Natuurspeeltuin Plan West
Laat je fantasie de loop in Natuurspeeltuin Plan West

Wanneer je door wijk De Baarsjes in Amsterdam loopt, valt Natuurspeeltuin Plan West je niet meteen op. De speeltuin ligt ook wel erg verstopt tussen de huizen. Maar hoe kom je hier dan? Zoek in de Van Speijkstraat naar een smalle doorgang naast nummer 65 en kom vervolgens terecht in een oase van rust midden in de stad. Je staat versteld! De natuurspeeltuin is namelijk groot en voor elk kind is wel iets te doen. Zo vallen de ruige rotsen je waarschijnlijk als eerste op. Klim hier gerust op als je wil! Ben je niet zo'n durfal? No worries, je vindt hier ook genoeg normale speeltoestellen als de glijbaan en schommel. Of speel in de warmere maanden met de waterfontein. Lekker klieren met water!

Zoals gezegd is het een natuurspeeltuin en Plan West is dat zeker. Ondanks dat de locatie midden in de stad zit, waan je je toch even in de kalme natuur. Heerlijk ook voor ouders en oppassers! Bij Plan West zijn kinderen echt 'kind' en slaat de fantasie op hol.

Natuurspeeltuin Plan West in Amsterdam leent zich ook goed voor een familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 natuurspeeltuin plan west amsterdam

Natuurspeeltuin Plan West
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.