Beleef de WhatsApp Moordtocht (en meer goedkope groepsuitjes)

Escape! van Stad Unique is een uniek spel waarbij je van elke omgeving een escape room maakt! Je wordt geketend aan de Escapebox, maar lukt het jou om binnen een uur de box open te krijgen, alle raadsels op te lossen en jezelf binnen de tijd los te maken?

Bezoek stadunique.nl »

De spannende en voordelige groepsuitjes van Stad Unique zijn ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnendag! Met de arrangementen van Stad Unique verken je bijna veertig steden in Nederland en Duitsland op unieke wijze:

Ontsnap uit je eigen escape room

De klok tikt maar door en ondertussen hangt de Escapebox nog steeds aan handboeien om je pols... Vind een manier om hem te openen, los de raadsels in de Escapebox op en bevrijd jezelf binnen het uur! Het spel Escape! speel je waar je maar wilt. Op die manier beleef je een escape room gewoon buiten, in de stad! Heb je langer de tijd? Combineer dan de Escapebox met de GPS Escapetour, waarbij je punten scoort door puzzels op te lossen aan de hand van coördinaten. Je doel? De cryptex openen - net als in De Da Vinci Code. Speel samen als team, of strijd in twee teams tegen elkaar.

Beleef de WhatsApp Moordtocht

Steek de koppen bij elkaar en speel de spannende WhatsApp Moordtocht. Er is een moord gepleegd in de stad. Ontdek wie het slachtoffer en wie de moordenaar is! Per mail ontvangen jullie een briefing, fotolijst en antwoordformulier. Op de mooiste plekken van de stad verzamel je steeds meer aanwijzingen. Lukt het om de moord op tijd op te lossen?

Beleef de WhatsApp Moordtocht (en meer goedkope groepsuitjes) in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

stadunique.nl »

Los een moord op

Vorm samen een team

Los een moord op

Los een moord op

Los een moord op

Sabotage in het spel.

Los een moord op

Ontcijfer de code.

Los een moord op

Perfect voor teambuilding

Los een moord op

Ultimatum in de stad.