Varen en onbeperkt pannenkoeken eten op het IJ

Pannenkoeken, die lust iedereen! Tijdens de 75 Minutenvaart mag je aan boord van de Pannenkoekenboot zoveel eten als je wilt. De koks bakken de lekkerste spek, appel en naturel pannenkoeken. Deze mag iedereen vervolgens zelf beleggen met allerlei lekkers, zoals kaas, salami, ananas, maar ook smarties, spekjes of kaneelsuiker. En terwijl iedereen gezellig zit te eten vaart het schip over het IJ, langs het Centraal Station en het EYE filmmuseum. Een prachtig zicht over het moderne deel van de stad Amsterdam. Neem gerust de hele familie mee voor een vaartocht of kom samen met je geliefde voor een romantische Pancake Cruise.

Een date op de Pannenkoekenboot

Een rondvaart op de Pannenkoekenboot is een feestje voor iedereen. Een ontspannen uitje voor het hele gezin, als de kinderen zich vermaken in de ballenbak. Maar ook voor stelletjes die een avondje uit willen. De sfeer aan boord is gezellig en de bemanning houdt wel van een grapje! En terwijl de gasten genieten van de pannenkoeken vaart de boot langs alle indrukwekkende gebouwen langs het IJ. Zie hoe Amsterdam verandert, oude gebouwen verdwijnen en nieuwe rijzen op. In de zomer vaart er regelmatig een cruiseschip voorbij en ook de zeeschepen op de scheepswerf zijn indrukwekkende verschijningen.

Bekijk alle vaartochten en schuif aan bij het pannenkoekenbuffet! De Pannenkoekenboot is gemakkelijk bereikbaar met de gratis pont vanaf Amsterdam Centraal Station. Maak een keuze uit de leuke arrangementen en stap aan boord.

Kinderen op de Pannenkoekenboot

Met pannenkoeken maak je de kinderen vast al heel gelukkig, maar op de Pannenkoekenboot wacht nog een verrassing. In het scheepsruim vinden ze namelijk een megagrote ballenbak. Deze ballenbak heeft een bijzonder slot, maar hoe die open moet? Dat hoor je aan boord! En is de ballenbak eenmaal open, dan hebben de ouders er geen kind meer aan.

Praktische informatie

De opstapplaats van Pannenkoekenboot Amsterdam is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord (navigatie: Ms. van Riemsdijkweg 33). De Pannenkoekenboot is bereikbaar met de pont en er is (betaalde) parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid op de website.

Varen en onbeperkt pannenkoeken eten op het IJ in Amsterdam leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Lekker onbeperkt pannenkoeken eten.

Samen varen over het IJ.

Lekker onbeperkt pannenkoeken eten.

Lekker onbeperkt pannenkoeken eten.

Lekker onbeperkt pannenkoeken eten.

Stap aan boord van de pannenkoekenboot!

Lekker onbeperkt pannenkoeken eten.

Een superleuk uitje voor het hele gezin.