Beoordelingen BloteVoetenPark

Pijnlijk!!!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 24 mei 2017

Datum beoordeling: 27 mei 2017

Reisgezelschap: met partner

Al heel snel had ik al vreselijke pijn aan mijn voeten, daar moest ik zelf wel om lachen, heb gewoon geen obstakels meer genomen, ben overal netjes omheen gegaan. Mijn man had er geen last van. Lekker lopen onder de bomen met het warme weer.

Beoordeling gegeven door Grothauzen.

goed
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-08-2015

Datum beoordeling: 22 augustus 2015

Reisgezelschap: met partner

Het is wel een leuk uitje alleen prijs kwaliteit staat niet in verhouding, de bakken waar je door heen liep met dennenappels bijvoorbeeld die zijn in het begin vrij leeg zo waren er meerder bakken die er zo bij lagen. De diepe poelen waar je door heen moest waren vrij verraderlijk je zag totaal niks er lagen scherpe stenen in boomstronken lagen daar in waar over je struikelde niet echt fijn heb daar ook een snee onder mijn voet door op gelopen. Op zich hadden ze het net aan gekleed met spreuken en houtsnijdbeelden en andere leuke dingen maar om daar 6,50 euro voor te betalen was achter af wel veel van het goede ik zou 4,50 tot 5,00 euro er voor betalen meer dan genoeg

Beoordeling gegeven door Dhr. Grit.

Super en goedkoop uitje
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni 2014

Datum beoordeling: 30 januari 2015

Reisgezelschap: met een groep

Het blote voeten park was een erg leuke invulling van onze familie dag. Voor jong en oud was het leuk en uitdagend. Anders dan een gewone wandeling. Heel erg bijzonder!

Beoordeling gegeven door Fam Janssen.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6-8-2013

Datum beoordeling: 7 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

geweldige dag gehad! zeker voor de kinderen een geweldige ervaring,lekker in het bos ravotten en de natuur voelen. Het gaat ook weleens mis,zoals bij ons/een nat pak/maar dat mocht de pret niet drukken!

Beoordeling gegeven door gertie blom-starren.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01/07/2012

Datum beoordeling: 8 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Het is echt een geweldige ervaring lekker met je blote voeten door het bos wandelen mijn dochters van 7 en 3 willen graag snel weer terug er zijn op het pad veel leuke hindernissen voor de kinderen. En vooral de modder en watergedeeltes was natuurlijk helemaal geweldig voor de kids :)

Beoordeling gegeven door jessica.