Beoordelingen Batavia Stad

Nep
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 19 oktober

Datum beoordeling: 20 oktober 2019

Reisgezelschap: gezin

Eerste en laatste keer bataviastad. Het ziet er mooi uit echter is het aanbod niet interessant en de prijzen liggen hoog van een outlet kun je niet spreken. Tijdens de uitverkoop id de buurt kan ik beter slagen. Veder is het er wel erg druk.

Beoordeling gegeven door Ron.

Voor ieder wat wils.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21-09-2019

Datum beoordeling: 27 september 2019

Reisgezelschap: gezin

Wij komen hier geregeld, we slagen eigenlijk altijd wel met het hele gezin voor kleding, schoenen etc. ! Sparen met de member pas... Zo hebben we geregeld extra korting. Wij zeggen “een aanrader!!! “ Na al die jaren is Batavia stad ook best groot geworden.

Beoordeling gegeven door AN.

Leuk!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 3-03-2018

Datum beoordeling: 4 maart 2018

Reisgezelschap: gezin

Super leuk dagje uit! Leuke terrasjes & (Merk)Winkels. Kleding nog steeds aan de prijs maar wel goedkoper dan in normale winkels. Geen vriendelijke personeel of mensen.

Beoordeling gegeven door K..

Niets voor mij ; de gewone man of vrouw of je moet
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 10-06-2017

Datum beoordeling: 11 juni 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Nu ben ik wel geen mode liefhebber maar heb wel smaak , over het algemeen is de kleding nogal modern conservatief , veel kleding is vrijdags en casual .. Maar jammer .. nergens kleding gezien uit verre streken of van oud Hollandse klederdracht , lijkt me best een interessante doelgroep d.w.z. , ook de oudjes mogen een plekje krijgen al was het maar dat het vroeger altijd beter was ...

Beoordeling gegeven door JohnV12.

goed
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8-1-2017

Datum beoordeling: 8 januari 2017

Reisgezelschap: gezin

al dat gezeur over parkeren hier flikker toch op 3 euro voor een hele dag is niks vergeleken met andere winkelcentra het is zelfs goedkoop. De kleding is ook goed en goedkoop

Beoordeling gegeven door Thom Prins.

Super leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-03-2014

Datum beoordeling: 9 maart 2014

Reisgezelschap: gezin

Wat hebben wij een heerlijk middag in Batavia Stad gehad, echt een dagje uit gevoel aan over gehouden. Wat me het meeste opviel was dat het veel groter was dan ik dacht en dat er echt mode van "nu" in de winkels te koop is. Ook kan je heerlijk op een terrasje zitten (wat vandaag op deze mooie dag helemaal top was!).

Beoordeling gegeven door Femke.

leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-01-2013

Datum beoordeling: 26 januari 2013

Reisgezelschap: alleenreizend

Lekker geshopt, goede prijzen voor merkkleding. Ik verwachtte een ''uitverkoop-graai-gevoel'' maar dat ben ik gelukkig niet tegengekomen, nette winkels juist. Je moet er niet naartoe gaan als je low budget wil shoppen, maar wel als je graag merkkleding koopt voor een betaalbaardere prijs dan in de gewone winkels buiten de uitverkoop. En € 3 per dag voor een parkeerplaats duur???? Die mensen zijn schijnbaar nog nooit in de randstad geweest, dat is hier het standaard UUR-tarief. € 3 euro voor een dag, een koopje! Verder vond ik het erg goed en verzorgd uitzien, zeker een herhaling waard.

Beoordeling gegeven door M.

LEKKER GOEDKOOP
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05-06-2012

Datum beoordeling: 6 juni 2012

Reisgezelschap: met partner

Mijn tank LEEG 3 euro PARKEREN Lekker midden in de RIMBOE NIETS GOEDKOOP

Beoordeling gegeven door Bram Beheer.

Holland op z'n smalst
1 11111

Bezoekdatum: 1/4/2012

Datum beoordeling: 1 april 2012

Reisgezelschap: met partner

Typisch Hollands: de hele dag aan de kassa zwengelen in plaats van een goede attractie leveren. Een outlet moet goedkoop zijn. Het eten moet betaalbaar zijn en van zeer goede kwaliteit. Parkeren moet betaalbaar zijn. Alleen op die manier zet je een topattractie op de kaart waarover ze zelfs in het buitenland praten... Maar nee. Je wordt in Bataviastad niet aangekleed maar uitgekleed. De ondernemers in Bataviastad harken zoveel mogelijk geld in één richting en maken zich verder geen enkele zorgen om kwaliteit van het totaalproduct. Het spijt me, ik vind het een soort totalitaire enclave van graaiers. Mijn advies: héél hard wegblijven.

Beoordeling gegeven door Sjoerd Zwoerd.

1 11111

Bezoekdatum: 25-10-2011

Datum beoordeling: 27 november 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Waardeloos verhaal, Betaald parkeren voor iets ?? Belachelijk dat je al moet betalen voor het parkeren, voor een winkelcentrum buiten de "normale"stad midden in de rimboe en voor een kopje koffie of laat staan een hap eten, leeg loopt. EEN MAAL MAAR NOOIT MEER

Beoordeling gegeven door jan jansen.

Waardeloos
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 20 oktober 2011

Datum beoordeling: 21 oktober 2011

Reisgezelschap: gezin

Diverse keren zijn wij in New York naar een outlet geweest. Zo enthousiast dat we tegenwoordig met een bijna lege koffer afreizen en (veel te) volgepakt weer terugkomen. Dit jaar geen USA trip dus zijn we maar eens in Batavia stad gaan kijken. Wat viel dat tegen! Prijzen zijn enorm hoog (en dat voor tweede keus of mode van vorig jaar). Neem daar het parkeerdrama en de veel te dure foodcourt bij en je begrijpt dat wij volgend jaar gewoon weer naar New York gaan :-)

Beoordeling gegeven door Peter.

Schandalig duur
1 11111

Bezoekdatum: 17-02-2011

Datum beoordeling: 18 februari 2011

Wij wilden vanuit de VS de Batavia werf bezoeken en een kijkje nemen in Batavia stad. Ik ben geschrokken van het enorm hoge bedrag dat wordt gevraagd voor parkeren. Verder zijn de prijzen van goederen enorm hoog. Een kopje koffie was ook weer onbetaalbaar. Schandalig ronduit. Geen wonder dat deze attracties verlies lijden. De werf zelf was wel weer leuk. Ook enorm duur om in te komen, maar dat werd helemaal goed gemaakt door de uitstekende gids.

Beoordeling gegeven door W. Sijtsma.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 9 January 2011

Datum beoordeling: 12 januari 2011

If you are a man wearing xl or xxl: don't go there... (I've been in several shops and top of the list of not to go shops is Napapijri...97% of the shop is xs, s or m... the only xxl I liked overthere was the shirt of another customer)... I

Beoordeling gegeven door Rudolf.

1 11111

Bezoekdatum: vandaag ,,langs,, gereden.

Datum beoordeling: 25 mei 2010

Wij kwamen vanaf het begin, regelmatig er met ons gezin leuke betaalbare kleding te kopen. Maar sedert het er betaald parkeren is, hoeft het van ons niet meer! reisosten/PARKEREN/hapje en drankje.... Jammer.... Ik had het op die plek, ver van de kern Lelystad, niet verwacht dat ze er betaald parkeren zouden maken. Een enorme misser van de gemeente Lelystad

Beoordeling gegeven door Fam Maas.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vrijdag 26 februari 2010

Datum beoordeling: 1 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door F. Boogaard.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 17=1-2010

Datum beoordeling: 20 januari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door c van der plaats.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 15 januari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

1 11111

Bezoekdatum: Okt 2009

Datum beoordeling: 21 november 2009

Parkeren was Zondag 18-10-09 een drama, op parkeerplaats 1 hebben wij 3 rondjes gemaakt voor een plek, maar er zijn mensen die 2 plekken nodig hebben of er staat een SUV waar geen auto meer naast kan,dus op een andere parkeerplaats, probeer 3 of 4 ,daar konden we niet op daar stonden verkeersregelaars ons door te sturen maar waarheen ?? nu komen wij uit Friesland vlak bij Leeuwarden dus toch plek zoeken,via de Oostvaardersdijk kwamen we via de slagboom op het parkeerplaats en dit was ook vol er stonden al auto's op het gras en naast de parkeervakken,en aan het einde bij de ingang van het parkeerveld was een afbakenings lint gespannen,Dus wij hebben de auto ook op het gras gezet met als gevolg een BEKEURING van €60,- na mijn mening als er meer bekeuringen waren op die dag dan is het parkeer beleid van Batavia Stad niet goed het parkeerplaats was echt vol. Als ik de enigste ben die fout stond heb ik er vrede mee maar er waren zeker meer die naast de vakken stonden, Ik hoop dat jullie dit oplossen dit is zeker geen reclame en daar moeten jullie het wel van hebben mvg Michiel van der Sluis Tytsjerk Het is nu eind NOV en heb nog niks van deze mail gehoord ik verwacht toch enige reactie mvg Michiel vander Sluis ps de bekeuring kost nu al € 66,-

Beoordeling gegeven door N.N..

1 11111

Bezoekdatum: 8 november 2009

Datum beoordeling: 9 november 2009

Deze mail heb ik vandaag verzonden naar info@bataviastad Geachte mevrouw, mijnheer, Afgelopen zondag 8 november was ik samen met mijn partner (en dochter) bij u op bezoek in "Batavia stad" . Omdat mijn partner slecht ter been is, heeft hij sinds 3 jaar de beschikking van een "Segway" . Met veel plezier kom hij nu op plekken waar hij tot 3 jaar terug nooit kon komen. In dierentuinen, winkelcentra, de katwijkse duinen etc.etc. allemaal zonder problemen. Dus nu ook nu een bezoek aan Bataviastad. Maar helaas moesten wij na 10 minuten dit winkelcentrum verlaten op verzoek van de beveiliging. Omdat er een nummerplaat op zit van de RVD en het volgens hen gemotoriseerd vervoer is dus niet welkom in uw centrum! De "Segway " maakt geen enkel geluid, hij gaat er de winkels niet mee in en is niemand tot last!! Dus waarom mogen wij niet met dit mooie vervoermiddel bij u in het centrum komen??? Volgens de beveliging moest hij dan maar met een rolstoel komen............... en dat is iets wat hij gelukkig nog niet nodig heeft, een korte afstand lopen is geen probleem maar 2 uur in een winkelcentrum lopen is wat problematisch. Wij wonen in Katwijk en gingen zeer ontevreden weer naar huis en vonden het een zeer onvriendelijk ervaring, (wel 2.50 euro parkeergeld kwijt). Op uw website staat dat het rolstoeltoegankelijk is, dus dan is het op de Segway nog toegankelijker dachten wij. graag ontvang ik z.s.m. antwoord van u, Met vriendelijke groet, Gera van Delft Parnsassia 31 2224 DK Katwijk P.s. via internet kunt u zien hoe de "Segway" eruit ziet.

Beoordeling gegeven door Gera van Delft.

1 11111

Bezoekdatum: 18-10-09

Datum beoordeling: 18 oktober 2009

Parkeren was Zondag 18-10-09 een drama, op parkeerplaats 1 hebben wij 3 rondjes gemaakt voor een plek, maar er zijn mensen die 2 plekken nodig hebben of er staat een SUV waar geen auto meer naast kan,dus op een andere parkeerplaats, probeer 3 of 4 ,daar konden we niet op daar stonden verkeersregelaars ons door te sturen maar waarheen ?? nu komen wij uit Friesland vlak bij Leeuwarden dus toch plek zoeken,via de Oostvaardersdijk kwamen we via de slagboom op het parkeerplaats en dit was ook vol er stonden al auto's op het gras en naast de parkeervakken,en aan het einde bij de ingang van het parkeerveld was een afbakenings lint gespannen,Dus wij hebben de auto ook op het gras gezet met als gevolg een BEKEURING van €60,- na mijn mening als er meer bekeuringen waren op die dag dan is het parkeer beleid van Batavia Stad niet goed het parkeerplaats was echt vol. Als ik de enigste ben die fout stond heb ik er vrede mee maar er waren zeker meer die naast de vakken stonden, Ik hoop dat jullie dit oplossen dit is zeker geen reclame en daar moeten jullie het wel van hebben mvg Michiel van der Sluis Tytsjerk

Beoordeling gegeven door M v/d Sluis.

1 11111

Bezoekdatum: 13 sept. 2009

Datum beoordeling: 15 september 2009

batavia stad ok - evenals de prijzen. Maar waag het niet om bij het betaald parkeren vanwege grote drukte ergens op het gras/weide te gaan staan. Want dan komt er nog eens 60 euro bovenop de normale kosten van het parkeren.

Beoordeling gegeven door herman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 april

Datum beoordeling: 28 april 2009

je kan daar gezellig winkelen en als je ff wil uit rusten kan dat lekker daar omdat daar hele gezeligge terasjes zijn en de mensen zijn daar altijd vrolijk

Beoordeling gegeven door angela.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18.03.09

Datum beoordeling: 20 maart 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door rose van onacker.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 16 december 2008

Batavia stad. Op zich is het nog wel grappig gebouwd, maar het heeft geen sfeer het leeft niet. Lage prijzen vallen tegen, je kunt beter naar de gewone uitverkoop gaan. We waren er snel klaar!

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: zaterdag 22 november 2008

Datum beoordeling: 23 november 2008

batavia stad, niet erg gezellig om er rond te lopen,geen vertier en of vermaak en ook geen rustig achtergrond muziekje. van het parkeren bij batavia stad vind ik het erg jammer dat er betaald parkeren is ingevoerd, voor mij een reden om er niet meer te komen, betalen kun je overal en om nu te betalen voor een winkel centra ver van de bewoonde wereld... helaas en jammer, gemiste kans!

Beoordeling gegeven door rimoon.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-11-2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

een leuk en gezellig dagje uit, goedkoop met de laatste nieuwe mode

Beoordeling gegeven door kerpels.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 10 oktober

Datum beoordeling: 31 oktober 2008

Bataviastad, zlef vond ik de entoutage heel leuk, maar de winkels vond ik tegenvallen. Grote maten was er niet. dus was het alleen merk kleding voor kleine maten. Het schip dat was wel heel mooi om te zien. Maar de stad zelf dat was heel leuk om te zien.

Beoordeling gegeven door anja vogelaar.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: In de zomer

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

Mijn ervaring met Bataviastad was hartstikke leuk! Je komt in een soort omgebouwd dorp terecht! Erg netjes en het personeel is aardig! De koopjes zijn ook super (denk aan de Bjorn Borg boxers voor 15euro per stuk) en de verschillende spijkerbroeken voor een leuke prijs (Indian Rose)! Ook tussendoor wat eten en drinken is hier supergoed! Leuke tip voor een dagje gezellig weg! Ook parkeervoorziening is gratis en genoeg!

Beoordeling gegeven door Lia Kroeze.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-08-2007

Datum beoordeling: 3 oktober 2008

Het is erg leuk om er een dagje naar toe te gaan. Maar ik vond het prijsverschil met de merkwinkels erg tegen vallen.

Beoordeling gegeven door Daisy.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-09-2008

Datum beoordeling: 30 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door claudia boumans.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 21 september 2008

had er meer van verwacht.

Beoordeling gegeven door ivana bagaric.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-08-2008

Datum beoordeling: 18 september 2008

Erg leuke en goedkope(merk)kleding.Lekker en gezzelig eten en drinken

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 15-07-2008

Datum beoordeling: 21 juli 2008

Batavia stad,leuk om door te lopen, maar de prijzen zijn nog steeds erg hoog.(als je bedenkt dat het overjarige spullen zijn) In de uitverkoop kun je meestal wel goedkper terecht. Wel leuk om even te kijken, erg mooie bouwstijl en gezellig aanekleed.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 15 juli 2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Er is veel te doen als je van shoppen houdt. Vervelend is wel dat wanneer je wil eten onwijs veel geld kwijt bent voor helemaal niks. Die kwaliteit prijs verhouding klopt niet. Ook worden er spullen verkocht die kapot zijn daar moet op gelet worden vind ik. Voorderest is het wel een leuk dagje uit maar niet voor vaker.

Beoordeling gegeven door Tim Machielse.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 6 juni 2008

rijd je helemaal naar Lelystad ( 1,5 uur) mag je er met je hond niet in, ik snap best dat het niet prettig is als er honde poep ligt maar je kan ook zakjes uitdelen of verplichten mee te nemen.

Beoordeling gegeven door C.Harms.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari

Datum beoordeling: 29 mei 2008

Erg hebberig worden met zoveel aanbod, dat is wel een erg lekker gevoel. Je aankopen nog even uitstellen door eerst uitgebreid te gaan lunchen, nog beter! En na een lange dag shoppen voldaan naar huis met al je nieuwe schatten!

Beoordeling gegeven door claudia van Ede.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-05-2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Ruim op gezet, er openen steeds meer outlets met nog meer merken en koopjes.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Je waant je op vakantie, het is paradijselijk. Shopparadijselijk wel te verstaan.In de gemoedelijke sfeer die deze stad ademt kun je optimaal doen waar deze stad voor gebouwd is: winkelen! Ruim en duidelijk opgezet en iedere keer dat je komt een ander assortiment, maar ook nieuwe winkels. Bataviastad breidt steeds een klein beetje uit en dat maakt dat winkelen hier steeds weer een verrassing. En zeg nou zelf, je waant je hier een beetje in het buitenland. Maar hier spreken de verkopers en kassajuffrouwen Nederlands. Zodat betalen hier, in tegenstelling tot bijvoorbeeld in een winkelstraat in Parijs, heel erg gemakkelijk is. Voor een dagje vakantie tegen een voordelige prijs, bezoek Bataviastad, het shopparadijs!!

Beoordeling gegeven door Romée Brandenburg.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 02-05-2008

Datum beoordeling: 15 mei 2008

Er word gezegd hoge korting nou daar heb ik in ieder geval niets van gezien. Het was een behoorlijk hoog kak gehalte en daar moet je van houden. Ik hou echt van kopen en heb er gewoon niets gekocht. Vond echt niets leuk. Je kan veel beter naar rosada in roosendaal gegaan is echt 10x leuker.

Beoordeling gegeven door Chantal.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-04-2008

Datum beoordeling: 25 april 2008

Mooi opgezet en erg leuke pandjes, knus, gezellig, ook voor kinderen. Combinatie met de Bataviawerk ook erg leuk.

Beoordeling gegeven door Frank Tamis.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 17-10-2007

Datum beoordeling: 2 april 2008

Het was een gezellig dagje uit, maar kwa grote van het winkeloppervlak viel het mij wat tegen..maar ondanks dat wel leuke dingen gekocht.

Beoordeling gegeven door Jamie Doorakkers.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 31 maart 2008

Ik ga ervan uit dat mindere goede beoordelingen ook evenveel kans maken......?? Qua omgeving en uiterlijk een prachtige locatie!! Allen qua prijs viel het ons behoorlijk tegen. Geen spectaculaire aanbiedingen, maar merendeel magere korting op hele dure spullen, die je in je eigen winkelomgeving ook vind. Het zou ze sieren om zich meer te onderscheiden qua prijs, want de vroegere "handelsgeest"is hier erg snel overheen gewaaid.....

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 29-02-2008

Datum beoordeling: 18 maart 2008

winkels zijn wel mooi en het stadje is leuk opgebouwd, maar wat me gewoon tegenvalt is hetgeen ze daar verkopen, het is of nog ontzettend duur, of je weet gelijk dat het oude collectie is en dan doel ik echt op de kleuren die dan erg fout zijn, jammer genoeg niet echt mijn ding om naar toe te gaan.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16 maart 2008

Datum beoordeling: 17 maart 2008

Batavia stad is er met LA Place erg op vooruit gegaan. Geen kip nugguts meer eten met ijs er in. Wij en de kinderen tevreden. Een echte aanwinst!!

Beoordeling gegeven door J.Veenstra Hogeboom.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: februari

Datum beoordeling: 11 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Mattanja Schuppers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: nov, jan en febr.

Datum beoordeling: 11 maart 2008

geweldig bataviastad, mooi aangelegd, nieuwe winkels, vriendelijk personeel, leuk voor kinderen vooral de walvis (water!) en het geheel doet zonnig aan. al heel veel dingen gekocht, superkwaliteit, mag van ons best groter worden dan het al is. Wij komen er elke maand wel 1 keer.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 26 augustus 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 20 augustus 2007

Bataviastad oogt gezellig met haar authentieke pandjes. Het aanbod laat echter erg te wensen over. Als echte shopliefhebber moet je goed je best doen tegen iets leuks aan te lopen. Veelal incourante maten, kleuren, weinig spectaculair. Verder is het eten in Bataviastad erg duur. Je kan beter buiten de "stadspoort" wat eten, dat scheelt vele euro's..

Beoordeling gegeven door Roland.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 26 juli 2007

De belofte van 30-70% korting wordt niet helemaal waargemaakt. Nog steeds is merkkleding hier in sommige winkels duur en voor de gewone mens niet te betalen. Bij de goedkope schoenenwinkel zijn voor weinig geld niet eens leuke schoenen te krijgen, maar echt overblijvertjes die niemand wilde hebben. De Björn Borg winkel hanteert gewoon standaard prijzen, ook duur dus. Maar goed, als je eens niks te doen hebt, is het leuk om hiernaartoe te gaan en je te vergapen aan de mensen die het beter hebben dan jij. En de horecagelegenheden? Volgens mij dubbele prijzen, want die hebben door, dat ze de enigen in dit afgelegen gebied zijn en de mensen komen toch wel. De goedkope patatkraam aan de overkant is verdwenen, was dat teveel concurrentie??????

Beoordeling gegeven door Yvonne.