Beoordelingen Woonwinkel De Binnenkamer

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 januari 2019

Datum beoordeling: 6 januari 2019

Reisgezelschap: met partner

Steeds weer wat anders. Zo leuk om te zien hoe ze het altijd weer voor elkaar krijgen.

Beoordeling gegeven door Martin Vermie.

Gezellig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 november 2018

Datum beoordeling: 16 november 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Gisteren maar eens gaan kijken. Hoorde er veel over. Nou, geen woord teveel. Wat een leuke winkel. Veel accessoires maar ook zoveel andere spullen. Heb zelfs een stoeltje besteld haha. Een impulsaankoop maar super gaaf. Ze wilden m bezorgen maar ik ga m liever zelf halen tegen de kerst. Gezellig nog een keertje.

Beoordeling gegeven door Marlies.

Leuk concept !!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14 juli 2018

Datum beoordeling: 15 juli 2018

Reisgezelschap: met partner

Steeds weer een genot hier rond te lopen. Ze blijven veranderen.

Beoordeling gegeven door Marianne.

Heel bijzonder
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: iedere maand

Datum beoordeling: 5 januari 2018

Reisgezelschap: met partner

Kom hier eigenlijk al jaren. Even niet al dat doorsnee spul wat je tegenwoordig overal ziet. Het leuke vind ik ook dat ze eten en wonen gecombineerd hebben. Een plekje om ook koffie te kunnen drinken zou fijn zijn.

Beoordeling gegeven door Bart Konings.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 december 2017

Datum beoordeling: 17 december 2017

Reisgezelschap: gezin

We waren zeer verrast dat we deze winkel aantroffen in Putten. We kwamen voor de kerstmarkt. Wat een sfeer en wat een uitgebreid assortiment. Geslaagd voor al onze kerstkadootjes maar we komen later terug want we hebben een hele mooie bank Liv. ❤

Beoordeling gegeven door Marlies Dekker.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 april 2017

Datum beoordeling: 22 april 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Vandaag naar Putten naar de Oranjemarkt. Bij toeval deze winkel binnengelopen. Je ziet van de buitenkant niet wat een oppervlakte aan van alles en nog wat daar te vinden is. Hele leuke spulletjes en echt niet duur. Een aanrader.

Beoordeling gegeven door Eveline Stronks.

Super leuk.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17 september

Datum beoordeling: 20 september 2016

Reisgezelschap: gezin

Zou willen dat wij zoiets in de buurt hadden. Heerlijk sfeertje en ook nog spulletjes voor de kleine beurs. We hebben dan wel niet veel gekocht maar we komen tegen december weer terug.

Beoordeling gegeven door Anja.

Zo bijzonder
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 september 2016

Datum beoordeling: 17 september 2016

Reisgezelschap: met partner

We kwamen via Stoerwonen in Aalten hier terecht. Mijn man is helemaal niet van t winkelen maar zelfs hij kon zijn hart ophalen bij het zien van al die Italiaanse lekkernijen. Ikzelf ben meer van de snuisterijen. Wat een groot assortiment. Wij komen zeker weet terug.

Beoordeling gegeven door Sanne Blekkink.

Mooi
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-06-2016

Datum beoordeling: 19 juni 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Door toeval in Putten beland...maar wat een leuke winkel. Komen terug.

Beoordeling gegeven door Alice van Eldik.

Verrassend
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-4-2016

Datum beoordeling: 26 april 2016

Reisgezelschap: met partner

Zelden zo n verrassende winkel gezien. En dat dit in Putten uit kan. We spraken de eigenaar...leuk dat iemand met zoveel passie over z'n bedrijf kan praten. Onze complimenten.

Beoordeling gegeven door Freak Wevers.

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10 februari 2015

Datum beoordeling: 11 februari 2015

Reisgezelschap: met partner

Ander cijfer niet denkbaar. Geweldig geholpen. Leuk personeel. 2 Stoeltjes besteld, echt voor weinig. Nu nog 8 weken wachten. Bedankt

Beoordeling gegeven door Anne Verweij.

Geweldige winkel
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19-12-12

Datum beoordeling: 19 december 2014

Reisgezelschap: met partner

Wederom geweest, nu na de verbouwing. ze verkopen nu zelfs biologisch brood en delicatessen. Wil er wel wonen haha.

Beoordeling gegeven door Christa.

Wauw
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19 september

Datum beoordeling: 20 september 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Met mijn zusje meegeweest. Zij komt hier al jaren. Nu weet ik waarom. Jullie zien mij weer terug.

Beoordeling gegeven door Mirjam.

Al jaren mijn nummer 1
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19 september

Datum beoordeling: 20 september 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Ik kom hier al jaren, fijne winkel, steeds weer wat anders. Uurtje rijden maar dat heb ik er voor over. December volgende bezoekje :)

Beoordeling gegeven door Monique.

Goed geholpen
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3 september

Datum beoordeling: 11 september 2014

Reisgezelschap: alleenreizend

Zeer tevreden over hun advies hen hulp. Huisje nu ingericht en ziet er top uit. Bedankt mensen :)

Beoordeling gegeven door Wim.

Mijn stijl
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9 september

Datum beoordeling: 11 september 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Heerlijk gewinkeld. Mijn vriendin en ik kwamen hier door de Brynxzactie op facebook. We wisten niet dat de winkel zo groot was. Zoveel spullen, ja helemaal mijn stijl. Ik kom nog een keer met mijn man terug. Onze bank is binnenkort aan vervanging toe dus wie weet.

Beoordeling gegeven door Reiny.

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 augustus 2014

Datum beoordeling: 31 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Wat een winkel. Niet eerder zoiets gezien. Het leek trouwens ook wel of alles gratis was. Heel druk. Wij kwamen voor Beach on Wheels, maar het weer werkte niet mee, dus daarom even een bezoekje aan Putten. Hoezo impulsaankopen. Bank en 2 stoelen gekocht. Mooi en geweldig geprijsd. Bedankt voor jullie advies, we zijn fijn geholpen en zullen reclame voor jullie maken.

Beoordeling gegeven door Dennis Kortjan.

Plezierig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 augustus 2014

Datum beoordeling: 26 augustus 2014

Reisgezelschap: met partner

Weekendje Putten achter de rug. Wat een leuk dorp, en we troffen het, want er was een soort van shantyfestival of i.d. Veel leuke winkels en terrasjes. Wat ons zo verbaasde dat er in dit dorp zo'n grote winkel als de Binnenkamer kan bestaan. Wat een oppervlakte en diversiteit. Het was er dan ook megadruk, alsof alles voor niets was. Mijn vrouw heeft allerlei kleine dingetjes gehaald en ik enkele kookboeken. (mijn hobby) Wij gaan terugkomen vanuit het hoge noorden. Zeker tegen de Kerst.

Beoordeling gegeven door Johan Tjepkema.

niet uitgekeken
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21 augustus 2014

Datum beoordeling: 25 augustus 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Samen met m'n vriendin sauna en de Binnenkamer gecombineerd. Ik had al wel eens gehoord dat t een hele mooie winkel moest zijn. Dit is ook niet teveel gezegd. We hebben heerlijk gesnuffeld en allerlei spulletjes gekocht. Het is jammer dat we maar 1 dagje in Putten waren. Het is niet om de hoek. Anders ;)

Beoordeling gegeven door Mariska.

Groot
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 augustus 2014

Datum beoordeling: 11 augustus 2014

Reisgezelschap: met partner

4 of 5 jaar geleden waren we ook in Putten. Ook in deze winkel. Dit jaar besloten we om er een dagje van te maken. Inmiddels is er een heel stuk winkel bij gekomen, maar ook het assortiment is uitgebreid. Veel keus. Vaak wordt ik in dit soort winkels een beetje onrustig. Teveel en te onoverzichtelijk. Dit was hier niet het geval. We spraken een verkoopster en zij zei ook dat de hele winkel onder handen was genomen en alles een duidelijke plek gekregen heeft. Onze complimenten. Zelfs mijn man heeft nog het één en ander aangeschaft. Leuk. Ga zo door. We komen zeker terug.

Beoordeling gegeven door Astrid van Rongen.

verrassen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2014

Datum beoordeling: 9 augustus 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Begrijp het vorige bericht niet zo. Ben hier in onze vakantie geweest. Super winkel en juist overzichtelijk ondanks grote aanbod. Misschien veranderd? We hebben er meubels besteld. Mooie prijzen hoor. Zie ik niet bij ons. Blij mee.

Beoordeling gegeven door wilma.

Een allegaartje
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 9 mei

Datum beoordeling: 20 mei 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Ik ben het met Sonja eens, enkele jaren geleden ben ik hier een paar keer geweest (kom zelf uit de randstad) toen was de winkel overzichtelijk en erg gezellig. Nu is het een allegaartje geworden met van alles en nog wat. En ook wat mij betreft te veel van het goeie. Erg jammer het was zo;n leuke winkel.

Beoordeling gegeven door Saskia.

Sfeervol
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-05-2012

Datum beoordeling: 15 mei 2012

Reisgezelschap: met partner

De leukste winkel van Putten wat mij betreft! Elke hoek van de zaak is sfeervol ingericht en ik zou elk artikel wel willen kopen. De winkel is inderdaad behoorlijk vol, maar dat maakt het juist extra leuk om er rustig doorheen te wandelen. De spullen zijn allemaal van hoge kwaliteit en de prijs staat daarmee in een goede verhouding. Ook is hier genoeg te vinden als je eens een cadeautje nodig hebt, voor elk budget en voor elk soort persoon of doel. Ik kom hier nog jaren elke week even binnenkijken naar nieuwe spullen en voor inspiratie en zal dat ook blijven doen zolang als de winkel bestaat!

Beoordeling gegeven door Christianne.

te veel
1 11111

Bezoekdatum: 12-05-2012

Datum beoordeling: 12 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

deze winkelier weet niet wat hij wil. hij verkoopt van alles wat kleding meubels worstjes kussens??????????????? wat wil hij. ziet er leuk uit maar door de bomen zie je het bos niet meer. erg jammer

Beoordeling gegeven door Sonja.