Beoordelingen Het Arsenaal

Teleurstelling
1 11111

Bezoekdatum: 13-6-2019

Datum beoordeling: 15 juni 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Parkeren slecht aangegeven, ook de looproute vanaf daar slecht aangegeven. In het arsenaal met zoon van 1 en dochter cmvan 4 scheepsimulator vanaf 110 cm op website stond dit niet aangegeven. Aquariums mijn inziens viezig (buitenkant) Donker en eng voor dochter. Zo weer buiten voor hoge entree prijs (over de 40 euro de jongste telde niet mee)

Beoordeling gegeven door Renske van wingerden .

Ga niet!
1 11111

Bezoekdatum: 08-05-2018

Datum beoordeling: 9 mei 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een vreselijk, ouderwets gebeuren! Voor een veel te hoge entreeprijs De kinderen (2 en 4) waren erg enthousiast dat we naar de piraten gingen, zelf zijn we geen echte attractie mensen, maar om de kinderen een leuke middag te bezorgen zijn we gegaan. Helaas!! Het meisje achter de kassa, zagen we ineens terug als piraat (met een kort spijkerbroekje en adidas schoentjes) in de echte piratenshow. De act was zo ongeloofwaardig en triest, dat zelfs onze kinderen het een rare show vonden. Verder was de aankleding donker en erg ouderwets. Het piratenhol was te eng met teveel lawaai voor kleine kinderen. Beneden zijn de aquaria met diverse vissen best leuk om te zien, maar ook daar is het erg donker en niet echt vrolijk voor kinderen. Al met al kun je hier zeker niet een dag vermaken en waren we blij dat we na ruim een uur buitenstonden, helaas wel bijna €50,- lichter. Ons advies, zoek een leuke speeltuin of ga met de watertaxi in Vlissingen, vele malen leuker en goedkoper!

Beoordeling gegeven door Mariel.

Zeer teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 4 juni 2017

Datum beoordeling: 9 juni 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Allereerst: de parkeerplaats die aangeraden werd en 7 min. lopen zou zijn, is niet ideaal. Er stond geen enkel bordje welke kant je op moest lopen. We hebben er 25 min. over gedaan en 2 x onderweg moeten vragen. Overigens was de terugweg ook geen 7 min. Maak daar maar rustig 15 min. van. Het Arsenaal zelf ook heel teleurstellend: de uitkijktoren staat t/m september in de steigers en was niet toegankelijk. Roggen aaien etc. was leuk. De diverse aquaria niet meer dan aardig. Als oma was ik er met mijn kleindochter van nog geen 8 jaar. Het piratengedeelte bleek zij niet alleen in te mogen en oma zag allerlei klauterpartijen niet zitten. Dus: teleurstelling alom. Bij de kassa was mij dit allemaal niet verteld en mocht ik de volle prijs betalen (al was de toren gesloten!). Absoluut niet commercieel gedacht en € 27,90 in het water gegooid. Op de terugweg langs de kassa om dit te zeggen, stond er natuurlijk een rij. Dus maar weggegaan en liever een negatief advies op de site gezet in de hoop dat dit ook geplaatst wordt en anderen kan behoeden voor een teleurstelling!

Beoordeling gegeven door L. van Holthe.

Top!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 december 2015

Datum beoordeling: 27 december 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hebben een topmodel gehad met twee kids (2 en 4). Het was wel heel rustig, dus we hadden alle tijd en ruimte. - leuke klauter gelegenheid, leuk toneelstukje, mooi uitzicht in toren en leuke simulatie van piratenboot. - een paar uur is wel voldoende, niet al te groot - sommige dingen waren wel een beetje te eng voor kinderen onder de 6! Mijn zoon was bang. Maar de andere bezienswaardigheden maakten het goed.

Beoordeling gegeven door Ilse.

grote tegenvaller
1 11111

Bezoekdatum: 8-7-2015

Datum beoordeling: 9 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

Grote tegenvaller. Met zoontje van 2,5 en baby van 7 maanden geweest. Zoontje ging er na een half uur wachten bij de kassa heel enthousiast naar binnen en nog geen drie kwartier later vluchtten we er teleurgesteld uit. Wij moesten onze baby beschermen tegen alle rondvliegende speelzwaarden en oudere kinderen die door de lift en gangen renden. Peuter had piraten willen zien maar zag enkel veel donkere enge overvolle gangen en veel herrie. Het is in feite maar 1 'attractie' opgesplitst in kleine stukjes. Toen we weg vluchten wilden we bij het personeel onze klacht kwijt. Pas bij het restaurant was er iemand die zei dat ze er werkte en een logo op haar kleding had. Toen ze erachter kwam dat we een klacht hadden..hoorde ze ineens niet meer bij het Arsenaal. Nee we moesten dan maar bij de kassa terecht...waar een wachtrij van een uur stond! Weggegooid geld..geen dag atractie..niet geschikt voor kinderen onder de 5. Ook worden er veel te veel.mensen binnen gelaten en is het er binnen te donker. Veel gevaarlijke situaties zoals uitstekende railing zodra je de lift uit komt en die speelzwaarden..

Beoordeling gegeven door van der aa.

geen aanrader
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: december 2012

Datum beoordeling: 19 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

Geen aanrader: de entreeprijs is belachelijk hoog voor wat je ervoor krijgt. De aquaria en het roggenaaien is leuk, maar verder is het niet erg bijzonder en je wordt gek van alle lawaaiprikkels die je krijgt, je hoort van alles door elkaar. Het uitzicht vanuit de toren is mooi, maar de toren zelf is vergane glorie. Sommige dingen zijn te eng voor kinderen en alles bijelkaar is het zeker jammer om er zo veel geld voor te betalen. Wij zouden er niet weer heen gaan!

Beoordeling gegeven door fam B.

Spannend!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2012

Datum beoordeling: 4 oktober 2012

Reisgezelschap: gezin

Wij en onze kinderen hebben een ontzettend leuke dag gehad. De kinderen hebben zich compleet uitgeleefd in het piratenpark en moesten we het laatste stuk bijna dragen. Ook de scheepssimulator vonden zijn geweldig. Wij zelf hebben vooral genoten van het zeeaquarium en de uitzichttoren. We hebben dieren in de aquaria gezien die voor ons totaal vreemd waren. Trouwens ook leuk om te zien dat er bij ons in de Noordzee ook nog zulke grote haaien en pijlstaartroggen rondzwemmen, dat wist ik voor ons bezoek niet. Tijdens onze volgende vakantie zullen we zeker nogeens teruggaan.

Beoordeling gegeven door Pieter de Greef.

waardeloos en te duur!
1 11111

Bezoekdatum: augustus 2012

Datum beoordeling: 1 september 2012

Reisgezelschap: gezin

Het is schreeuwend duur en dan verwacht je ook wat.Maar er waren maar een paar aquaria te zien, een klein deel waar kinderen konden klauteren en spelen (een binnenspeeltuin biedt veel grotere ruimtes en is goedkoper!) en wat ze voorstellen als een spectaculair en bloedstollend gevecht tussen twee schepen en special effects is een onverstaanbaar filmpje van Bennie Jolink als piraat en twee schepen aan touwtjes met wat rook en lawaai. Zeer teleurstellend.Het piratenhol is gewoon een aantal hokjes met poppen en aankleding. Verder moet je jezelf vermaken want alles staat gewoon stil en doet verder niks. Het is alsof ze hier niet gehoord hebben van meegaan met de tijd en moderne technieken waar je tegenwoordig best veel mee kan om kinderen te vermaken en vooral zelf dingen te laten doen en ontdekken.Het was een vreselijk dure dag en we waren na anderhalf uur al klaar. Toen ik een klacht wilde indienen werd ik simpelweg afgewimpeld door een manager die nauwelijks zelf nog uit de luiers was. Jammer, maar een goede raad: ga er NIET heen!

Beoordeling gegeven door Dacia van Buuren.

Teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 18 augustus 2011

Datum beoordeling: 23 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Met 2 volwassen naar het Arsenaal voor vooral het zeeaquarium. Dit viel erg tegen. Er waren heel weinig vissen en zeedieren te zien. Na vijf minuten heb je het wel gezien en dan is € 13,- per persoon toch echt veel te duur.

Beoordeling gegeven door Remko.

Het was erg leuk.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vorige zomer

Datum beoordeling: 19 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We zijn er met het hele gezin geweest en iedereen heeft zich enorm vermaakt. Heerlijk om te spelen maar ook leerzaam voor de kinderen en voor de ouders tijd om een bakje koffie te drinken terwijl de kinderen hun gang kunnen gaan.

Beoordeling gegeven door S. Blok.

hartstikke leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maandag 11 juli

Datum beoordeling: 17 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Nu met de krokodillen een extra atractie. Jammer wel dat ie zo klein was en ik mijn zoontje op moest tillen om de krokodil te zien. Het aaien van de roggen en haaien blijft leuk. De film met de 2 echte schepen vinden ze nog steeds spannend! En natuurlijk de film met bewegend schip. Dit was een beetje te eng voor de jongste van 3.

Beoordeling gegeven door Mariette Matthijsse.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 mei

Datum beoordeling: 18 mei 2010

Vorige week met mijn gezin een bezoek gebracht aan Het Arsenaal. De Pirates Adventure was erg leuk, vooral het gevecht tussen de twee schepen vonden mijn kinderen geweldig! Het piratenhol vond de jongste (5 jaar) een beetje spannend, maar van de simulator kregen beide kinderen niet genoeg! Ik denk dat ze daar minimaal 5 keer in zijn geweest! De kinderen werden omgetoverd tot echte piraatjes. Ze werden geschminkt en kregen van ons een hoofddoekje en ooglap. Ze zagen er echt super uit! De onderwaterwereld was ook leuk, vooral het aaien van de roggen.

Beoordeling gegeven door Angelique.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 mei 2010

Datum beoordeling: 17 mei 2010

Wij hebben een hele leuke middag gehad in het Arsenaal; een leuke attractie, vooral voor onze drie kinderen. De papegaaien heten ons welkom, de Pirates adventur was erg spannend en de kinderen hebben heerlijk gespeeld in de binnenspeelstructuren. Ik begrijp de reactie hieronder niet; in de Efteling kun je toch ook niet alleen in de Fatamorgana?

Beoordeling gegeven door Monica.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2 april 2010

Datum beoordeling: 3 april 2010

Op zich leuk opgezet, maar inderdaad te duur voor wat het biedt. Medewerkers zijn aardig en behulpzaam en er is weinig stuk of buiten dienst. Helaas is het erg koud, er is geen garderobe, de wc's zijn niet fris en bovenal: er is te weinig te doen. Met kinderen van 5 - 10 jaar ben je met twee uur wel klaar en dan is 40 of 50 euro voor een gezin wel prijzig. Het klimgedeelte is bijvoorbeeld klein van opzet, de simulator duurt erg kort, de zeeslag ook. Wat betreft het genoemde eng zijn van een gedeelte: dat staat duidelijk aangegeven, inclusief uitleg hoe je het kan vermijden. De toren was letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt. Helaas ook voor de kids.

Beoordeling gegeven door Julia.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 11.4.2009

Datum beoordeling: 13 april 2009

Het is erg jammer en onbegrijpelijk, dat men de toren niet kan bereiken zonder entree voor het hele park te betalen.

Beoordeling gegeven door Cloppenburg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2009

Datum beoordeling: 1 april 2009

Wij waren met ons gezin 3 kinderen en 2 volwassenen. We hebben een erg leuke dag gehad en lekker gegeten. Het Arsenaal in spannend verzorgd en niet duur. Vooral de pirates aventure vonden de kinderen leuk. Deze zomer weer

Beoordeling gegeven door Fam Peers..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 16 oktober 2008

Datum beoordeling: 17 oktober 2008

Jammer genoeg te weinig waar voor zijn geld: 42 euro voor opa, oma en 2 kleinzoons van 9 en 11 jaar. Herfstvakantie en dan zo weinig bezoekers is natuurlijk al wel een teken aan de wand. Er zijn heel weinig aktiviteiten. Het zag er leuk uit, dat wel. Het bewegende schip was spannend, maar dat duurde héél kort en we moesten er lang voor wachten. Het aaien van de roggen, haaien en wat dies meer zij was erg leuk. De 'onderzeeboot' vonden ze ook spannend. Het geheel helaas absoluut niet voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door j. de bruijn.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: juli 08

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Leuk om een keer gezien te hebben, maar niet dagvullend. Wel kun je meteen gaan shoppen of langs het water wandelen.

Beoordeling gegeven door a van loon.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-06-2008

Datum beoordeling: 30 juni 2008

Heel leuke atractie voor jong en oud

Beoordeling gegeven door Fam van der Werf.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 3 juni 2008

Leuk thema ''park''. Wij zijn al een aantal keren naar het Arsenaal geweest en onze jongens (5 en 7) gaan er graag heen. Kinderen kunnen zich hier makkelijk een paar uurtjes vermaken. Wij begrijpen eigenlijk niet wat de fam. Schiffer zit te zeuren. Het is natuurlijk geen Efteling maar zeker aan te raden als je het piratenthema leuk vindt.

Beoordeling gegeven door Fam. Boom.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 1 juni

Datum beoordeling: 2 juni 2008

Wij zijn afgelopen weekend naar Arsenal in Vlissingen geweest samen met ons zoontje van 3 jaar. We hebben er hele leuke verhalen over gehoord. Ten eerste vind ik de prijs van € 10,00 voor een kindje van 3 belachelijk hoog omdat er veel dingen niet gemaakt zijn voor zulke kleine kinderen, het Piratenhol is zeer beanstigend voor kleine kinderen hij heeft er de hele nacht van wakker gelegen. En wat er dan wel leuk is voor kinderen rond deze leeftijf zijn de vissen die je dan via het glas kunt zien, maar om er dan € 10,00 entree voor te vragen, nee....dat gaat mij een beetje te ver. We waren dus € 34,00 kwijt om een paar vissen achter het glas te zien. Eens maar nooit meer, we hadden er VEEL meer van verwacht. Heel erg jammer, en het is erg klein, je bent er met een uurtje weer uit!!!

Beoordeling gegeven door Familie Schiffer te Eindhoven.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: week geleden

Datum beoordeling: 25 mei 2008

een leuk uitje, maar ik had voor de prijs wel wat meer verwacht

Beoordeling gegeven door arsenaal.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 april 2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Het zee-aquarium maakte veel indruk omdat je zelf vissen kunt aaien. Het uitzicht boven in de toeren was ook zeer de moeite waard. Voor kleinere kinderen zijn er leuke activiteiten.

Beoordeling gegeven door het Arsenaal .

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 4 maart 2008

heel erg leuk, vooral met kleine kinderen, Zijn er oudere kinderen bij dan kun je ze ernaast allerlei spelletjes en computer games laten doen in de naastgelegen atractie'. Carousel met ouderwetse carousel.

Beoordeling gegeven door Arsenaal.