Beoordelingen Land van Fluwel

Fantastisch!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 oktober 2018

Datum beoordeling: 16 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een heerlijk park! Lekker klimmen, klauteren en spelen in de natuur. Wij hadden veel verschillende leeftijden en voor iedereen is er voldoende te beleven. Ontspannen sfeer en superlekkere pannenkoeken! Hier gaan we zeker vaker heen!

Beoordeling gegeven door Janneke Beers.

Prijzig en valt tegen
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 27 augustus

Datum beoordeling: 27 augustus 2018

Reisgezelschap: gezin

Toegang voor gezin van 2 volwassen en 2 kinderen a 34€. Valt tegen en geen waar voor je geld. Horeca ook prijzig. Wel een goede sfeer. Er zijn leukere dingen te doen in de buurt.

Beoordeling gegeven door Ronnie.

Gezellige locatie
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 02 juni 2018

Datum beoordeling: 3 juni 2018

Reisgezelschap: met een groep

Onlangs hier een familiefeest (50 man)georganiseerd. Ondanks dat het weer minder was hebben wij een fantastische dag gehad. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Denken graag mee en doen hun uiterste best om er een mooie dag van te maken. Voor jong en oud een leuke locatie.

Beoordeling gegeven door J.W. Blok.

Super avontuur!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 augustus 2017

Datum beoordeling: 9 september 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dank jullie voor een onwijs leuk familie-uitje! De kinderen en volwassenen hebben zich super vermaakt. Wist niet dat er zo'n leuk verhaal rond de tulp was. De kinderen vonden de avonturen (doolhof, skelterbaan, verstoppertjesbos enz) helemaal leuk. Het klimparcours was Top! Leuk en goed geholpen. We komen zeker terug.

Beoordeling gegeven door Janneke.

Schandalig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 14-08-2014

Datum beoordeling: 15 augustus 2014

Reisgezelschap: met partner

Geen 7,50 p.p. entree waard. Tulpen amper te zien, je loopt veel door paden en kunt dan dingen lezen. De aangelegde voorbeeldtuinen zijn een rommel, niks nets aan. Verder staan er houten replicas van amsterdamse gebouwtjes maar de teksten die je daar ik leest staan zo hoog dat iemand van 2 meter lengte het niet eens kan zien. Voor ons was het een grote aanfluiting. Tulpenbollen zijn te koop maar veelte duur. Ga bij de inrit naar rechts als je het park verlaat en bij de boeren zijn ze veel goedkoper. Scheelt gewoon 4 euro per 15 bollen !!!!!

Beoordeling gegeven door Wij2.

erg leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-07-2013

Datum beoordeling: 8 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Ging met 3 kinderen van 5, 7 en 8 op een warme dag heen. Ze kunnen meteen beginnen met een speurtocht waardoor je zelf kan genieten van hetgeen het park bied. Kinderen konden dwalen door een doolhof en heerlijk genieten van skelters. Niet erg groot het park zelf, maar de kinderen hebben zich bijna een dag kunnen vermaken

Beoordeling gegeven door mrsx.