Beoordelingen Paintball op het strand bij Fundustry Ermelo

Ongeorganiseerde bende
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 24-6-2017

Datum beoordeling: 24 juni 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Kwamen er aan, onduidelijk hoe en wat, Door 10 min te laat gelijk 45 min later starten maar wel voor het volle event betalen, uiteindelijk gekozen voor een half evenement. Telefonisch contact gehad van te voren, duidelijk gevraagd voor parkeer kosten, hun gegarandeerd dat de kosten voor hun waren, uiteindelijk toch 5 euro per auto moeten betalen om uit te kunnen rijden.

Beoordeling gegeven door Jordi.

Super Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-06-2017

Datum beoordeling: 21 juni 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Vriendelijk personeel op een leuke locatie waar je lekker kan uitwaaien.

Beoordeling gegeven door Wim.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-10-2016

Datum beoordeling: 20 oktober 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Altijd leuk om hier een potje te Paintballen! Ik ga standaard iedere maand met vrienden een dagje langs de Paintball boerderij, altijd goed erg leuke begeleiding en mooie velden!

Beoordeling gegeven door Renee.

Gezellig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 7-8-2016

Datum beoordeling: 18 oktober 2016

Reisgezelschap: met partner

Top locatie! Top team! En lekkere hamburgers man

Beoordeling gegeven door Patrica Brood.

FANTASTISCH!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10 september 2016

Datum beoordeling: 18 oktober 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Een onwijs leuke dag gehad! De sfeer is gezellig en de burgers erg lekker. Onze scheids Rinke was ook heel leuk!

Beoordeling gegeven door Bob van den oudenrijn .

Zeer overgewaardeerd
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 03-10-2015

Datum beoordeling: 4 oktober 2015

Reisgezelschap: met een groep

Vieze locatie met veel achterstallig onderhoud, te lange wachttijden bij uitgifte wapens, te druk, belachelijk duur en slechte bediening op terras. Dit is echt zonde van je geld en alles is er hier op gericht om in zo'n kort mogelijke tijd zoveel mogelijk geld uit je zak te kloppen...mij zien ze hier nooit meer.

Beoordeling gegeven door Jurgen.

Erg leuk !
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2015-09-04

Datum beoordeling: 7 september 2015

Reisgezelschap: gezin

Via vakantieveiling met 8 man "Air-Soft"gedaan, met slechts 75 balletjes. Introductie en materiaal is goed, baan is gaaf echter door veel regen ook wel een modderpoel, en door het vocht bleven de maskers beslaan, niet handig ! Helaas is dit aantal kogeltjes te laag voor enig praktisch nut, maar werd toch wel steeds gratis bijgevuld. Toch absoluut de moeite waard voor herhaling, als je eenmaal begonnen bent gaan je er ook helemaal voor. Echter het bijkopen van de kogeltjes/balletjes is in verhouding veel te duur. Maak dit goedkoper ! Horeca was ook prima verzorgd. Al met al toch erg geslaagd.

Beoordeling gegeven door Tom van der Woude.

Mwa
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25 juli 2015

Datum beoordeling: 26 juli 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Mooie speelvelden die echter veranderen in een stinkende modderpoel vol diepe plassen bij regen, neem dus regenkleding mee en laarzen bij te verwachten regen of als het heeft geregend. Eten is goed. Helaas was de koffieautomaat net stuk toen we na afloop van het spel bibberend van de kou binnenkwamen. De 50 ballen die je "wint" met de vakantieveiling bon schiet je in 5 minuten weg dus reken erop dat je flink kan bijbetalen voor extra ballen anders kun je niet eens aan een spel meedoen. Je krijgt alleen een overall en een helm (die aldoor afzakte bij mij) dus kale uitrusting en voor extra's zoals handschoenen moet je bijbetalen. Wij vinden persoonlijk dat dit erbij zou moeten horen. Volgens mij kun je ook niet douchen, dit had heel lekker geweest na het bagger weer van gisteren maar dit was net als veel informatie onduidelijk. We hadden een groepsfoto bij de bon inzitten maar die werd gemaakt op het moment dat we met zijn drieën naar voren waren gelopen dus staan er maar 2 vrienden op. Erg lullig dat niet even dit moment werd afgesproken.

Beoordeling gegeven door Peet.

Super!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18-07-2015

Datum beoordeling: 19 juli 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Voor mijn vrienden en mij was het de eerste keer dat we gingen paintballen. Bij aankomst werd alles aan ons uitgelegd en mede daardoor hebben we een hele geslaagde middag gehad.

Beoordeling gegeven door Raisand Vallipuram.

Ondanks onverwacht dingen toch een leuke dag
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 11-07-2015

Datum beoordeling: 12 juli 2015

Reisgezelschap: met een groep

De locatie (Paintball strand) is mooi opgebouwd. Leuk dat er variatie is in de speelvelden. Daarnaast is de sfeer goed en de werknemers zijn relaxed, begripvol, behulpzaam en enthousiast. Wij zijn met bonnen van vakantieveilingen gegaan waardoor we met een groep van 16 voor 12 euro toegang hadden. Op de website stond dat je voor elke 100 kogels extra 10 euro betaald. Dus wij dachten we gaan een lekker goedkoop dagje paintballen. Daar aangekomen bleek het met de kogels echter net wat anders te zijn. Je betaald van te voren voor een bepaald pakket aan kogels. Als je ze tijdens het spel koopt zijn ze een stuk duurder. De pakketten zijn op zich wel voordelig: 15 euro voor 150 kogels en dan wordt het 35 voor 400 kogels, 45 voor 550 kogels en 55 voor 750 kogels. Daarnaast kost het 2,95 voor handschoenen en 7,95 voor een heel bodypakket (nekkraag, handschoenen en iets voor de borst). We hadden allemaal handschoenen maar de waren op moment dat we gingen spelen niet meer beschikbaar dus kregen we 50kogels per paar handschoenen die er niet waren. Uiteindelijk waren we 27 euro pp kwijt. Op zich niet veel, maar wel meer dan waar de meesten van ons op hadden gerekend. 26 Euro daarvan is voor de kogels. Een andere verassing voor ons was dat we tegen een andere groep moesten spelen. Er was geen mogelijkheid om alleen met onze eigen groep te spelen. We waren zelf met een groep waarvan de meesten het voor het eerst deden. Ook waren we met een aantal dames die het een keer wilden proberen maar niet te hard wilden spelen. Wij als groep zouden hier rekening mee houden, maar de groep waar we tegen speelden wilden gewoon zo veel mogelijk schieten, bleven schieten als je liet zien dat je al geraakt was (door geweer omhoog te doen) en schoten soms te dichtbij of op nare plekken. Al met al had de dag leuker gekunt, maar we hebben het wel gezellig gehad en het was de moeite waard om er een keer geweest te zijn. we hebben ook een leuke foto als aandenken. De meesten van ons zouden het nog een keer doen. Al spelen ze dan liever met een eigen groep.

Beoordeling gegeven door Crista.

Top dag gehad
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-06-2015

Datum beoordeling: 25 juni 2015

Reisgezelschap: zakelijk

Goede begeleiding, uitrusting was prima en anders werden problemen meteen opgelost. Misschien is het een idee om wat goedkope krachten de gevallen/gemiste balletjes bij elkaar te laten harken en weggooien. Dan ziet het er wat beter uit en ruikt het niet zo ranzig. De burgers waren heel erg lekker, maar daar moesten we dan wel weer erg lang op wachten. Paintballen is jullie core business de organisatie daar omheen is wat chaotischer. Maar dat heeft de pret niet gedrukt was echt geweldig leuk

Beoordeling gegeven door Hofland Motoren Amersfoort.

Zooitje ongeregeld
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 20-06-2015

Datum beoordeling: 21 juni 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Netjes een halfuur van te voren kwamen we aan. Uiteindelijk pas om 22.45 begonnen. 2 rondes kunnen spelen + bunny run en toen was het al weer voorbij omdat het te laat was. Eerste ronde waren het zoveel mensen tegelijk was gewoon niet leuk meer. 2e ronde gingen we 8 tegen 8. Beter alleen moest iemand van ons scheidsrechter spelen omdat er te weinig mensen aan het week waren. Kort om zooitje ongeregeld!!!! Wel uiteindelijk netjes opgelost.

Beoordeling gegeven door Ayla van Dijk.

Leuk, maar niet nog een keer
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 19 juni 2015

Datum beoordeling: 20 juni 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Leuk om eens te doen, maar de faciliteiten zijn ronduit ranzig (smerige maskers, vies, stinkend speelterrein). Daarentegen opvallend aardig personeel, maar dat er wel heel erg op uit is om je extra (dure) balletjes en nog veel meer te verkopen. Extra balletjes heb je al gauw nodig: 150 voor 15 euro. Best prijzig (basispakket). Via Vakantieveilingen kreeg je 50 balletjes p.p. Maar dat is dus zo op. Houd daar rekening mee. Duidelijke instructies tijdens het spel, goed toezicht. Belangrijk. Gebouw (voor eten/drinken) is wat gedateerd. Kleedkamers weinig privacy. Parkeren kost je 4 euro. Houd er rekening mee dat de balletjes ERG hard aan kunnen komen. Een van ons raakte zelfs bebloed aan de kin (balletje schoot net onder masker door). Eigenlijk is het allemaal net wat te hard. Dit was leuk om een keer mee te maken, maar dat was het dan ook.

Beoordeling gegeven door Harry .

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13/06/2015

Datum beoordeling: 19 juni 2015

Reisgezelschap: met een groep

Goede service en heel vriendelijk personeel. Goede en vriendelijke scheidsrechters die helpen om het spelverloop eerlijk en gezellig te laten verlopen. Het was de lange rit zeker waard.

Beoordeling gegeven door Vanessa.

Avondje schieten op/met je vrienden
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-06-2015

Datum beoordeling: 19 juni 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Was leuk om te doen. Leuk en enthausiast personeel. Goede uitleg en leuke speelvelden.

Beoordeling gegeven door Bouterse .

Goed georganiseerd, enthausiaste medewerkers.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-06-2015

Datum beoordeling: 19 juni 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Leuk geregeld, goede uitleg, veel verschillende velden en spelmogelijkheden.

Beoordeling gegeven door Bouterse.

TOP!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 Juni 2015

Datum beoordeling: 8 juni 2015

Reisgezelschap: met een groep

De deelnemers van Het SOMA College hebben genoten van een goed georganiseerd uitje; we komen zeker terug!!! De verschillende velden waren een leuke ervaring. Personeel is aardig en behulpzaam.

Beoordeling gegeven door Soma College.

Zeer Geslaagd!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 Mei 2015

Datum beoordeling: 1 juni 2015

Reisgezelschap: met vrienden

een gezellige dag met wat vrienden en allemaal nog nooit gepaintbald. de uitleg was duidelijk en we konden vrij snel beginnen met spelen. De teams waren eerlijk en erg gezellig. Overal experience: Het was super! enige minpuntje: De foto's lijken totaal niet op hoe het er echt uit ziet, maar het gaat om het spel en niet om de omgeving :) je kijkt er wel doorheen!

Beoordeling gegeven door Yoeri Blaas.

Misleiding via Vakantieveilgen
1 11111

Bezoekdatum: 30-05-2015

Datum beoordeling: 31 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Foto's en informatie komt totaal niet overeen met wat je daar aantreft.

Beoordeling gegeven door Johan.

Leuk maar organisatie kan beter
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 30-05-2015

Datum beoordeling: 31 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Wij zijn gisteren wezen paintballen met een groep van 8 man. Bij aankomst was het al gelijk anders dan op de foto's die op verschillende sites worden getoond. Veel leuke speelvelden en je werd in verschillende kleuren verdeeld en dan moest je met een grote groep van 40 tegen elkaar. Het Horror Hospitol veld waarvoor wij hoofdzakelijk kwamen viel ons erg tegen. Verder adviseer ik iedereen om geen groot pakket te nemen neem de eerste of middelste wij hadden na 3 rondes nog 400 kogels p.p. over en die hebben we maar op geknald maar de lol was er al vanaf omdat de rondes al voorbij waren en je op niemand meer kon schieten. Je kunt het beste ook eigen handschoenen mee nemen voor tijdens het schieten. Verder werken er fouten gemaakt tijdens het afrekenen en moet je 4,- betalen voor het parkeren. Leuk speelveld maar er kan nog veel aan verbeterd worden. Wel mijn complimenten aan de jonge man die ons begeleide deze avond. Tijdens een kleine ruzie op het veld zorgde hij er toch voor dat alles weer wat beter liep. Ik heb geen naam maar hij begeleidde het gele en witte team op 30-05-2015. Mijn complimenten.

Beoordeling gegeven door H. M.

Leuk, maar duur
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 30-05-2015

Datum beoordeling: 31 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Pluspunten: Leuke afwisseling tussen de verschillende velden Het eten was erg lekker Mindere punten Wapens liepen bij iedereen vaak vast Velden zijn allemaal smerig (o.a. Door het weer) maar ook het nieuwe horror hospital wat op de plaatjes binnen lijkt te zijn was gewoon buiten. De kleedkamers hebben geen bankjes voor het omkleden zodat je je spullen even kwijt kan.. Omkleden bij de auto was dus eigenlijk nog het makkelijkste. We begonnen met een groep van 5 (onze groep) tegen 8 en dat was een heel leuk tactischspel. Vervolgens kwamen er nog twee groepen bij en zaten we op iets van 40 man waardoor het spel eigenlijk niet meer leuk was op zo'n kleine map. Dit goldt ook voor de bunnyrun, waarbij mijn collega bunny aardig de klote in geschoten werd door 40 man. Negatieve punten Masker was niet schoon bij aankomst en het visier was ook erg slecht (veel krassen etc. Handschoenen van de extremepack waren gewoon vies nat op het moment dat we ze kregen (van iedereen!!) Betaald parkeren is ECHT belachelijk! Wij hadden deze ochtend gecombineerd met Walibi, maar de volgende keer kies ik een andere locatie.

Beoordeling gegeven door Sven.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 mei 2015

Datum beoordeling: 29 mei 2015

Reisgezelschap: zakelijk

Erg leuke avond (eten + paintballen). Veel verschillende velden dus veel afwisseling. Goede begeleiding! Enige minpuntje: de vele muggen aan het begin van het pad dat naar de velden loopt (op de velden heb je geen last van muggen!)

Beoordeling gegeven door A. noniem.

massaal maar gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-05-2015

Datum beoordeling: 24 mei 2015

Reisgezelschap: met een groep

We hebben gister een geweldige dag gehad! Wat kleine minpuntjes: het was erg massaal, druk. Misschien omdat het weekend was. Was hierdoor luidruchtig zodat je de spelregels wat minder hoort. Had wel weer als pluspunt dat je onder andere mensen komt :) het horror hospital zag er totaal niet uit zoals op de foto's. Het was gewoon een buitenveld. Het speltype dat je op het masker/geweer moet schieten vond ik wat Apart. We hadden deze dag gewonnen op vakantieveilingen maar eigenlijk was dit overbodig. Het enige wat je daarvoor kreeg waren de 50 ballen. Daarna moet je gewoon alsnog een pakket nemen maar dat hadden we al een beetje verwacht. Ik ga ook echt niet klagen over de prijzen etc, als je een dagje uit bent kost dat nou eenmaal geld. ik miste wel de douches, die andere paintballcentra wel hadden. totaal verder totaal geen spijt van deze dag om bij het paintballstrand te gaan paintballen. We werden ontvangen door een uiterst enthousiaste dame en ook de rest van het personeel was erg vriendelijk. verder was het gewoon een hele leuke ervaring. we hebben een leuke dag gehad en dat is wat telt. Mocht je waardevolle spullen hebben kun je die beter in je auto houden.

Beoordeling gegeven door lucky 13.

misleidende reclame
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 16-05-2015

Datum beoordeling: 17 mei 2015

Reisgezelschap: met een groep

aan de hand van de foto`s die we hebben kunnen vinden op facebook en internet hadden wij van het horror hospitaal heel veel meer verwacht . het was zeker NIET de moeite om hiervoor vanaf Brabant naar het paintball strand te rijden . hadden we ook gewoon naar de paintball boerderij kunnen gaan . de reclame is zeer misleidend . geen gangen en kamers vol rook , niet binnen maar ook gewoon een zand veld buiten dat slecht en amateuristisch is opgezet , en o ja de zombie`s dat zijn je mede spelers die je alleen af kan schieten op hun vizier !!! en dan zeg ik nog niks over de muggen overlast en de ruime pauze`s . pluspunt ; vriendelijk personeel en goede begeleiding op en rond het veld .

Beoordeling gegeven door van de laarschot.

Gezellig en actief dagje uit!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 mei 2015

Datum beoordeling: 10 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Actief en gezellig uitje. Als verbeterpuntje zou ik het volgende willen aangeven: grote baggerplassen, waar je echt niet op let als je fanatiek aan het spelen bent, maar ook zeker niet in wilt uitglijden. En teamvorming: als je met een groep vrienden komt, wil je ook graag met hen spelen. Wij kregen steeds de vraag of er een paar van ons bij een andere groep willen. Het is geen groot drama, maar van te voren gelijke teams inplannen, lijkt me niet erg moeilijk en leuker voor de spelers.

Beoordeling gegeven door Witteman.

PV uitje
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-04-2015

Datum beoordeling: 28 april 2015

Reisgezelschap: met een groep

Met 16 man/vrouw hebben we een super leuke dag gehad. Eerst Paintball, lekkere hamburgers eten en daarna nog boogschieten. Was zeker voor herhaling vatbaar. Veel lol gehad en blauwe plekken :-)

Beoordeling gegeven door Saskia.

super!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 april 2015

Datum beoordeling: 19 april 2015

Reisgezelschap: met vrienden

super gezellige dag gehad! goede uitleg leuke mensen en zeker weten een aanrader! wij komen zoiezo weer een keer terug!

Beoordeling gegeven door ricardo .

Slecht georganiseerd
1 11111

Bezoekdatum: 12-04-15

Datum beoordeling: 12 april 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Slecht georganiseerd! Lang wachten, we moesten om 4 uur beginnen en half 4 tot kwart over 4 moeten wachten voor een uitleg die amper uitleg was, alleen of je eten wilde of extra ballen! Daarna ging die jongen weer weg en konden we weer een kwartier wachten tot ik het zat was en hem maar ging halen. Het moest oppeens alleemaal snel snel, daar en daar moet je zijn en dan kan je daarheen. hij ging weer en wij konden eindelijk pakken aan doen en geweren ophalen. Buiten moesten we weer wachten. Het regende en er was koude wind en er was weinig beschutting. Na een half uur wachten kregen we eindelijk informatie over hoe het ging.we werden voor de verandering weer in het ongewisse gelaten en hoorde nergens bij. We werden bij een groep gedumpt die al 2 rondes heeft gehad. ZOOITJE ONGEREGELD!!!!! Het paintballen zelf was wel leuk, wel tussendoor veeeel moeten wachten op de scheits, die niet veel wist Of heeft gezien. Het veld stonk, maar was verder wel leuk aangekleed. Na 3 rondes zijn we naar huis gegaan, want het wachten en de pauzes die persee moeten waren echt verpesters. Helaax, maar we gaan daar niet meer heen! Ook niet aan te raden voor anderen, ga dan maar naar een andere paintball die alleswel op een rijtje heeft en het niet alleen doet om geld binnen te halen!

Beoordeling gegeven door Hanna.

Top!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 09-04-2015

Datum beoordeling: 10 april 2015

Reisgezelschap: zakelijk

Gezellige avond gehad. Prijs voor de extra verfballen wat aan de hoge kant. Maar de hamburger was heerlijk.

Beoordeling gegeven door N. .

super!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6-4-2015

Datum beoordeling: 7 april 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Goed georganiseerd, goede uitleg, goed geregeld. We hebben een top middag gehad bij jullie!

Beoordeling gegeven door Henrike.

Geldkloppers
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 3-04-2015

Datum beoordeling: 4 april 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Je wordt gelokt met een zeer goedkope aanbieding bij vakantieveiling. Nu weet je uiteraard vantevoren al dat er extra kosten bij gaan komen, maar de manier waarop gaat mij te ver. Het begint al bij binnenkomst als je betaald moet parkeren. Geen probleem, maar vermeld dat dan in ieder geval op je website. Vervolgens zijn de prijzen voor munitie en handschoenen aan de hoge kant, maar de grootste geldklopperij zit hem in het feit dat ze een 0900 nummer gebruiken. Bij ons is 15 euro teveel afgerekend en om te bellen om het recht te zetten moeten we betalen. Dit kan echt niet en getuigt niet van klantvriendelijkheid. Op mail wordt ook niet gereageerd en de algemene uitstraling van het personeel was ook behoorlijk amateuristisch. Voor een bedrijf die de beste paintball ervaring ooit aanbiedt valt het dus behoorlijk tegen. Volgende keer ergens anders heen.

Beoordeling gegeven door N.N..

Voor herhaling vatbaar
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-03-2015

Datum beoordeling: 29 maart 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Voor 1 euro gewonnen op vakantieveilingen, en met 6 mensen geweest, onwijs gezellige middag gehad, heel veel gelachen en super intensief! Lekker in de modder en regen, dat had wel iets!! Volgende keer neem ik alleen wel een safety pack hahahaha wat een pijn aan m'n hand!

Beoordeling gegeven door Kim.

super leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-03-2015

Datum beoordeling: 22 maart 2015

Reisgezelschap: met vrienden

paintballen is altijd leuk,maar de locatie hier is super,en hier hoef je niet aan de kant te wachten als je geraakt bent. dus gewoon lekker vol doorgaan! vandaar dit hoge cijfer.

Beoordeling gegeven door Bart.

collega afschieten? het kan!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 februari 2015

Datum beoordeling: 19 maart 2015

Reisgezelschap: zakelijk

Geweldig om te paintballen met collega's! Wachten op de uitleg duurde wel iets langer als verwacht (half uur) maar dat was te wijten aan het andere team. Scheids loste dit mooi op. Goede werknemers wat een goede sfeer geeft aan de gasten! Bedankt paintball strand! Volgende vakantieveilingen aanbieding heb ik ook gewonnen :)

Beoordeling gegeven door David.

iets om zeker te doen!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 maart 2015

Datum beoordeling: 19 maart 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Met vrienden de avond gehad waar ik op gehoopt had. Ook van hun goede reacties gekregen dus ook vanuit hun schrijf ik. Na het intensief en spannende paintball heerlijke hamburgers gegeten in de burgerbar. Een top uitje met top medewerkers. Hele flexibele medewerkers!

Beoordeling gegeven door Racebob.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zaterdag 14 maart

Datum beoordeling: 19 maart 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Top locatie wat helaas alleen wel een beetje ruikt. En super vriendelijk personeel wat graag een praatje met je maakt

Beoordeling gegeven door mireille.

top dag
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14-03-2015

Datum beoordeling: 17 maart 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Hele leuke middag gehad, lekker gegeten, leuk En aardig personeel. We mochten zelfs nog een half uur boogschieten.

Beoordeling gegeven door Johan olislaegers .

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14 maart 2015

Datum beoordeling: 16 maart 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Leuk personeel. mooie speelvelden. goede begeleiding

Beoordeling gegeven door M de jong.

Mooi en gezellig uitje!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-03-2015

Datum beoordeling: 15 maart 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Via vakantieveiling hebben wij een bon gebruikt op hier te gaan paintballen! de uitleg en communicatie was gewoon top geregeld. prijs was voor de extra ballen wat aan de hoge kant, maar toch een leuke middag van gemaakt! mooie locatie met veel afwisselende velden wat elke spel weer anders maakt! kortom goed geregeld

Beoordeling gegeven door Lennard.

Topdag
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7 Maart

Datum beoordeling: 8 maart 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Het is geen 10 geworden omdat een paar maatjes van mij opeens niet meekonden. Wij zijn een groepje "oude" gamers uit regio Utrecht en spelen graag dit spelletje. Het fanatieke gamen uit zich ook in deze vorm van spelen. Toen we aan het laaste spel zouden gaan beginnen wer er door de scheids zelfs voorgesteld dat wij met ons vijven het maar op moesten nemen tegen de rest, een man of twintig, haha. Dat kon volgens hem wel met de groepsnaam "Ramboteam" die hij ons toen gaf. Dank je wel Marcel. Prima eerlijke gameplay, kortom topdag.

Beoordeling gegeven door Meenhorst.

in korte tijd veel geld verdienen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 28-02-2015

Datum beoordeling: 1 maart 2015

Reisgezelschap: gezin

Het ontvangst was niet prettig. Ze vroegen je snel genoeg om extra geld uit te geven. Dat je extra ballen nodig hebt dat is normaal als je een paar uur wilt spelen maar de manier waarop ze het je verkopen is niet normaal. Het zou beter zijn als ze je 1 ronde laten spelen met de ballen die je standaard krijgt en dat je ze later bij kan kopen als je dat wilt. 1 persoon van ons wilde namelijk na 1 ronde niet meer spelen en wel een pakket gekocht omdat dat moest per team. Ook dat ze je aansmeren om een pakket van drinken en eten te kopen meteen in het begin is niet fijn. Het voelt geforceerd en dat maakt de sfeer er in het begin niet beter op. We vroegen voor een flesje water, maar dat hadden ze alleen in de zomer!! raar!

Beoordeling gegeven door bruno.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-02-2015

Datum beoordeling: 11 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

was echt super mooi en beetje pijnlijk maar dat was het zeker waard

Beoordeling gegeven door kevin.

Top!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-02-'15

Datum beoordeling: 7 februari 2015

Reisgezelschap: met een groep

Heb een super gave tijd gehad! Mooi terrein en hele aardige mensen. Ik ben doof maar de instructeurs wachten net zo lang totdat ik het ook begreep! Bedankt iedereen! En tot de volgende keer

Beoordeling gegeven door Jelte Boersma.

Supergaaf!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-01-15

Datum beoordeling: 24 januari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Enthousiast personeel. Goed geregeld allemaal daar. Veel verschillende speelvelden en leuke locatie!

Beoordeling gegeven door Sven, Jim, Ruben.

Netjes, Goed georganiseerd, Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-12-2014

Datum beoordeling: 30 december 2014

Reisgezelschap: met een groep

Na een valse start waarbij we de verkeerde kant op waren gestuurd door een personeelslid. Hebben we toch een geweldige avond gehad. De extra kosten die we hebben gemaakt voor het parkeeren bij de verkeerde locatie hebbe ze netjes afgehandeld. Het paintballen zelf was super georganiseerd! met drie speelvelden en verschillende rondes, sta je constant voor een nieuwe uitdaging. De scheids was enthousiast en hield alles goed in de gaten. Het was een geweldige avond. Een absolute aanrader!

Beoordeling gegeven door Timme.

Mooie baan, zeer klantvriendelijk personeel
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-11-2014

Datum beoordeling: 24 november 2014

Reisgezelschap: met een groep

We hebben daar met z'n 13-en eerst heerlijk gegeten en genoten van een stevige hamburger. Daarna werden we met de juiste begeleiding klaargemaakt voor de battle. Goede duidelijke uitleg waarbij lol en veiligheid voorop stond. Onze begeleider en het andere personeel stonden elk moment klaar om ons te helpen bij vragen etc. Het is een erg leuke baan met goede paintball geweren en obstakels. De modderige ondergrond was soms behelpen en ook de helmen konden wel eens beslaan waardoor je iets aan zicht verloor. Maar dat mocht voor onze groep de pret niet drukken. Het is beslist geen sport voor watjes maar dat maakt het juist zo spannend. Onder de blauwe plekken gingen we uitgeput maar voldaan naar huis. Een aanrader voor iedereen die van paintballen houd en een leuke, gezellige en enerverende avond wil hebben.

Beoordeling gegeven door Xander .