Beoordelingen A-Style Beautyfarm

Persoonlijk, luxe en heerlijk relaxen
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni 2018

Datum beoordeling: 21 juni 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Voor de 10de keer hier geweest. We hebben wederom een geweldige dag hier gehad. Vooral de verbouwing is het nog mooier geworden. Wie van wellness en sauna's houdt is dit een absolute aanrader!

Beoordeling gegeven door Carla van der Velde.

supercool
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-05-2018

Datum beoordeling: 1 juni 2018

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Geweldig een super relaxte dag gehad samen met mijn zoons ! Het moeder en dochter arrangement geƫmancipeerd als kado kreeg ik van mijn zoons (4 )een heerlijk verzorgd dagje. Gezellig, prima behandelingen, een goed verzorgde lunch, prima verzorging met onbeperkt heerlijke drankjes gedurende de dag. Privacy (er werd heel wat afgepraat.) Iedereen was erg ontspannen en een vriendelijke benadering is altijd prettig. Mw. Els de eigenaresse en haar echtgenoot toonde oprechte belangstelling in hun gasten. Een compliment voor haar team.

Beoordeling gegeven door Joke Groot-Wagner.

Heerlijk relaxed
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 februari 2018

Datum beoordeling: 3 februari 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Wij hebben gisteren een heerlijke dagje sauna gedaan bij A-Style in Nieuwegein. Als je binnenkomt wordt je vriendelijk ontvangen en bij de open haard, die echt heel mooi is! wordt alles uitgelegd. De behandelingen, de massages en alles was heerlijk. De mensen zijn erg vriendelijk en de verzorging is meer dan uitstekend er is een heerlijk lunch, cappuccino met gebak en mijn vriendin kon kiezen uit 3 soorten verse munt thee, de ter plekke van de plant werd geknipt. Er staan verschillende soorten waters, er zijn allerlei gezonde sapjes, zelfs spinazie sap! Alles was bij de prijs inbegrepen, waardoor dit een betaalbaar uitje is. Deze sauna is een echte aanrader voor wie rustig, luxe en goedkoop een beautydag wil doen. Wij komen zeker terug!

Beoordeling gegeven door Anouk Kerkhof.

matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 16-03-2017

Datum beoordeling: 19 maart 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Oude inrichting, gebouw ziet er van de buitenkant slecht uit. Behandelingen, met name de gezichtsbehandeling, is erg beperkt. Geen aanrader

Beoordeling gegeven door m. van thiel.

Zeer matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 25 juni 2016

Datum beoordeling: 28 juni 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Oubollige omgeving, niet erg geinteresseerde dames (op een enkele na), aantal behandelingen prima, een aantal erg (slecht).

Beoordeling gegeven door magda.klune@xs4all.nl.

topdag
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22/05/3015

Datum beoordeling: 28 mei 2015

Reisgezelschap: met een groep

Fantastische dag hier gehad. Alles tot in de puntjes geregeld en vriendelijk personeel. Wij komen zeker hier terug

Beoordeling gegeven door Damaris van Ginkel .

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: ieder jaar

Datum beoordeling: 22 mei 2014

Reisgezelschap: met een groep

Ik kom al aantal jaren in deze beautyfarm en ben ook al in diverse andere beautyfarms geweest. Maar deze blijft het beste. Niet alleen is het eten en drinken er de hele dag bij inbegrepen maar prijs/kwaliteit is geweldig. Wij hebben inmiddels aangepast programma gekregen omdat wij het net iets anders wilde als de normale arrangementen. En dit was geen enkel probleem. Sfeer is prima en alles is heel relaxed. Ben hier met mijn moeder en dochter geweest en ook met vriendinnen en iedereen is even tevreden.

Beoordeling gegeven door Conny Heeren.

Onnederlands goed
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8-12-2012

Datum beoordeling: 11 december 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Als je aankomt rijden denk je 'ben ik hier wel goed?' Maar toen we binnen kwamen was het al direct goed. Geen wachtrij bij een balie, maar een vriendelijk meneer die onze jas aannam. Het rook er heerlijk en we zaten rustig bij de open haard. Totaal onverwacht bleek de lunch niet zo maar een lunch, maar een culinair feestje te zijn. Totaal relaxed gingen we weer weg. Minpuntje is de plek, je hebt geen mooi uitzicht over een meer ofzo, zoals bij de veluwsebron, maar ik weet wel dat ik de volgende keer weer hier heen ga.

Beoordeling gegeven door Nance Dekkers.

Helemaal Top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Mei 2011

Datum beoordeling: 18 mei 2011

Reisgezelschap: met partner

Dagje wellness gekregen van mijn vriend. Deze keer in Nieuwegein. Het ziet er oud grieks uit, erg sfeervol. Overal ruikt het heerlijk en de sfeer is ontspannen. lekker bij de echte open haard zitten en hapjes en drankjes staan voor je klaar. Vriendelijk en ik denk ook nog het goedkoopste van Nederland, zeker als je ziet wat je er allemaal voor krijgt. Kortom Ik kom hier graag een keer terug.

Beoordeling gegeven door Roxanne Doorman.

Echt Heerlijk genieten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2011

Datum beoordeling: 11 april 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Met mijn beste vriendin ben ik een dagje naar de beautyfarm geweest. Dit was niet de eerste keer, vorige keer waren we ergens anders vlakbij Harderwijk en was het nogal een grote teleurstelling. Mijn vriendin gaf mij echter een dagje beautyfarm cadeau. We gingen naar Nieuwegein en vanaf het moment dat we binnen waren kwamen we in een super ontspannen omgeving terecht. Echt vriendelijke mensen, rust, sfeer en super relaxed en alles rook heerlijk!! :)). Dit was zooo anders dan de vorige keer! Beautyfarm in Nieuwegein wil hier dan ook van harte aanbevelen.

Beoordeling gegeven door Anouk Patijn.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: maart 2011

Datum beoordeling: 9 april 2011

Reisgezelschap: met een groep

Ik ben het niet eens met sommige retenties hier. Ik ben hier nu 3 keer geweest en het is er altijd uitstekend! Je merkt dat de familie die het runt alles doet om de gasten het naar het zin te maken. Ik zie hier iets staan over handdoeken en dat snap ik echt niet omdat je zoveel handdoeken krijgt als je maar wilt. Overal liggen schone handdoeken en ik vind het er sowieso allemaal erg schoon. Ook krijg je veel voor weinig geld. Zo zitten alle drankjes bij de prijs inbegrepen, de lunch is echt super en ook de behandelingen. Ik ben al in heel veel sauna's geweest, maar dit is toch echt de sauna waar ik het liefste kom. Gewoon knus, gezellig schoon en hoge kwaliteit.

Beoordeling gegeven door Ester Claris .

Blijf hier weg!
1 11111

Bezoekdatum: eind 2009

Datum beoordeling: 12 januari 2011

Ik ben hier iets meer dan een jaar geleden met een groepje collega's (allemaal dames) heen geweest voor een dagje wellness zonder sauna, kosten 140 euro. Het complex is niet mooi gelegen, het ligt middenin een woonwijk. De ontvangst was tam en de dag begon met 40 minuten wachten. We hebben hier meteen iets van gezegd maar er werd geen uitleg gegeven. De luxe gezichtsbehandeling viel enorm tegen. De behandeling werd afgeraffeld, zonder huidanalyse, iedereen kreeg gewoon hetzelfde en omdat er verschillende medewerkers aan je gezicht zitten heb je het gevoel dat het nogal lopende band werk is. Hierna mochten we maar liefst een uur wachten.Daarna gingen we op een massagestoel zitten, dit was eigenlijk nog het fijnste van de hele dag, terwijl het een apparaat was. De voetpakking die we intussen kregen was goed. De "uitgebreide" lunch: fruit uit blik, slappe broodjes met slap beleg, in een ruimte die nog het meest leek als een kantine in een ziekenhuis van een voormalig Oostblok land. Na de lunch mochten we "even relaxen bij de open haard". Maw: weer wachten. Hierna volgde een hotstone massage waarvan we door al het wachten niet echt meer konden genieten. Daarna, u raadt het al: wachten voordat we in de Vibrosaun konden. Al met al heeft men van de 7.5 u aanwezigheid maar 3 uur aan ons besteedt. Geklaagd bij het afrekenen maar hier werd wederom nauwelijks op gereageerd. Eindconclusie: blijf hier weg! C. Kramers

Beoordeling gegeven door Cilla Kramer.

Nu nog de puntjes op I
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: oktober 2010

Datum beoordeling: 8 oktober 2010

Als echte sauna/welness- beautyfarm bezoeker nooit geweten dat er 10 km van mijn huis een beautycentre zit. Ik weet nu waarom; Het is het net niet, herbruikte flessen water gevuld met kraanwater, stinkende handdoeken, het is er vochtig en ruikt muf, druk personeel wat zich uit in gehaastheid, fruit uit blik, gehaast make-up zetten in de gang evenals een paraffine handpakking, 70 min facebehandeling duurde 50 min wat bestond uit een reiniging-masker-dagcreme losse modules bij te boeken tegen bijbetaling, luid praten op de gang. Personeel is vriendelijk, had het erg koud tijdens een behandeling waar geen gehoor aan gegeven werd, ze kon niet weg! Al met al een redelijk goede dag gehad zou alleen niet zo snel terug gaan tenzij zij iets met feedback doen.

Beoordeling gegeven door Lolita .

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 juli 2010

Datum beoordeling: 2 augustus 2010

buitenom het feit dat ik het park super mooi vindt, was ook de service uitstekend. Doordat ik slecht te been ben en er op het moment dat ik kwam geen electrische karrentjes meer waren ben ik toch gaan lopen. Toen ik bij nummer 2 van de route was kon ik niet meer verder, ik heb toen naar de kassa gebeld en uitgelegd wat er aan de hand was, en de juffrouw heeft toen gezorgt dat er alsnog een karrentje gebracht werd. Zou heb ik als nog een geweldige dag gehad. Nogmaals bedankt

Beoordeling gegeven door van Gelder.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 29 juli 2010

Super verwendag gehad samen met mijn ma. Helaas door de crisis kunnen we er nu niet meer heen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30032010

Datum beoordeling: 4 april 2010

leuk als je zelf wijnig fantasie hebt

Beoordeling gegeven door GROSJEAN.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 31 augustus 2009

Uitstekende dag hier gehad. Vriendelijk personeel, lekker ontspannen en heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar

Beoordeling gegeven door Esme van Klei.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 jaar geleden

Datum beoordeling: 10 augustus 2009

Ons gezin heeft eerder een dagje Museumstroomtram Hoorn-Medemblik aangedaan. De kinderen waren toen op een leeftijd dat dit voor hen ook bijzonder boeiend was (6 en 8 jaar oud). Dus voor zowel ouders als kinderen is zo'n dag de moeite waard. We waren de hele dag zoet en hebben ons geen moment verveeld. Dit is echt een aanrader. Nu de kinderen groot zijn zou ik het alsnog weer eens willen doen, ook met hen, al zijn ze nu volwassen. Maar ik zie tussen de lijst keuzen een complete Beautydag, dat lijkt me heerlijk samen met mijn dochter.

Beoordeling gegeven door MC Dijkhuizen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 jaar geleden

Datum beoordeling: 10 augustus 2009

Ons gezin heeft eerder een dagje Museumstroomtram Hoorn-Medemblik aangedaan. De kinderen waren toen op een leeftijd dat dit voor hen ook bijzonder boeiend was (6 en 8 jaar oud). Dus voor zowel ouders als kinderen is zo'n dag de moeite waard. We waren de hele dag zoet en hebben ons geen moment verveeld. Dit is echt een aanrader. Nu de kinderen groot zijn zou ik het alsnog weer eens willen doen, ook met hen, al zijn ze nu volwassen. Maar ik zie tussen de lijst keuzen een complete Beautydag, dat lijkt me heerlijk samen met mijn dochter.

Beoordeling gegeven door MC Dijkhuizen.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 26-05-2009

Datum beoordeling: 8 juni 2009

Ik vond prijs/kwaliteitsverhouding slecht, In verband met drukte die dag in het verkeer waren we een half uur later, er werd ons gezegd dat hierdoor dingen uit konden vallen. Ik voelde me die dag niet echt ontspannen, er werd bepaald wat je kon doen (sauna, etc) Uiteindelijk stonden we om 15.30 al weer buiten. Vriendelijk personeel maar al heel veel voor z'on kleine organisatie. Als je deze beautyfarm vergelijkt met een grotere thermen, is dit echt een stuk minder waar voor je geld. Oudbollige zooi!

Beoordeling gegeven door Nicoline.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 februari 2009

Datum beoordeling: 14 maart 2009

Dit is echt een dag genieten en ontspannen. Je was er echt gast . Een echte aanrader , wij komen er vast nog eens terug.

Beoordeling gegeven door E.van Dam.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Er viel niets te wensen,alles was perfect in orde.

Beoordeling gegeven door gerri dokter.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-07-2007

Datum beoordeling: 8 mei 2008

Heerlijk, je komt lekker tot rust.

Beoordeling gegeven door Mariella.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni/juli

Datum beoordeling: 18 april 2008

als alleenstaande moeder kan ik nooit op vakantie omdat ik afgekeurd ben en vaak pijn heb en daardoor heb ik geen geld voor uitstapjes maar als ik win krijgen jullie van mij en mijn dochtertje van 3 eendikke10!!!!!!! en zijn we er een keertje uit.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: +- Augustus

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door H.H.Meure.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Ben in mei 2007 in de vennenbos geweest met een kind van 1.5 jaar dit was een zeer uitstekend lokatie voor ons zeker het zwembad

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: sep 2006

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Ben in sep 2006 in de lommerbergen geweest met een kind van 1.5 jaar dit was een zeer uitstekend lokatie voor ons zeker het zwembad

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16/2/2008

Datum beoordeling: 22 februari 2008

rust en gezelligheid en heerlijk eten. echt bijkomen en jezelf opladen

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 21 december 2007

Je blijft zoveel mogelijk bij elkaar. Het is gezellig en knus. Alles wordt goed uitgelegd en het personeel is zeer vriendelijk.

Beoordeling gegeven door N.N..