Creatief en culinair: Emmy's Kunstkeuken - GESLOTEN




Emmy's Kunstkeuken workshops

Let op: Dit uitstapje bestaat niet meer. Eten en kunst: een hartverwarmende combinatie! In de huiselijke sfeer van Emmy's Kunstkeuken wint Emmy ieders hart met creatieve workshops en lekker eten. In de keuken van de stadsvilla in Eindhoven bereiden groepjes samen hapjes tijdens een koolhydraat-arme kookworkshop, of genieten ze van een diner in het huiskamerrestaurant. In het atelier is alle ruimte voor creatieve uitspattingen. Schilderen, aan de slag met decopatch of shadowpaint? In de Kunstkeuken beleeft iedereen een gezellige dag!

Welke workshop wordt het?

  • Een schilderworkshop: maak een groepsschilderij of een portret van elkaar. Of schilder je eigen dikke dametje!
  • Kookworkshops: kom bijvoorbeeld hapjes maken en tussendoor een schilderijtje schilderen
Creatief in de Emmy's Kunstkeuken Tip: samen met je (klein)kind iets ondernemen? Volg samen een workshop schilderen voor maar € 35,-.

Cursussen

Behalve workshops van enkele uren geeft Emmy ook cursussen in Emmy's Kunstkeuken. Maak bijvoorbeeld in twee dagdelen een gezellige dikke dame van klei en beschilder deze in een laatste dagdeel. Alle workshops en cursussen zijn inclusief drinken en snoeperijtjes tussendoor!

Bedrijven en teambuilding

De creatieve en culinaire workshops zijn ook leuk als teamuitje of als onderdeel van een coaching-teambuilding traject. Gericht op samenwerken en ontdekken, ervaren, genieten en inspiratie opdoen!

Emmy's Kunstkeuken workshops in Eindhoven leent zich ook goed voor een vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Creatief en culinair: Emmy's Kunstkeuken - GESLOTEN