Beoordelingen Ziggo Dome Amsterdam

schitterend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 april

Datum beoordeling: 22 april 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Erg mooi maar wat hoog en stijl, kreeg hoogtevrees was zo bang. Zat in de nok op stoeltje langzamerhand ging het beter. Halverwege hebben ze ons naar beneden gebracht heerlijk was dat. En dicht bij de artiesten nick en simon .een feest daar op de begane grond.vuurwerk laserstralen.

Beoordeling gegeven door sonya van zoest.

Gaaf om een keer mee te maken
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-12-2012

Datum beoordeling: 21 januari 2013

Reisgezelschap: gezin

Samen met mijn broer zijn wij naar Najib Amhali in het Ziggo Dome geweest. Wat was dat gaaf om mee te maken. Natuurlijk omdat je naar Najib gaat, maar wat een sensatie om in het Ziggo Dome te staan. Jeetje wat een hoop mensen. Het was helemaal uitverkocht en het leek alsof heel Nederland erin paste. Nadat we thuis waren aangekomen, zagen we dat we eigenlijk meer foto's van de zaal en mensenmassa maakten dan dat we foto's maakten van Najib. Maar moet eerlijk zeggen de combinatie Najib en Ziggo, was meer dan succesvol!

Beoordeling gegeven door Raya Yaqoub.

mooi, ... maar ...
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 14-09-2012

Datum beoordeling: 15 september 2012

Reisgezelschap: met partner

Ziggo Dome is een prachtige concerthal , maar de tribunes zijn eng hoog en steil . Als je onwetend een plek hebt geboekt op de tribunes dan kun je te maken krijgen met spontane hoogtevrees. Ook zit je achterin echt veel te ver weg van het podium. Als de artiest niet werkt met beeldschermen dan zie je niet waar je nou eigenlijk naar kijkt ! Zorg dat je een plek in de zaal verovert , dan kun je vast wel een 10 als cijfer voor Ziggo Dome geven !

Beoordeling gegeven door M. van de Perre.