Kaarsen maken en forelvissen bij De Bonte Hoeve

De Bonte Hoeve

Vissen bij Forelvisvijvers Beek en Bron

Kom naar het gezellige Niebert voor een leuke dag voor de hele familie. Forelvisvijvers Beek en Bron bestaat uit vier grote vijvers vol vis, een heerlijke plek voor fanatieke en recreatieve hengelaars. In de gezellige vissershut is ruimte voor een lekker hapje en drankje en natuurlijk kan hier de vangst vergeleken worden. Vang je forel, dan mag je het meenemen of laten roken. Karpers en steuren zwemmen in een aparte vijver. Deze vissen moeten teruggezet worden.

Kaarsenmakerij De Roos

Er is nog veel meer te doen! Boek een leuk arrangement voor een hele dag vertier en breng ook een bezoekje aan Kaarsenmakerij De Roos. Daar maak je zelf de mooiste kaarsen in aparte vormen en vrolijke kleuren. Leuk voor een kinderfeestje! Er zijn nog meer arrangementen, zoals een combinatie met boogschieten, barbecuen, een museum bezoeken of rijden in een Jan Plezier. Zo kan de hele familie mee naar De Bonte Hoeve!

De Bonte Hoeve in Niebert leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,75 p.p.) en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Visser met zijn vangst

Zelfgemaakte kaarsen

Visser met zijn vangst

Visser met zijn vangst

Visser met zijn vangst

Kinderfeestje

Visser met zijn vangst

Gezellig terras