Beoordelingen Dierenrijk

Super met kinderen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 juli 2017

Datum beoordeling: 9 juli 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De dieren hebben ruimte en toch kun je dichtbij komen doordat veel dieren aan mensen gewend zijn. Veel leuke speelmogelijkheden en mooi groen park. Het is niet zo heel groot maar toch konden wij ons gemakkelijk een volle dag vermaken. Wij vinden het misschien wel de fijnste dierentuin van nederland!

Beoordeling gegeven door Fam Butler.

Erg leuk voor de kinderen, een erg leuke dierentui
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-04-2017

Datum beoordeling: 5 mei 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een erg leuke dierentuin, vooral erg veel te doen voor de kinderen, een makkelijke dierentuin om door heen te lopen. We speel mogelijkheden voor de kinderen.

Beoordeling gegeven door Anneliese de Waal.

“Verassend leuk”
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-3-2017

Datum beoordeling: 27 maart 2017

Reisgezelschap: met een groep

Een leuke gezellige dag met een groep van 27 volwassenen en kinderen inclusief lunch. Een dierentuin/speeltuin die erg geschikt is voor gezinnen en opa's/oma's met kleinkinderen. We hadden een lunch geregeld, erg lekkere broodjes (complimenten voor het restaurant personeel). Een dierentuin die niet te klein is, maar ook niet te groot.Zeer geschikt ook voor groepen. Zeker de moeite waard voor een dagje uit!

Beoordeling gegeven door de Boer.

Leuk en net park!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-08-2016

Datum beoordeling: 9 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Park is netjes. De dieren zijn actief. De route is gemakkelijk te volgen. Enig nadeel is,is dat het eten en drinken behoorlijk prijzig is. Maar de entree is daarentegen redelijk! Personeel is erg vriendelijk en enthousiast. Kinderen hebben genoten!

Beoordeling gegeven door Anna .

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4-9-2013

Datum beoordeling: 6 september 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldig genoten. Alleen jammer dat de binnen speeltuin niet schoon was! Veel grijze stofplukken....

Beoordeling gegeven door Rene.

leuk, leerzaam prettig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 juli 2013

Datum beoordeling: 4 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

interessante dieren. De dieren zitten in mooie ruime hokken maar zijn toch goed te zien. Leuke speelvoorzieningen voor de kinderen, kinderboerderij met schattige geitjes.

Beoordeling gegeven door Claudia de Groot.

Mooie dierentuin
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16 oktober 2011

Datum beoordeling: 17 oktober 2011

Reisgezelschap: gezin

Gisteren naar dierenrijk in nuenen geweest! Top dag gehad! Het is er erg schoon (geen afval op de grond te bekennen) mooie ruime verblijven voor de dieren!! Zekers een bezoekje waard! Ga zelf binnenkort voor n abonnement! Samen met m'n dochtertje van 9maanden

Beoordeling gegeven door Linda.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 30 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke speeltuinen voor kinderen, leuke shows en natuurlijk de dierentuin zelf die ook erg leuk is.

Beoordeling gegeven door Hesius.

heel leuk park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 juni

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het is niet zo,n groot park,maar heel overzichtelijk en kinderen kunnen alles goed zien,daarbij om de zoveel dieren een speelgelenheid heel afwisselend

Beoordeling gegeven door martine.

positief
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-03-2011

Datum beoordeling: 22 maart 2011

vorige week heb ik met een vriendin dierenrijk bezocht. Wij doen op school een project dat zich richt op de marketing van dierenrijk. Het bezoek hebben wij als zeer positief ervaren. De paden zijn opnieuw betegeld en is nu te doen voor rolstoelen. Verder ziet de volière er nu al erg goed uit. De dieren hebben de ruimte en veel bewegingsvrijheid. Verder vertonen de dieren, voor zo ver dat mogelijk is, natuurlijk gedrag. het personeel is erg vriendelijk en er zijn genoeg mooie zit plekken. je zou als je dat wilt de hele dag op een bankje kunnen zitten. bijvoorbeeld een bij de wit hand gibbons. Dan kan je de gibbons zien maar ook de olifanten. De reis vanuit Alkmaar was het voor mij zeker waard, ondanks dat het geen gigantisch park is. Ik heb mij prima vermaakt en het 5 uur in het park besteed. ik raad dit park zeker aan, vooral aan mensen met kinderen onder de 10 jaar. Ook voor opa en oma is het erg leuk. Je kan overal zitten en de kinderen kunnen lekker de beest uit hangen.

Beoordeling gegeven door Donna.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober

Datum beoordeling: 3 december 2010

Super! Dit hadden we niet verwacht. We hebben echt genoten van ons uitstapje met de kinderen in Dierenrijk. De dieren zien er goed verzorgd uit en hebben 'genoeg' ruimte. We komen zeker nog eens terug!

Beoordeling gegeven door Marijke.

Slechte review Dierenrijk Nuenen
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 25 oktober 2010

Datum beoordeling: 28 oktober 2010

Zeer slecht toegankelijk voor rolstoelgebruikers nl. slechte berijdbare paden, invalidetoilet slecht bereikbaar (zit nl. bij hoofdingang en is dus niet echt handig als je achteraan op het park bent), persoon die ik bij had zat in rolstoel en is zowat voorover uit rolstoel getuimeld omdat er een groot gat in een pad zat wat we niet gezien hadden en de rolstoel dus voorover tuimelde, erg gevaarlijk! Invalide mensen kunnen niet veel zien van de dierentuin omdat ze overal slecht bij kunnen komen. Wandelroutes zeer onduidelijk aangegeven. Erg amateuristisch park! Weinig aanbod van dieren.

Beoordeling gegeven door Marian van den Nieuwenhof.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 augustus 2010

Datum beoordeling: 3 september 2010

Het woord wat bij ons vaak opkwam is:gemoedelijk, zoals het er an toe gaat in het park.

Beoordeling gegeven door Fam. Schreij.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-09-2010

Datum beoordeling: 12 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door P.Franke.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-04-2010

Datum beoordeling: 10 augustus 2010

leuke gezellige dieren tuin met mooien verblijven voor de dieren! vriendelijk personeel.

Beoordeling gegeven door Sanne.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-09-2009

Datum beoordeling: 16 september 2009

Van een vriendin gehoord "dat het wel de moeite waard was" en dus zelf maar even gaan kijken. Wat een verrassing! Een ontzettend leuk aangelegd park met hele mooie verblijven (groot!) waarin de dieren alle mogelijkheid hebben om te spelen, zich te verstoppen en redelijk natuurlijk gedrag te vertonen. Heel erg vriendelijk personeel (nu was het ook wel extreem rustig en hadden ze alle tijd) en goede kwaliteit eten. Sanitaire voorzieningen zijn helemaal in orde en er zijn genoeg plekken om even te gaan zitten. Grote verrassing: de dassen en vossen. Negatief: de wolven waren wel heel erg gericht op de verzorgers (voedertijd?) de zwanen zitten (nog) wel erg klein en ook de uilen/raven zitten (nog) niet ruim. Maar wellicht dat zij in de grootste volière van Europa komen?

Beoordeling gegeven door P.H..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 september 2009

Datum beoordeling: 16 september 2009

Hoewel we 'ervaren dierentuinbezoekers' zijn was dit onze eerste kennismaking met Dierenrijk. Een kennismaking die uitmondde in een buitengewoon prettige verrassing. Dierenrijk is een mooie, moderne en ruim opgezette dierentuin waar duidelijk zeer veel aandacht is besteed aan de kwaliteit van de verblijven. Ruim, mooi ingericht, veel groen en dieren die zich zichtbaar thuis voelen in hun omgeving. Geen stereotyp gedrag, geen vieze, donkere en te kleine hokken: een voorbeeld voor veel andere dierenparken. Ook de overige faciliteiten zijn uitstekend op orde, de medewerkers zijn vriendelijk en stralen plezier in het werk uit. Echt een verademing! Wij komen zeker terug.

Beoordeling gegeven door Peter Heijnen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-mei-2009

Datum beoordeling: 2 juli 2009

Voor een dierenpark wat relatief nog niet zo lang bestaat hebben ze het heel goed voor elkaar. Je kunt dicht bij de dieren komen en ook een kijkje nemen in de meeste nacht verblijven. Het park op zich ziet er overzichtelijk en goed verzorgd uit. Wat mijn beoordeling betreft mag het park er zeker zijn, en nog lang bestaan.

Beoordeling gegeven door Timmermans.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-05-2009

Datum beoordeling: 8 mei 2009

Zeer leuk dierenpark voor gezinnen met jonge kinderen. Alles ziet er netjes uit, vriendelijk personeel. Het was niet te druk, maar erg gezellig en alles was open. Het eten was erg vers en smakelijk,zowel de verse broodjes maar ook de friet en snacks van hoge kwaliteit. Het drinken was iets minder goed gekoeld, waarschijnlijk net bijgevuld, toch iets om op te letten. Er zijn verschillende speeltuinen aanwezig, deze zijn erg proper met heerlijk wit zand en erg leuke toestellen. Het park zelf is iets kleiner dan de gemiddelde parken maar je kan op een hele dag 2 rondjes doen en dus de dieren in hun verschillende ritmes zien. Ook heb ik de indruk dat ze nog kunnen en willen uitbreiden. Wat ons betreft een echte aanrader. Prijs & Parkeren: normaal voor deze tijd, goede prijs kwaliteit verhouding. Pluspunten: bijna alles Minpunten: de weg rondom Eindhoven, vooral in de spits, is een puinhoop en erg druk, hou er rekening mee dat je de kids onderweg kan bezighouden.

Beoordeling gegeven door Familie Faas.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-02-2009

Datum beoordeling: 28 februari 2009

dierenrijk in nuenen er is veel veranderd meer dieren o a olifanten tijgers als je door het park de dieren gaat bekijken is er aan de kinderen gedacht overal vinden ze wel iets om te spelen veel dieren zitten nu binnen maar dat is geen probleem je kunt ze ook in hun nacht hok bekijken door dat de hokken een glasplaat hebben.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: okt. 2008

Datum beoordeling: 7 februari 2009

Buiten verwachting een heel leuk dierenpark, vooral de dierenverblijven waren niet saai door het heuvelachtige park. In het voorjaar wil ik er zeker nog eens naartoe.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober

Datum beoordeling: 24 december 2008

Prima dierentuintje.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25-10-2008

Datum beoordeling: 16 november 2008

Leuk park,met name voor de kleinkinderen. nog `n beetje kaal maar dat komt met de jaren wel goed

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Iedere week

Datum beoordeling: 17 oktober 2008

Toppark

Beoordeling gegeven door S..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-06-2008

Datum beoordeling: 30 september 2008

Leuke dierentuin die leuker wordt nu de begroeiing wat dichter wordt en je niet meer in één keer over het park kan kijken. Ook zijn er veel uitbreidingen geweest dit jaar. (Hoewel nu wel van het oorspronkelijke concept is afgeweken). Goede info en enthusiast personeel. De ligging is nogal achteraf en niet erg goed aangegeven, dus is even zoeken, de parkeergelegenheid is goed.

Beoordeling gegeven door S. van den Broek.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-8-2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Zeer leuk dierenpark vooral door de heuveltjes zeer mooie verblijven voor de dieren. Het is zeker een aanrader voor mensen met kinderen ik geloof dat er wel 3 0f 4 speelparkjes zijn voor de kinderen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 Juli 2008

Datum beoordeling: 17 september 2008

Geweldig leuk en overal kunnen de kinderen spelen. Leuk gedaan

Beoordeling gegeven door Carla Visser.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-07-2008

Datum beoordeling: 25 juli 2008

Dierenrijk europa is niet heel groot,maar een heel gezellig park,is mooi aangelegd.overal bij de dieren staat duidelijke informatie over de dieren.je kunt ook goed hierheen gaan met mensen die slecht ter been zijn,want je hebt rustplaatsen genoeg.en voor de kinderen op zijn tijd een speeltuin.voor de inwendige mens is er ook genoeg keus en heel belangrijk normale prijzen hiervoor ,kortom een leuk uitstapje voor iedereen.

Beoordeling gegeven door dierenrijk europa.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-07-2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Even de straat uit en naar een dierenpark kunnen, geweldig. Mooi park, maar vooral schoon en netjes, vriendelijk personeel. Snel weer terug wanneer de olifanten te zien zijn.

Beoordeling gegeven door Peter van Holstein.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Dagje uit geweest naar Dierenrijk Europa te Mierlo. In een woord: GEWELDIG. Dit was regelrecht een geslaagd uitje voor ons en de twee kinderen (2 en 4 jaar). Complimenten voor de goed verzorgde dieren en verblijven en vooral ook voor de rust op het park. De speeltuinen waren origineel en leuk. Je zag dat de dieren het goed naar hun zin hadden. Het was niet grootschalig en daarom leuk om er te zijn, volgens ons.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: half mei

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Een zeer leuke dierentuin,die nog veel plannen aan het verwezelijken is en waar nog een hoop gaat gebeuren! Leuke speeltuin voor de kinderen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31 mei 2008

Datum beoordeling: 12 juni 2008

Mooi park. Erg aantrekkelijk voor zowel jong als oud.

Beoordeling gegeven door H.van der Vorst-Hoefs.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-04-2008

Datum beoordeling: 5 mei 2008

super kindvriendelijk dierentuin. niet groot maar Echt de moeite waard om te gaan kijken ook een aanrader voor met kinderfeesten

Beoordeling gegeven door ursula.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: herst 2007

Datum beoordeling: 5 april 2008

In de herfst van 2007 bezocht met oma. Ook in deze periode is er daar nog vanalles te zien. Niet alle dieren zijn dan al in winterslaap. Het was wel een regenachtige dag. Maar ondanks dat was het voor onze jongste dochter toch nog interessant genoeg en ook voor oma die er voor de eerste keer kwam. Er was voldoende personeel aanwezig en we kregen ook zeer goede uitleg bij de dieren waar tijdens de herfstweek extra aandacht vanuit ging. Echt een aanrader ondanks dat het park niet groot is.

Beoordeling gegeven door Melanie Kanters.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22-03-2008

Datum beoordeling: 21 maart 2008

Zijn volop bezig met uitbreiden,maar is mooi overzichtelijk en leuk met kinderen.

Beoordeling gegeven door A de Korte.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: febr 2008

Datum beoordeling: 14 maart 2008

een leuk park zeker nadat ze wat aanpassingen hebben gedaan veel te doen voor de kinderen

Beoordeling gegeven door angela koolen van hoof.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: voorjaar 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Het park (Dierenrijk Europa) is mooi aangelegd, maar moet nog wat verder ontwikkelen/ groener worden, bomen moeten wat groter worden en zo. Je overziet het park te snel, waardoor het geen verrassingen heeft. De dieren zijn leuk en hebben mooie diervriendelijke verblijven. Voor kleine kinderen en bejaarden is het echt de moeite waard. Ook goed te doen qua afstand lopen. De speeltuin is erg leuk.

Beoordeling gegeven door M Jardel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-4-2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Leuk voor de kleinkinderen

Beoordeling gegeven door Mariet van Schijndel.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Omdat er alleen dieren uit Europa zijn, niet zo spectaculair. Weinig beschutting, op een warme zomerdag weinig schaduw.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 4 november 2007

Jammer een erg klein park die niet geod duiedelijk maakt wat nu het mooiste en het lelijkste dier is(volgens de reclame van dit park). Met kleine kinderen en goed weer kun je je beter vermaken want er zijn genoeg speel atributen!!

Beoordeling gegeven door Marianet Achtien.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 7 augustus 2007

Het is natuurlijk een vrij nieuwe dierentuin waardoor het nog erg kaal is. De lokatie naast een spoorweg vindt ik ook niet zo natuurlijk gekozen. De medewerkers zijn erg vriendelijk. En de dieren verblijven zien er goed verzorgt uit!! Leuk als je in de buurt bent, maar niet om er uren voor in de auto te zitten.

Beoordeling gegeven door Erika.