Verken de duinen van Zandvoort op een unieke fiets of Vespa


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Behind The Beach

De paden op, de lanen in... spring op een fiets van Behind The Beach! Fiets door de duinen van Zandvoort en geniet tijdens een pauze van een lekkere barbecue. Ontrafel een puzzel, volg fietsend een cryptische route en beantwoord alle vragen onderweg. Of toer langs de kust op een echte Vespa!

Plan je eigen dag

Ontdek de prachtige natuur rondom Zandvoort op de fiets! Kies de prachtige route om de Amsterdamse waterleidingduinen of fiets door Nationaal Park Zuid-Kennemerland over fraaie verharde fietspaden. Niet schrikken als er opeens een kudde wilde paarden oversteekt. Heerlijk om bij mooi weer even lekker een duik in de zee te nemen en te zonnen in een duinpannetje. Onderweg zijn er genoeg plekken om te lunchen, bijvoorbeeld bij een van de strandpaviljoens van Bloemendaal. Of huur een picknickfiets bij Behind The Beach en neem zelf je eten mee. Ook leuk: fiets naar het mooie historische centrum van Haarlem. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kies een fiets!

Bij Behind The Beach kun je kiezen uit verschillende soorten fietsen, allemaal met hun eigen charmes!
  • Stoer op de Boulevard cruiser;
  • Sportief op een Skelter;
  • Ga off-road met een Elektrische fatbike;
  • Of flaneer over de boulevard op een te gekke Vespa! Rij samen in stijl op een scooter langs de kust, met de wind door je haren. Heerlijk!

Ga voor all-in

Al fietsend genieten van dit mooie stukje Nederland kan op allerlei manieren. Bekijk alle arrangementen van Behind The Beach. Fiets door Nationaal Park Zuid-Kennemerland en smul van een high tea. Maak een Tour Culinair en trap jezelf van voorgerecht naar hoofdgerecht en tot slot naar je dessert. Liever een stoere uitdaging? Overwin het ATB parcours en het strand op een mountainbike onder leiding van een gids tijdens een Guided MTB Tour. Bij Behind The Beach raak je niet uitgefietst! Groepen kunnen hun fietsen ook op locatie laten bezorgen.

Tip: kom ook langs bij Behind The Beach in Bloemendaal.

Behind The Beach in Zandvoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Of liever een tandem? Foto: Behind The Beach.

Huur een stoere driewieler. Foto: Behind The Beach.

Of liever een tandem? Foto: Behind The Beach.

Of liever een tandem? Foto: Behind The Beach.

Of liever een tandem? Foto: Behind The Beach.

Boek een arrangement. Foto: Behind The Beach.

Of liever een tandem? Foto: Behind The Beach.

Heerlijk fietsen door Zandvoort. Foto: Behind The Beach.

Of liever een tandem? Foto: Behind The Beach.

Elektrisch rijden. Foto: Behind The Beach.