Beoordelingen Retro Scooter Verhuur Veluwe

leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-07-2014

Datum beoordeling: 25 juli 2014

Reisgezelschap: met partner

leuke manier om eens een dagjeweg te beleven! leuke route gereden en mooie scooters ook

Beoordeling gegeven door jeanne.

Geweldig!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 03-05-2013

Datum beoordeling: 4 mei 2013

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik heb gisteren een Retro scooter voor een halve dag meegenomen!! Het was echt heel leuk! Goed en leuk ontvangst en duidelijke uitleg voordat je weg rijd. Mooie route mee gehad en natuurlijk heel belangrijk het weer zat ook ontzettend mee. Lekker uitgewaaid... Ik was alleen maar dit gaat zeker nog een keer gebeuren met meerdere. Op mijn Facebook hebben er al diverse gereageerd om dit een keer te doen gezamenlijk.

Beoordeling gegeven door Sebastiaan.

Supergaaf vrijgezellenfeestje gehad!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 maart 2013

Datum beoordeling: 26 maart 2013

Reisgezelschap: met een groep

Als ik een 10+ kon geven dan deed ik dat zeker! :-D Retro scooter verhuur Veluwe bedankt voor het mede-organiseren van mijn vrijgezellenfeestje :-D wat was het leuk en wat was ik verrast! De scooters waren allemaal heeeeel erg roze versierd, haha. Ik kom zeker met mijn aanstaande man :-P een keer terug om lekker een hele dag samen te rijden en lekker te picknicken. Romantisch!

Beoordeling gegeven door Sanne Dupuis.

DOE-TIP!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: oktober 2012

Datum beoordeling: 18 oktober 2012

Reisgezelschap: gezin

Het was erg leuk om de Veluwe per scooter te verkennen. Route was leuk en divers en erg gemakkelijk om te volgen. We hadden een lekkere picknick erbij besteld en deze was erg goed verzorgd: aan de kleinste details was zelfs gedacht! Van te voren kregen we een goede uitleg en dat was wel fijn omdat niemand ervaring had met scooterrijden. De kinderen die achterop mee waren vonden het ook leuk om te doen! Leuker dan fietsen haha. Ze kregen nog een puzzel-rebus mee voor onderweg en een leuk presentje na afloop van de dag. We komen zeker nog eens terug hier bij de vriendelijke mensen om ook de andere route's te proberen. Ik zou andere mensen als tip mee willen geven om een hele dag te rijden omdat een middag al snel om is/te kort is omdat wij ook wel ergens even wouden zitten of kijken en dan tikt de tijd al zo aan. Bij een dag heb je dan meer tijd hebben wij ervaren.

Beoordeling gegeven door Leona de Ridder .

Mooi cadeau!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-07-2012

Datum beoordeling: 26 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

Voor mijn verjaardag kreeg ik een avondje Retro Scooter rijden cadeau. Een echte aanrader om met z’n tweeën te doen. Het is heerlijk om op een scooter te rijden door de Veluwe. Als je normaal alleen auto of fiets rijdt, is scooter rijden een leuke beleving. In Hattem aan de Ijssel hebben we genoten van een goed verzorgde broodmaaltijd die we erbij hadden gedaan. Super goed allemaal. Hele aardige eigenaren ook!

Beoordeling gegeven door Peter.

Doe-TIP!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9 juli 2012

Datum beoordeling: 11 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

Echt heel erg leuk om te doen! Ze hebben leuke en mooie routes waar je uit kan kiezen. Wij hadden ook een picknick erbij gedaan. Deze was uitgebreid, aan alles was gedacht. Ook was de picknick erg lekker! Aanrader! Sowieso een aanrader om te gaan doen trouwens :-) de Veluwe is erg mooi!

Beoordeling gegeven door Sylvia en Wim Bartelds.

leuk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: maart 2012

Datum beoordeling: 3 april 2012

Reisgezelschap: met partner

Hele mooie scooters, mooie omgeving, leuk om te doen, aardig personeel dat alles goed uitlegt van te voren, hele leuke manier van beleven dan op de fiets of auto, schitterende natuur.

Beoordeling gegeven door Bloem.

Erg leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 juli

Datum beoordeling: 24 oktober 2011

Reisgezelschap: gezin

Hoi Lianne, we hebben in de zomervakantie bij jou scooters gehuurd met ons gezin. We hebben heerlijk genoten van de bossen op de Veluwe. Je hebt mooie scooters en een leuk bedrijf! Volgend jaar komen we zeker nog een keer scooters bij je huren, onze kids hebben er nu al zin in. Ze vonden het ook zo leuk! Dankjewel. Groetjes, Tamara Witteveen & fam.

Beoordeling gegeven door fam. Witteveen.

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-09-11

Datum beoordeling: 19 oktober 2011

Reisgezelschap: met partner

Heerlijk om zo over de veluwe te rijden. Je komt op plekken waar je normaal gesproken niet komt en je kunt in elk dorpje/elke stad vrij parkeren, ook ideaal. Het zijn bovendien erg mooie scooters en de service was ook goed. Zo wordt er bijvoorbeeld voor mooi weer zonnebrandcreme meegegeven (mocht je dit zelf vergeten zijn) en mocht er toch een buitje vallen kun je droog blijven door de poncho die ook gratis wordt meegegeven. Super leuk om te doen, zeker een aanrader.

Beoordeling gegeven door Erik.

AANRADER!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27 augustus 2011

Datum beoordeling: 15 september 2011

Reisgezelschap: met partner

Erg leuke dag gehad! Mooie scooters en goede service. Is totaal niet moeilijk om te doen en schitterende omgeving. Aardig en meedenkend personeel, in overleg is er veel mogelijk. Ik ga dit zeker vaker doen bij retro scooter verhuur veluwe!

Beoordeling gegeven door de Ruiter.