Barpersoneel Dolfijn onbeschoft
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 7 september 2020

Datum beoordeling: 7 september 2020

Reisgezelschap: met vrienden

Gisteren hebben we voor een bootje gehuurd met 5 personen voor 3 uur (à 135 euro). Na een middag varen wilden we graag een drankje bestellen op het terras. Omdat we daar niet werden geholpen, melden we ons aan de bar. Op onze vriendelijke vraag of het mogelijk was om een drankje te bestellen, kregen we het korte en botte antwoord 'NEE'. Bij doorvragen naar de reden kwam er een geïrriteerde toelichting: 'We hebben een besloten feest, hebben jullie het bord niet gezien bij de ingang?' Het moge duidelijk zijn dat dit niet het geval was maar bij vertrek hebben we het bord alsnog kunnen vinden: 'Besloten feest, PROEF DE SFEER'. Wij hadden de sfeer inmiddels geproefd: deze was wat ons betreft beneden elk peil. Waarom niet rustig laten weten dat er helaas geen drankjes kunnen worden besteld, omdat er besloten feest gepland staat? Het bootje was prima en de jongen die ons daarmee hielp was vriendelijk. Voor het barpersoneel hebben we echter geen goed woord over.

Beoordeling gegeven door Mya.

Onbeschoft
1 11111

Bezoekdatum: 27 augustus 2017

Datum beoordeling: 27 augustus 2017

Reisgezelschap: met opa en oma

Na het huren van een bootje is er een tas achtergebleven. De boot is direct (zonder controle) overgegeven aan twee andere (asociale) jongens. Bij terugkomst van hen is de tas afgegeven maar miste een dure telefoon en geld. Hierop heb ik (vrouw alleen) hen erop aangesproken, maar werd door het personeel weggestuurd vanwege de confrontatie en de drukte. Zij hebben op geen enkele manier willen helpen! Zeer asociaal van zowel de jongens als het personeel.

Beoordeling gegeven door Jess.

Lachwekkend slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 24-05-2015

Datum beoordeling: 26 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Het was een mooie dag, dus dan is het ook druk. Het is dan ook erg frustrerend dat je pas na een half uur wachten een drankje je kan bestellen en dat deze na een half uur pas uitgeserveerd word. Het broodje wat we erbij hadden besteld duurde helemaal lang. De smaak was goed, maar beetje aan de karige kant. Het was lachwekkend hoe gestrest het personeel erbij liep en allerlei dingen mis gingen. Het woord sorry hebben we te vaak gehoord. De kano's die we later gehuurd hadden waren kapot, we kregen niet eens zwemvesten aangeboden. Alles onder het motto red je er mee. Bij terugkomst stond niemand op ons te wachten en ook hadden we zo zonder te betalen weg kunnen lopen.

Beoordeling gegeven door Ewout.