Speel Room Escape in een historische munitieopslag

Speel Room Escape in een historische munitieopslag

Op een sfeervolle locatie gebeurt het: een historische munitieopslag in Amsterdam West. Hier werk je aan de ultieme teambuilding met Room Escape! Speel dit spannende spel met vrienden of collega's en ontsnap binnen een uur uit een afgesloten ruimte. De geschiedenis schraap je zo van de muren, inleven in je rol is niet moeilijk... Nu de oplossing nog bedenken! Ben je al nieuwsgierig? Kom het spel zelf spelen! Bekijk de bloedstollende kamers van Room Escape.

Stop de terroristen!

De situatie is als volgt: er is een melding dat de links–extremistische anarchistengroep SAJO–klub de munitieopslag is binnengevallen. Jouw team moet de aanslag weten tegen te houden. Maar... er is een bom in elkaar gezet die over precies een uur af gaat. Lukt het jullie in zestig minuten te ontsnappen en de anarchisten te verslaan? Succes!

Teambuilding

Heb jij stalen zenuwen en kun je je hoofd koel houden in een enorme stresssituatie? Speel dan zelf Room Escape in Amsterdam en kies uit de vier kamers! Hoe gaat het in z'n werk?
  • Met maximaal zeven personen word je gedropt in een afgesloten kamer;
  • Probeer binnen een uur buiten te komen, door hints en raadsels op te lossen;
  • Gebruik je hoofd, je handen en al je zintuigen!
  • Met een grotere groep? Boek twee rooms of splits je op. Ondertussen kun je een meer teambuildingactiviteiten doen, zoals streetgolf of lasergamen;
  • Ontdek wie de leidersrol op zich neemt en wie de raadsels het best weet te ontrafelen;
  • Sluit samen gezellig af met eten en drinken.
Room Escape Amsterdam is een gaaf spel waar je stalen zenuwen voor moet hebben. Durf jij het aan? Reserveer direct jouw room!

Speel Room Escape in een historische munitieopslag in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Rode kast bij Room Escape Amsterdam escaperoom

Ouderwetse kamer met landkaart, kolenhouder bij Escaperoom Amsterdam

Kamer met spiegel en kast bij Escaperoom Room Escape Amsterdam