Verken de duinen van Zandvoort op een unieke fiets of Vespa

Behind The Beach

De paden op, de lanen in... spring op een fiets van Behind The Beach! Fiets door de duinen van Zandvoort en geniet tijdens een pauze van een lekkere picknick. Ontrafel een puzzel, volg fietsend een cryptische route en beantwoord alle vragen onderweg. Of toer langs de kust op een echte Vespa!

Plan je eigen dag

Ontdek de prachtige natuur rondom Zandvoort op de fiets! Kies de prachtige route om de Amsterdamse waterleidingduinen of fiets door Nationaal Park Zuid-Kennemerland over fraaie verharde fietspaden. Niet schrikken als er opeens een kudde wilde paarden oversteekt. Heerlijk om bij mooi weer even een duik in de zee te nemen en te zonnen in een duinpannetje. Onderweg zijn er genoeg plekken om te lunchen, bijvoorbeeld bij een van de strandpaviljoens van Bloemendaal. Of huur een picknickfiets bij Behind The Beach en neem zelf je eten mee. Ook leuk: fiets naar het mooie historische centrum van Haarlem. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kies je fiets!

Bij Behind The Beach kun je kiezen uit verschillende soorten fietsen, allemaal met hun eigen charmes!
  • Stoer op een E-step;
  • Ontspannen op een pedelac;
  • Ga off-road met een elektrische fatbike;
  • Of flaneer over de boulevard op een te gekke Vespa! Rij samen in stijl op een scooter langs de kust, met de wind door je haren. Heerlijk!
Tip: kom ook langs bij Behind The Beach in Bloemendaal, op Zeeweg 60 bij Camping de Lakens. Leuk voor kinderen, want daar verhuren ze ook skelters!

Behind The Beach in Zandvoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Trek eropuit. Foto: Behind The Beach.

Huur een stoere driewieler. Foto: Behind The Beach.

Trek eropuit. Foto: Behind The Beach.

Trek eropuit. Foto: Behind The Beach.

Trek eropuit. Foto: Behind The Beach.

Heerlijk fietsen door Zandvoort. Foto: Behind The Beach.

Trek eropuit. Foto: Behind The Beach.

Elektrisch rijden. Foto: Behind The Beach.