Beoordelingen Kinderspeeldorp Pee Wee

veel te duur geworden
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: in 2014 was alles nog fijn

Datum beoordeling: 21 juli 2015

Reisgezelschap: met opa en oma

Voorheen mocht je als oma en opa gratis. we gingen dan ook regelmatig naar PeeWee. Nu dus niet meer . Veel te duur geworden! En je mag ook nog zelf geen drinken meenemen!

Beoordeling gegeven door OMA Joris.

rommelig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 050-07-2015

Datum beoordeling: 12 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

rommelig binnen en buiten, speelkooi is ok maar de hele opzet binnen eromheen vind ik erg rommelig, de kinderboerderij mogen de kids alleen maar kijken en niet aaien, ik vind het geen 30 euro waard all-in voor 3 personen dan zijn er zeker betere mogelijkheden in de buurt helaas dit uitje was niet geslaagd

Beoordeling gegeven door Nic.

Slechte onvriendelijke service
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 17-02-14

Datum beoordeling: 19 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Eigenaren waren zeer klantonvriendelijk. We hadden all in pakket, dus onbeperkt koffie thee ranja e.d. Hadden we gevraagd of we 1 kop cappuchino mochten. Dat mocht voor 1x maar zo gezegd; daarna geen cappuchino meer. Ok prima! Willen we daarna thee halen, mocht dat niet meer. Want we hadden al een cappuchino gehad. Maar dat hadden we verkeerd begrepen. Hadden ze duidelijk moeten zeggen; 1 cappuchino, endaarna geen onbeperkt koffie of thee meer. Vervolgens willen ons stokbroodje, beweert eigenaresse dat we die al hadden gehad, vervolgens zeggen we tegen haar; u bent niet heel vriendelijk! Dat vond zij ons ook niet! Van klantvriendelijkheid had deze dame in ieder geval npg nooit gehoord. Overigens is entree vrij prijzig in vergelijking met andere indoor speeltuinen. Voor ons geen pee wee meer.

Beoordeling gegeven door Petra.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24-7-2013

Datum beoordeling: 24 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

snap niet waar die negatieve reacties vandaan komen!! ja idd bij regenachtige dagen druk ka , maar ja ga eens met mooi weer naar een pretpark , heb je wachttijden van meer dan een uur!! ja en toezicht , ik hou de kinderen liever zelf in de gaten ! vooral met zon drukte!! kinderen amuseren zich er superrr!!

Beoordeling gegeven door marlie hoen.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: vele keren

Datum beoordeling: 28 juni 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

ik kom er als oma van vier kleinkinderen regelmatig! aardige beheerder, onbeperkt koffie en thee voor 2,50 en de kinderen vinden t geweldig. tip ........maak tapkraantje en laat de kids zelf hun ranja tappen onbeperkt voor n vaste prijs

Beoordeling gegeven door verseveld.

Niet rookvrij
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: Maart

Datum beoordeling: 22 maart 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij komen er om 9:55 uur binnen zitten de baas en nog 2 mannen baan een tafel te roken . Dus wij vragen of dit de bedoeling is en wordt ons gezegd ja tot 10 uur wordt hier gerookt. Wij zijn te vroeg krijgen we te horen. We zijn dus ook omgedraaid. Sorry maar het is wettelijk geregeld dat er niet gerookt mag worden. En trouwens je gaat toch niet roken in een binnenspeeltuin voor kinderen!!

Beoordeling gegeven door N.N..

betaalbaar
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30-10-2011

Datum beoordeling: 1 november 2011

Reisgezelschap: gezin

Wij komen er regelmatig, bij regenweer kan het inderdaad drukker zijn, maar bij mooi weer is het een stuk rustiger zeker omdat er een mooie buitenspeeltuin bij ligt (en kinderboerderij) toezicht is er naar mijn mening in geen enkele speeltuin, dit blijft de verantwoording van de ouders. wat voor ons als ouders het prettigste is zijn de zeer aangename prijzen, zeker als je kijkt naar wat er aangeboden wordt. duitsers zijn nou eenmaal de buren van peewee, de speeltuin ligt pal aan de grens, maar er komen veel minder als in het outlet van roermond. voor ons blijft het een prachtige locatie voor zowel de ouders en zeker de kinderen.

Beoordeling gegeven door maurice.

vermoeiend
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 27-08-2011

Datum beoordeling: 9 september 2011

Reisgezelschap: gezin

Het is er inderdaad veel te druk, ook als het geen vakantie is. Kinderen kruipen over elkaar heen en krijgen hierdoor ruzie. Het is er ook drukkend warm en veel kabaal. En helaas geen toezicht.

Beoordeling gegeven door Peet.

mooie speeltuin
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-8

Datum beoordeling: 20 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

genoeg te doen voor kinderen t/m 10 jaar,druk?, allicht met deze regenachtige zomer, maar het is deze vakantie in alle binnenactiviteiten erg druk geweest.

Beoordeling gegeven door chris.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 16 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Veel te druk, veel Duitsers, veel ruzie, geen toezicht. Iedereen kan doen en laten wat hij wil, vooral bij de grote bouwblokken wordt er veel met blokken gegooid, op elkaar gescholden en zelfs geweld gebruikt. Voor peuters is er bijna niks te doen en ze worden constant door de groten onder voeten gelopen. Het is er rumoerig en snikheet, (ook in de winter) door compressors van de springkussens.

Beoordeling gegeven door N.N..