Beoordelingen Rederij Cascade rondvaarten

uitstekend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-07-2017

Datum beoordeling: 24 juli 2017

Reisgezelschap: met een groep

Met 4 personen de Maaskernen route gedaan, gecombineerd met de Bourgondische lunch. Zonder te overdrijven een erg goede middag gehad. De tocht vanaf Wessem was top, je parkeert bijna bij het schip, de lunch was goed verzorgd en het personeel was gastvrij, ondanks het drukke schema.

Beoordeling gegeven door Bert W..

Genieten, beleef het zelf
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Paasbrunchcruise

Datum beoordeling: 24 maart 2015

Reisgezelschap: met een groep

Ook dit jaar zullen wij beslist meevaren met de Brunchcruise op eerste paasdag. Entertainment voor de kinderen en zelfs de paashaas is er! Onlangs hebben ze de Stadt Wessem ook compleet vernieuwd, dus wij zijn erg benieuwd. We laten ons verrassen en weer lekker verwennen. Voor jong en oud is het genieten!

Beoordeling gegeven door Liliaane.

Goed vertoeven op de Maas
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: april 2014

Datum beoordeling: 10 april 2014

Reisgezelschap: gezin

Als je Limburg bezoekt, vergeet dan niet een rondvaart te maken. Absoluut de moeite waard. En de echte Limburgse vlaai mag daarbij niet ontbreken. Verder kun je er ook wat eten/drinken aan boord. De kinderen vonden de sluis geweldig en mochten zelfs een kijkje nemen in de stuurhut bij de Kapitein!

Beoordeling gegeven door Daina.

echt een aanrader!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7-7-2013

Datum beoordeling: 7 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

We hebben erg genoten van de boottocht "Cruise Touristique". Absoluut kennis mogen maken met het 'gastvrije-Limburg'aan boord, de prachtige omgeving langs en op het water (drijvende huisjes van Oolderhuuske) Ook de kids vonden het erg spannend in de sluis!We hadden vandaag heerlijk weer erbij, maar ook al was dit niet zo geweest, dan hadden we binnen sfeervol kunnen genieten van onze hapjes&drankjes

Beoordeling gegeven door Jetje.