordeling: 16 januari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel leuk en niet zoals onderstaande zegt vies nee tegenovergesteld juist heel erg schoon!! Maar heb al gehoord dat er mensen zijn die het een slechte naam willen bezorgen zielig hoor. Wij komen er graag aardige lui die keihard werken om het schoon en leuk te houden. Maar ga er zelf heen en oordeel dan pas want iemand die roept vies ed die spoort niet ga maar eens bij andere speelparadijzen kijken dan weet je wat vies is. Ik zei ze daar altijd schoonmaken en er lopen continu mensen rond de troep van iedreen op te ruimen,maar als het druk is en de gasten laten gewoon alles op de grond gooien door hun kinderen en die te besodemieterd zijn het op te rapen tja dan is dat niet te wijten aan de zaak of personeel maar aan het volk wat dit blijkbaar thuis ook doet. En op drukke dagen is het natuurlijk moeilijk alles spik en span te houden maar als je er komt op peuter ochtenden of dagen dat het niet druk is kun je zien dat hier veel aandacht besteed word aan hygiene. Ik ken maar zat mensen die graag omrijden om hier te komen spelen met hun kinderen en ja dat blijkt ook wel anders zou het niet zo druk zijn toch!

Beoordeling gegeven door Marianne.

Nooit meer
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 7 januari 2012

Datum beoordeling: 12 januari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een afgang, slecht vies en duur. Personeel ongeïnteresseerd en slecht eten. Patat niet goed gebakken. Met mijn 3 kinderen zien ze me nooit meer hier. Dit was de 2e keer hier, toen was het al niet goed maar toch nog geprobeerd. Het help niets als je de naam veranderd als je dezelfde eigenaar bent en gewoon door blijft gaan met slecht management. Klanten die naast me zaten waren ook niet te spreken. Nee nooit meer, dan maar omrijden naar een andere speelparadijs.

Beoordeling gegeven door Nicole.

Gewledig leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-12-2011

Datum beoordeling: 31 december 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

Heel erg leuk lekker ruim en overzichtelijk je kunt je kinderen overal zien. Belachelijk dat mensen proberen hun eigen etenswaren en drank mee naar binnen te nemen dat doe je in een restaurant toch ook niet!. ook kan ik me groen en geel ergeren aan ouders die hun kinderen hun gang laten gaan en niet opletten je bent duidelijk zelf verantwoordelijk ook dat ze hun kinderen gewoon alles op de grond laten gooien en het niet opruimen, vraag me af of dat thuis ook gebeurt! Wat me daarom vooral opviel is dat het er erg schoon is in vergelijking met de vele andere vestigingen c.q speelparadijzen die ik ondertussen al met mijn kroost heb bezocht een pluspunt! Al met al wij gaan daar zeer zeker vaker heen en ik vind het ook niet duur je betaalt alleen de kinderen en wij waren met vier volwassen en 1 kind dat vind ik erg netjes en dan ook zeker zeer terecht dat je daar gebruik moet maken van de aanwezige horeca. Het aanbod is ruim voldoende heb je geen zin in een vette hap zijn er tosti's en broodjes te krijgen of een uitsmijter en tenslotte is het ingericht op kids en ja die houden nu eenmaal van friet en pannekoeken. Kortom mensen die zeuren over duur etc die moeten eens twee keer nadenken voordat ze zoiets uiten niets is namelijk voor niets die mensen moeten ook hard werken 7 dagen per week open is niet niks. Dus al met al ik vind het een dikke duim omhoog waard en ben blij dat er zoiets bestaat mijn kids hebben er de grootste lol en daar gaat het tenslotte om nietwaar! Jeanette

Beoordeling gegeven door Jeanette.

Super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-12-2011

Datum beoordeling: 30 december 2011

Reisgezelschap: gezin

Heel erg leuk veel om te ontdekken, goede keuken en niet duur is 7 euro voor een hele dag spelen wij waren met 2 kids en oma en opa en moesten alleen de kinderen betalen. Mensen die zeggen duur zeuren ga eens ergens een bakkie koffie drinken met een broodje dan ben je al snel alleen voor een broodje al 5 euro kwijt, en logisch dat je daar geen eigen spullen mag nuttigen er zitten veelal meer gratis volwassenen binnen dan kinderen dan is het normaal dat de horeca een belangrijke inkomst is, kom op mensen niet zo kortzichtig!, mag je in een restaurant of bar ook je eigen eten mee nemen nee toch iederzijn verdiensten, wij vinden en vooral de kinderen super en gaan zeker snel weer terug

Beoordeling gegeven door Peter.

Super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-12-2011

Datum beoordeling: 30 december 2011

Reisgezelschap: gezin

Heel erg leuk veel om te ontdekken, goede keuken en niet duur is 7 euro voor een hele dag spelen wij waren met 2 kids en oma en opa en moesten alleen de kinderen betalen. Mensen die zeggen duur zeuren ga eens ergens een bakkie koffie drinken met een broodje dan ben je al snel alleen voor een broodje al 5 euro kwijt, en logisch dat je daar geen eigen spullen mag nuttigen er zitten veelal meer gratis volwassenen binnen dan kinderen dan is het normaal dat de horeca een belangrijke inkomst is, kom op mensen niet zo kortzichtig!, mag je in een restaurant of bar ook je eigen eten mee nemen nee toch iederzijn verdiensten, wij vinden en vooral de kinderen super en gaan zeker snel weer terug

Beoordeling gegeven door Peter.

Zeer zeer matig
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 25-04-11

Datum beoordeling: 25 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag voor het eerst bij Ballorig Roosendaal geweest. Mijn dochter van 3,5 had de middag van haar leven, maar ik vrees dat dit toch de laatste keer is geweest. Niet te betalen. €7,- entree per kind vind ik toch behoorlijk aan de prijs als je ziet wat je er voor terug krijgt. Zo bijzonder is het aanbod niet, er is niets dat die zeer hoge entree kan verantwoorden (Ter vergelijk: voor een veel grotere buitenspeeltuin in dezelfde stad is de entree slechts €2,50, je mag gewoon je eigen drankje en hapje meenemen en de horeca is vele malen goedkoper). De horeca is van zeer matige kwaliteit (friet uit de categorie oud vet, te kort gebakken, op te lage temperatuur. En zoals een andere reviewer al melde niks gezonds te krijgen). Wachten op de bestelling duurt zeer lang en bovendien is de horeca voor een speeltuin zeer duur. € 2,10 voor een flesje Fristi, belachelijk zeker gezien we al € 7,- voor de entree hebben mogen neerleggen. Personeel is chagrijnig en ongeïnteresseerd. Er is geen enkele vorm van toezicht bij de speeltoestellen. Sanitaire voorzieningen zijn in het geheel niet voorzien op kinderen (hoge toiletten, kleinere kinderen kunnen met geen mogelijkheid bij de wasbak om hun handen te wassen of bij het (overigens niet in de machine aanwezige) papier om af te drogen). Pluspunt is dat de zaak schoon oogt en de speeltoestellen geen gebreken vertonen. Maar daar is alles wel mee gezegd. Voor een middagje speelplezier met 3 drankjes (twee voor dochterlief en 1 voor papa), 2 frietjes mayo met 1 snack + 2 zakjes chips mocht papa inclusief de entree € 23,- euro op tafel leggen, zonder enige vorm van kwaliteit. Mijn medeleven gaat uit aan ouders die meerdere kinderen van een natje en een droogje moeten voorzien. Kortom: bij Ballorig zullen ze ons niet meer zien.

Beoordeling gegeven door Rik.

Niet voor herhaling
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 20 juni 2011

Datum beoordeling: 23 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is net een groote fabrieks hal met speeltoestelen, toestellen zijn Slecht onderhouden en toch wel behoelijk stofig en vies vooral boven Op en net als bij de trampoline ligt er heel veel rotzooi en vuil onder. Personeel is niet echt heel vriendelijk lopen er meer rond zo van het is Dat het moet. Voor sluitingstijd worden de luchtkussens al uit gezet zonder Een waarschuwing of wat dan ook en om half 6 werden we letelijk buiten Gekeken al het licht ging uit bar dicht en dat was het, terwijl er toch echt Duidelijk staat dat ze tot 6 uur open zijn! Nee wij zijn er niet echt over te Spreken.

Beoordeling gegeven door Fam Broumels.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: augustus 2010

Datum beoordeling: 30 augustus 2010

weinig variatie in de klimtoestellen sfeerloze hal met kindonvriendelijke muziek en vieze vloerbedekking alleen maar ongezond eten (chips, koek, frituur)

Beoordeling gegeven door Van Dongen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: ongeveer een jaar geleden

Datum beoordeling: 4 januari 2010

Leuke speeltoestellen,overzichtelijk voor ouders,voldoende variatie,leuk voor hele kleine maar ook wat grotere kinderen. Aardig personeel. Enig minpuntje:al 2 x koud eten gekregen(friet),dat was erg jammer.

Beoordeling gegeven door Fam gijzen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-10-2008

Datum beoordeling: 16 december 2008

Avontuurlijk vermaak voor de kinderen. Zeer geschikt voor een kinderfeestje. Ook het eten wordt voor de kinderen op een smakelijke wijze uitgeserveerd. Prijsverhouding is goed.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16/7/2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: dec.2007

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Leuke overdekte speelplaats; goed geregeld !

Beoordeling gegeven door jorien andries.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: begin 2008 (onder andere)

Datum beoordeling: 17 april 2008

erg leuk, mooie indoor speelruimte. Ook voor kleine kinderen! Ook andere Ballorig-vestigingen zijn trouwens de moeite waard. Rotterdam-Weena is erg groot.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30-01-2008

Datum beoordeling: 25 maart 2008

Heel netjes, gezellig en de kids hebben zich super vermaakt!!

Beoordeling gegeven door Astrid Roelen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari

Datum beoordeling: 19 maart 2008

heel erg leuke binnenspeeltuin. Kids hebben volop plezier en ouders genieten mee met en kopje koffie en een goed boek

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: november 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

helemaal geweldig voor de kinderen en kleinkinderen

Beoordeling gegeven door w de graaf.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2004

Datum beoordeling: 13 maart 2008

heel erg leuk!!!!!

Beoordeling gegeven door Loes Frijters-Veraart.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 14 december 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..