Beleef een sterrenavond uit!

Een sterrenavond uit in Studio's Aalsmeer, dat is genieten van heerlijk eten, terwijl je op het puntje van je stoel zit! De dinnershow Brooklyn Nights biedt, naast een uitgebreid diner, een avond vol top entertainment. Stanley Burleson, LA The Voices en een professioneel showballet nemen je mee naar het bruisende New York. Zweef tussen de wolkenkrabbers, geniet van live muziek en theater en sluit de avond af met een spetterende afterparty.

Tip: Studio's Aalsmeer heeft nog meer in huis! Bekijk ook het aanbod van de bioscoop en het theater.

Van een enorme bioscoop tot een stijlvolle pianobar en een bruin café. Studio's Aalsmeer heeft voor bedrijfsfeesten of andere bijeenkomsten altijd een verrassende setting in huis. Altijd inclusief wat glamour! Er zijn meerdere opnamestudio's inclusief opnameapparatuur beschikbaar, voor het vastleggen van een evenement.

Pak een filmpje

Toe aan een rustig avondje? In de knusse Kleine Zaal van bioscoop Crown Cinema zak je heerlijk onderuit in één van de zitzakken. Of beleef een spectaculaire 3D-film in de indrukwekkende theaterzaal! Kijk snel op de programma van de bioscoop voor alle actuele films en evenementen.

Beleef een sterrenavond uit! in Aalsmeer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bezoek www.studiosaalsmeer.nl »