Beoordelingen Dagje plezier bij Toon Vertier

Toon Verdriet
1 11111

Bezoekdatum: 16-06-2018

Datum beoordeling: 17 juni 2018

Reisgezelschap: met een groep

Waar ons een spannend, uitdagend spel was beloofd met als doel uit een bos te ontsnappen, kregen we een veel te duur betaalde wandeling die in de verte leek op een speurtocht. Pluspunt is dat de lat niet al te hoog ligt voor de volgende van de groep die een activiteit gaat voorbereiden.

Beoordeling gegeven door NK.

Verschrikkelijk
1 11111

Bezoekdatum: 22-04-2018

Datum beoordeling: 25 april 2018

Reisgezelschap: met een groep

Wat een bosescape moest zijn, bleek een erg dure boswandeling te zijn. Een rondje in het bos lopen, en ondertussen onnozele vragen beantwoorden. En dit dan voor €23.50 p.p. , belachelijk! Voor ons nooit meer dus

Beoordeling gegeven door Marit.

Nooit meer...
1 11111

Bezoekdatum: 1-7-2017

Datum beoordeling: 13 juli 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hadden voor een groep 5 jarigen een prinsessentocht geboekt, waarbij ze een prins zouden moeten vinden. De meneer bij de uitleg spoorde de kinderen nog eens extra aan om hem te vinden. Blijkt er uiteindelijk helemaal geen prins te zijn. Enorme teleurstelling bij de kinderen! Daarnaast is de tocht zeer amaturistisch. Opdrachten zijn niet in thema, zeer minimalistisch uitgewerkt en onvoldoende spullen. Verder wordt er zeeeer minimaal limonade en lekkers uitgedeeld. Had achteraf liever zelf een leuke tocht in elkaar gezet. Zeker geen 11,50 waard!!

Beoordeling gegeven door Niet best.

WAARDELOOS!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 20-09-2016

Datum beoordeling: 3 oktober 2016

Reisgezelschap: zakelijk

Kaliteit van het gebodene liet zwaar te wensen over: Zowel de spelactiviteiten als het eten en drinken! En dat voor die prijs!! We voelen ons bekocht! NEVER NOOIT MEER!

Beoordeling gegeven door Fred de Langière.

Leuk en ontspannend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-10-2014

Datum beoordeling: 26 oktober 2014

Reisgezelschap: met een groep

Leuk ontspannend en hetgeen wat verwacht werd! Eten goed verzorgd! Spelleiding was leuk en een mooie omgeving! Verzorgde accomodatie

Beoordeling gegeven door Marius de Wilt.

zó leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19-04-2012

Datum beoordeling: 20 april 2012

Reisgezelschap: met een groep

Wij waren met 33 mensen en hebben een geweldige dag beleefd met de goede zorgen van het personeel De koffie tafel was als begin helemaal top met verse broodjes en genoeg beleg zelfs een eitje er bij. Het programma TUK Speciaal was echt enorm leuk en goed in elkaar gezet met inspanning en ontspanning. Dit was zeker niet ons laatste bezoek aan Toon Vertier zowel met het werk als prive.

Beoordeling gegeven door Petra.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 1juli

Datum beoordeling: 15 juli 2009

koffie bij aankomst was niet te drinken in plastic bekers koffietafel was onhygienisch niets was gekoeld stond al lang van te voren klaar onafgedekt puzzeltocht klopte niet letters waren weg fietstocht was leuk vond de dag te duur betaald

Beoordeling gegeven door steffens.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 12 oktober 2008

We hebben met meerdere familie's genoten op de familie fietsen. Een leuke speurtocht! Geschikt voor jong en oud. Bij tussenstop(restaurantje) heerlijk koffie en appeltaart genuttigd op terras in het zonnetje. Tips) aangelegde picnick plaatsen (tafels) Waar je eigen meegebrachte eet en drinkwaren kan nuttigen.(evt knapzakjes te verkrijgen bij organisatie) Bezoekje klompenmusea als tussenstopje. Vriendelijke groeten, Nicole

Beoordeling gegeven door Nicole Dirks.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 september

Datum beoordeling: 18 september 2008

We hebben een geweldige dag gehad, niks was te veel. Een dag om zo over te doen!!!

Beoordeling gegeven door Anja Houtman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 1 augustus 2008

Wij waren maar met 3 personen, maar we werden net zo goed opgevangen, als de aanwezige grote groepen! We hebben met een fietskar een fotopuzzeltocht 'gedaan' met tussenstop en drankje.Daarna zijn we nog gaan boerengolfen op een naburig veld. De middag was goed georganiseerd met vriendelijke mensen en zelfs dat we pas de clubs na tijd terug brachten was geen probleem! Een hele leuke middag en lof voor de organisatie! Er zijn nog veel meer mogelijkheden om te doen ,te bekijken op hun site! Wij hebben de ochtend opgevuld met een bezoek aan een klein, prachtig dierentuintje en erna hebben we lekkere pannekoeken gegeten (wel voor zeven uur s'avonds!) en dat alles op loopafstand van elkaar aan dezelfde weg net buiten Best! Aanrader...dagje Best!! Groetjes, Esther Mugie

Beoordeling gegeven door Esther Mugie.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: okt 2007

Datum beoordeling: 1 augustus 2008

zeer positief, alleen verschillende solexen deden het onderweg niet meer.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: jan 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Gerard vd Veen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 juni 2008

Datum beoordeling: 15 juni 2008

Super dag gehad, lekker in de "Piet Plezier" rondgereden (een fiets waar je met vieren op kan). Het is echt geweldig, super omgeving, lekker door de bossen "crossen". Dit is echt de moeite waard en voor iedereen een aanrader. Zelfs al kun je niet fietsen dan nog is het supper (er is namelijk altijd wel iemand bij die wel kan fietsen). Ook voor kinderen is dit evenement heel leuk.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-8-2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

geen

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 maart 2008

Datum beoordeling: 3 april 2008

Wat is er nou beter en gezonder dan sportief en recreatief bezig te zijn in de openlucht van het Brabantse landschap. Toon Vertier biedt écht een dagje plezier voor iedereen die er gewoon even tussenuit wil. Er zijn volop attracties en arrangementen en elk jaar komt er weer iets nieuws bij...

Beoordeling gegeven door Familie Van der Heijden.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 3 april 2008

In eerste instantie denk je, waar gaat de reis naar toe, maar dan kom je midden in de Brabantse weilanden en bossen terecht bij een ongelooflijk mooi ingericht recreatiegebied met heel veel arrangementen bedoeld voor iedereen. Iedereen wordt gastvrij ontvangen en vind zijn of haar vertier en merkt dat een dagje plezier niet duur hoeft te zijn...

Beoordeling gegeven door European Communication Projects BV.