Beoordelingen Ballorig Lelystad

Asociaal
1 11111

Bezoekdatum: 06-09-2017

Datum beoordeling: 6 september 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Als je zegt heel even weg te moeten en zo terug te willen komen krijg je te horen dat je dan opnieuw moet betalen! We waren de enige gasten, hadden al 3x consumpties gehaald en ik betaalde €7,50 per kind van 1 en 2 jaar. Ik voelde mij absoluut niet welkom, enkel mijn geld was welkom. Erg jammer voor mijn neefje die ik van school ging halen, die had ook graag willen spelen!!!

Beoordeling gegeven door Jaimy.

Prima én glutenvrij
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24-04-2017

Datum beoordeling: 24 april 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Prima en dus leuk speelparadijs, toezicht op je kind doe je natuurlijk zelf en wordt prima aangevuld mbt. niet klimmen op glijbaan etc. door medewerkers. Tussendoor worden tafeltjes schoongemaakt etc. Grootste pluspunt is dat er gewoon glutenvrije friet is met kipnuggets of frikandel. Ik bleef doorvragen of het echt wel glutenvrij was én behandeld werd: het werd met zorg gemaakt en mijn doorvragen werd positief mee omgegaan ipv. vragende gezichten. Vandaag dus erg positief verrast hierin. Eindelijk gewoon meedoen ipv. uitzondering zijn. Eigenlijk alleen bij partijtjes mogelijk, maar vandaag werd positieve uitzondering hierop gemaakt[doe dat vaker:)] Al met al aanrader, zeker dus voor kinderfeestjes!

Beoordeling gegeven door Derk.

Perfect
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Mei 2011

Datum beoordeling: 7 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Sinds er een nieuwe eigenaar is, zijn de toiletten schoon, aardig personeel. We zijn er met 10 kinderen geweest voor een partijtje. Dit was goed verzorgt en er ontbrak aan niets. Deze vestiging is een aanrader.

Beoordeling gegeven door Antoin.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: begin van het jaar

Datum beoordeling: 10 juli 2010

Toen wij er waren was het erg vies, wc's en ook het de speelruimte van de kleintjes. Erg jammer.

Beoordeling gegeven door fam. weening.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 februari 2010

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Het deel waar je eten/drinken besteld is absoluut verbeterd nu het een beetje afgeschermd is en deels zelfbediening. Netjes! Echt een pluspunt. Ook die ronde schijven die je meekrijgt en die gaan knipperen als je bestelling klaar is: ideaal! Scheelt een hoop herrie aan nummers omroepen (wat je vaak niet eens verstond) Kluisjes ook een dik pluspunt! Het is leuk spelen bij deze Ballorig vestiging met een apart deel voor kids tot 5 jaar. Enige nadeel is dat ze soms téveel mensen binnen laten. Wij waren er in de vakantie en natuurlijk weet je dat het dan drukker is, maar ZO druk was gewoonweg niet leuk meer. Je kon nérgens zitten en spelen was ook niet bepaald leuk meer (teveel kids op een springkussen werkt gewoonweg niet, net als een ballenbak waar bijna meer kids dan ballen in zitten etc.)

Beoordeling gegeven door Bianca van der Werf.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 6 november 2009

leuk parkoers voor de kinderen om actief bezig te zijn kinderen kunnen lange tijd zoet zijn. voor mijzelf vind ik de accoestiekniet echt aangenaam geluiden van de kids overheersen alles

Beoordeling gegeven door hofstede.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22-10-2009

Datum beoordeling: 27 oktober 2009

Ik ben op een donderdag in de herfstvakantie met 2 kinderen van 6 en 11 jaar naar ballorig geweest. Bij binnenkomst werden wij geinformeerd dat het erg druk was en er nog weinig tafels vrij waren voor de ouders, wel hadden zij voor extra stoelen gezorgd zodat de ouders toch konden zitten. De drukte viel binnen nog wel mee en we hebben een gezellige dag gehad en de kinderen hebben zich prima vermaakt

Beoordeling gegeven door M. Groen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: meivakantie

Datum beoordeling: 9 juni 2008

erg leuk! mooi gebouw. Leuke wandelingen. Erg informatief.

Beoordeling gegeven door e.swildens.