1

Beoordelingen Zwembad De Koploper

Tè streng.
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 26-02-2022

Datum beoordeling: 26 februari 2022

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Regels prima. Maar geen doel opzich. Veiligheid prima, maar vrijheid en eigen verantwoordelijkheid ook wel zo prettig. Aanspreekcultuur is erg vervelend, waardoor menig mens het gevoel kreeg iets fouts te doen. Meteen binnen 5 minuten een dreigement dat als ik niet dicht genoeg bij mijn kind bleef, ik het bad moet verlaten. Bah. Het zwembad ansich is leuk, het personeel te autoritair.

Beoordeling gegeven door Jenita.

Teleurgesteld
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 18 oktober 2021

Datum beoordeling: 19 oktober 2021

Reisgezelschap: gezin

Omdat ik gister met zoon en 4 kids volle pond moesten betalen voor 1 bad en alleen pierebadje te klein.Schandalig !!!Waren met eten mee 70 euro kwijt en dat is toch veel geld en dan kom je speciaal uit Almere met 2 auto's voor 1 lullig bad

Beoordeling gegeven door Hannie de Vries.

Geen 1.5 m mogelijk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 4-7-21

Datum beoordeling: 9 juli 2021

Reisgezelschap: gezin

Het is een leuk zwembad met veel baden. Afgelopen zondag was het alleen veel te druk en kon je bijna niet zwemmen in recreatiebaden, laat staan 1.5 m afstand houden. Verstandig om minder mensen toe te laten.

Beoordeling gegeven door Rinske.

slecht
1 11111

Bezoekdatum: 8-3 2020

Datum beoordeling: 8 maart 2020

Reisgezelschap: met partner

Het zwembad is vol oke dat kan ,maar dan begin je toch te verbieden dat er met een leren handbal gegooid wordt in het peuterbad ( 8 grote knapen) personeel doet alsof ze het niet zien kinderen vluchten het water uit want krijgen een grote mond van de opgeschoten spul,de grote baden zijn sterfens koud en daarom leeg,verwarm die baden ook de lucht erom heen dan kun je de drukte opvangen want dan gaan dat soort jeugd ook in dat water ,er zwommen 6 mensen in het gote bad en in het andere water kon je over de koppen lopen.dit is gewoon een slecht beleid verder zie je gewoon mensen met jurkjes en shirtjes in het water zwemmen echt onhygienisch en nee geen zwemshirts,het lijkt er op dat het personeel elke confrontatie uit de weggaat

Beoordeling gegeven door de vries.

Ontevreden
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 13 augustus 2018

Datum beoordeling: 13 augustus 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het zwembad is leuk, maar het personeel is volledig doorgeslagen. We hebben onze kinderen continu in het oog, maar nog word je continu aangesproken. Zit je als moeder aan de kant (2 meter van het pierebad van 0.15 cm) kinderen met bandjes en papa in het water, moet je kind van 6 jaar bewijzen dat papa er echt bij zit in het water als je dat als volwassene zegt. Ik ben heel voorzichtig bij water en t is fijn als er goed opgelet wordt, maar dit is echt absurd. Ik ga er niet meer heen. Arrogante, bepiepelende houding.

Beoordeling gegeven door Bianca.

ontevreden
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 20 juli 2018

Datum beoordeling: 20 juli 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zoontje jarig ik dacht nou met zn allen gaan zwemmen. Zeer Onvriendelijk medewerkerster, zoontje wilde naar huis omdat die medewerkster zo een intimiderend toon en houding had toen ze met ons praatte hij voelde zich niet meer op zn gemak ik ook eigenlijk jammer want de rest van het personeel heel vriendelijk en behulpzaam!

Beoordeling gegeven door Moeder.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 juli

Datum beoordeling: 23 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

ik ben een alleenstaande moeder van 3 en soms wil ik ook wel eventjes wat rust dan kan ik mijn kinderen met een gerust hart alleen naar het zwembad sturen en weet dat er goed op gelet word ze hebben natuurlijk wel hun diploma en elke keer weer een topdag gehad

Beoordeling gegeven door knobbe a.


-advertentiepositie-