Beoordelingen Resort Brunssummerheide

Zeer teleurstellend, een afrader!!!!
1 11111

Bezoekdatum: 05-09-2014

Datum beoordeling: 5 september 2014

Reisgezelschap: gezin

Wij hadden een bezoekje geboekt via socialdeal. We betaalde 5,50 voor entree, frietjes, een snack en een halve liter drinken p.p. Vandaag zijn we naar Brunssum gegaan met zeer mooi weer. Niemand betaald entree!!! De snackbar is dicht. Bij de brasserie verwijzen ze ons naar een snackbar op de heksenberg!!! Raar! Uiteindelijk toch een paar frieten gekregen bij de brasserie, zeer vettig met een kroket een 0,2 liter drinken. Meer konden ze niet leveren! Ik heb dus voor twee personen €11,- betaald voor een paar frietjes, kroket en beetje drinken. Dit kan ik overal kopen! Daarbij staat totaal niets aangegeven en is er geen toilet in de buurt. Advies: ga hier niet naar toe, geef je geld ergens anders uit!

Beoordeling gegeven door Mandy.

vies, herrie en natuur heeft plaatsgemaakt
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 30-07-2014

Datum beoordeling: 1 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Overal lagen sigarettenpeuken, vanuit de cafetaria schalt harde muziek, fietsenstalling ontbreekt, natuur heeft plaatsgemaakt voor lelijke projectontwikkeling. Niet gaan!

Beoordeling gegeven door Leontien.

Harde muziek, zo niet passend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 22-7-2013

Datum beoordeling: 22 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Een heerlijk zwemmeer met een prachtige omgeving. Maar de exploitanten draaien keiharde muziek dat overal te horen is. Verzoek of het zachter kon, werd afgewimpeld omdat mensen dat fijn zoudrn vinden. Tja. Bepaalde mensen metveel glas en lood op lijf denk ik wel idd. Jammer, geen aanrader

Beoordeling gegeven door Es.