Varen en onbeperkt pannenkoeken eten op het IJ

Pannenkoekenboot Amsterdam

Pannenkoeken eten, zoveel als je wilt! Tijdens de 75 Minutenvaart aan boord van de Pannenkoekenboot bakken koks de lekkerste pannenkoeken. Kaas, salami, ananas, maar ook chocolaatjes, spekjes of kaneelsuiker: er is genoeg om je pannenkoek mee te beleggen! En terwijl je gezellig zit te eten vaar je over het IJ, langs Amsterdamse hotspots als het Centraal Station en het EYE Filmmuseum. Een prachtig uitzicht over het moderne, bruisende deel van de stad Amsterdam. Leuk als gezinsuitje maar ook zeker romantisch als originele date voor stelletjes.

Een date op de Pannenkoekenboot

Pannenkoekenboot Amsterdam

Een rondvaart op de Pannenkoekenboot is een feestje voor iedereen. De sfeer aan boord is gezellig en de bemanning houdt wel van een grapje! Terwijl je geniet van non-stop pannenkoeken vaart de boot langs allerlei indrukwekkende gebouwen langs het IJ. Zie hoe Amsterdam verandert, oude gebouwen verdwijnen en nieuwe ontstaan. In de zomer vaart er regelmatig een gigantisch cruiseschip voorbij en ook de zeeschepen op de scheepswerf zijn indrukwekkend om te zien.

Verschillende vaartochten

Bekijk alle vaartochten en schuif aan bij het pannenkoekenbuffet! De Pannenkoekenboot is gemakkelijk bereikbaar met de gratis veerpont vanaf Amsterdam Centraal Station. Gaan jullie mee met de 75 Minutenvaart, de uitgebreide Pancake Cruise of de gezellige Familie Cruise?

Kinderen op de Pannenkoekenboot

Met pannenkoeken maak je de kinderen vast al heel gelukkig, maar op de Pannenkoekenboot wacht nog een verrassing. In het scheepsruim vinden ze namelijk een megagrote ballenbak. Deze ballenbak heeft een bijzonder slot, maar hoe die open moet? Dat hoor je aan boord! En is de ballenbak eenmaal open, dan hebben de ouders er geen kind meer aan.

Praktische informatie

De opstapplaats van Pannenkoekenboot Amsterdam is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord (navigatie: Ms. van Riemsdijkweg 33). De Pannenkoekenboot is bereikbaar met de pont en er is (betaalde) parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid op de website.

Pannenkoekenboot Amsterdam in Amsterdam leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Pannenkoekenboot Amsterdam

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.