Beoordelingen Zwembad De Koploper

Ontevreden
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 13 augustus 2018

Datum beoordeling: 13 augustus 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het zwembad is leuk, maar het personeel is volledig doorgeslagen. We hebben onze kinderen continu in het oog, maar nog word je continu aangesproken. Zit je als moeder aan de kant (2 meter van het pierebad van 0.15 cm) kinderen met bandjes en papa in het water, moet je kind van 6 jaar bewijzen dat papa er echt bij zit in het water als je dat als volwassene zegt. Ik ben heel voorzichtig bij water en t is fijn als er goed opgelet wordt, maar dit is echt absurd. Ik ga er niet meer heen. Arrogante, bepiepelende houding.

Beoordeling gegeven door Bianca.

ontevreden
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 20 juli 2018

Datum beoordeling: 20 juli 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zoontje jarig ik dacht nou met zn allen gaan zwemmen. Zeer Onvriendelijk medewerkerster, zoontje wilde naar huis omdat die medewerkster zo een intimiderend toon en houding had toen ze met ons praatte hij voelde zich niet meer op zn gemak ik ook eigenlijk jammer want de rest van het personeel heel vriendelijk en behulpzaam!

Beoordeling gegeven door Moeder.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 juli

Datum beoordeling: 23 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

ik ben een alleenstaande moeder van 3 en soms wil ik ook wel eventjes wat rust dan kan ik mijn kinderen met een gerust hart alleen naar het zwembad sturen en weet dat er goed op gelet word ze hebben natuurlijk wel hun diploma en elke keer weer een topdag gehad

Beoordeling gegeven door knobbe a.