Het water op en de lucht in met Outdoor-Appelscha

Water, bos en een uitdagend klimpark: ingrediënten waar Appelscha-Outdoor wel raad mee weet. Een idee voor een familiedag, personeelsuitje of vrijgezellenfeest is hier zo gevonden. Met een vlot of kano gaan actieve groepen het water op voor een intensieve teambuilding of een mooie kanotocht maken. En voor wat spanning staat er een potje boogschieten of klimmen op het programma. En je hoeft het niet bij één activiteit te laten, kies er gerust meerdere! Een overzicht van de activiteiten van Appelscha-Outdoor:

Kanovaren in Appelscha

Arrangementen: een hele dag plezier!

Het leuke van Appelscha Outdoor is dat je, als dat wilt, een complete dag kunt laten verzorgen. Een leuk spelprogramma als de Jongens tegen de Meiden bijvoorbeeld, inclusief eten en drinken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe alvast wat inspiratie op voor een actieve dag in Appelscha!

Het water op en de lucht in met Outdoor-Appelscha in Appelscha leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.