1

CtheCity: ervaar Amsterdam in het donker - GESLOTEN
CtheCity: ervaar Amsterdam in het donker - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer.

CtheCity is een zintuiglijke ontdekkingstocht waarbij je Amsterdam op een unieke manier beleeft, namelijk... in het donker! Alle kenmerken die de stad typeren zijn nagebouwd met geur, geluid en tasteffecten. Je ziet geen hand voor ogen! Gelukkig gaat er een blinde stadsgids mee. Ontdek jij de verborgen kanten van Amsterdam?

CtheCity heeft ook een koffietent waar je alleen in gebarentaal kunt bestellen: Sign Language Coffee Bar.

Chocoladecombinatie

  • CtheCity-tour: herken, ervaar en ontdek Amsterdam in het donker!
  • Aansluitend een chocoladebelevenis in het donker bij Ctaste: prikkel je zintuigen met deze heerlijke verwennerij
  • Voor 25 euro per persoon!

Unieke ervaring

Waar ben ik? Wat ruik ik? Wat voel ik? Bij CtheCity prikkel je je zintuigen tot het uiterste! Midden in de stad, in een serie aaneengeschakelde grachtenpanden, is Amsterdam nagebouwd, met alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken. Een stad waar je letterlijk geen hand voor ogen ziet, een ervaring die je niet snel vergeet. Kom langs en ontdek hoeveel jij herkent van Amsterdam in het donker!
  • Voel het gras onder je voeten tijdens een wandeling in het Vondelpark
  • Fiets over de Amsterdamse grachten en hoor het drukke verkeer
  • Loop langs het red-light-district
  • Ruik de verse vis op de Albert Cuyp-markt
Durf jij de uitdaging aan? Er is veel interactie en wordt onderweg ook nog een infraroodfoto van je gemaakt.

Experts in het donker

Je staat er niet alleen voor in het donker! CtheCity zorgt er samen met Ctalents voor dat er blinden en slechtzienden zijn die getraind worden om hun speciale talent volledig te benutten. Met begeleiding van deze experts in het donker ben je in goede handen tijdens jouw zintuiglijke verkenningstocht. Deze blinde gidsen nemen je mee in dit nieuwe avontuur. Met mooie verhalen, eigen ervaringen en getrainde vaardigheden wijzen ze jou de weg in het donker.

Belevenis op maat voor iedereen

In ongeveer een uur tijd 'zie' je alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken. Met groepen tot ongeveer acht personen ga je tegelijkertijd naar binnen onder begeleiding van één van de experts. Raak geïnspireerd door het unieke talent van de medewerkers met een visuele beperking en ervaar hoe je zintuigen tot het uiterste geprikkeld worden. Kom samen met vrienden, familie of collega's langs en ga samen de uitdaging aan. CtheCity biedt voor iedereen een belevenis op maat, dus of je nou met een grote groep komt of juist met z'n tweeën, je zult dit bezoek aan Amsterdam niet snel vergeten!

Donker, hè?