Behind The Beach
Verken de duinen van Zandvoort op een fiets of elektrische fatbike

De paden op, de lanen in... spring op een fiets van Behind The Beach! Fiets door de duinen van Zandvoort en geniet tijdens een pauze van een lekkere picknick. Ontrafel een puzzel, volg fietsend een cryptische route en beantwoord alle vragen onderweg. Of toer langs de kust op een stoere fatbike!

Plan je eigen dag

Ontdek de prachtige natuur rondom Zandvoort op de fiets! Kies de prachtige route om de Amsterdamse waterleidingduinen of fiets door Nationaal Park Zuid-Kennemerland over fraaie verharde fietspaden. Niet schrikken als er opeens een kudde wilde paarden oversteekt. Heerlijk om bij mooi weer even een duik in de zee te nemen en te zonnen in een duinpannetje. Onderweg zijn er genoeg plekken om te lunchen, bijvoorbeeld bij een van de strandpaviljoens van Bloemendaal. Of huur een picknickfiets en neem zelf je eten mee in het handige picknickmandje.

Ook leuk: fiets naar het mooie historische centrum van Haarlem. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kies je fiets!

Bij Behind The Beach kun je kiezen uit verschillende soorten fietsen, allemaal met hun eigen charmes. Ga off-road met een fatbike, maak er een gemakkelijke toch van met een e-bike of zoek de rustige paden, terwijl de kinderen op hun eigen fietsjes fietsen. Op stap met een groep? Als je minimaal vijftien fietsen nodig hebt, dan worden ze gebracht op de locatie vanwaar jullie willen vertrekken. Tip: kom ook langs bij Behind The Beach in Bloemendaal, op Zeeweg 60 bij Camping de Lakens. Leuk voor kinderen, want daar verhuren ze ook skelters!

Behind The Beach in Zandvoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek behindthebeach.nl

Huur een stoere skelter. Foto: Behind the Beach
Huur een stoere skelter. Foto: Behind the Beach
Trek eropuit. Foto: Behind The Beach.
Trek eropuit. Foto: Behind The Beach.
Heerlijk fietsen door Zandvoort. Foto: Behind The Beach.
Heerlijk fietsen door Zandvoort. Foto: Behind The Beach.
Elektrisch rijden. Foto: Behind The Beach.
Elektrisch rijden. Foto: Behind The Beach.