Wind 'n Wheels: blokarten in Amsterdam!

Wind 'n Wheels

Kom landzeilen bij Wind 'n Wheels en scheur met een zeilwagen over het strand! Op het enige landzeilpark in de stad race je over Zeeburgereiland in Amsterdam. Het leuke is, dat iedereen het kan. Vanaf acht jaar manoeuvreer je de zeilwagen al door het park. Probeer ook de Skatey's van Wind 'n Wheels, elektrische skateboards, of spring een gat in de lucht op de Acro Bungee.

Beleef de Landzeil Experience

Helm op, beschermbril op, overall aan? Gaan met die banaan! Voor je begint aan de Landzeil Experience geven de instructeurs van Wind 'n Wheels je een korte introductie, waarbij ze precies uitleggen hoe het allemaal werkt. Hoe stuur je een zeilwagen? Stap in en oefenen maar. Als iedereen zijn kar onder controle heeft, ga je het parcours op. Voel de wind door je haren en het zeil en scheur een rondje. Met een zeilwagen kun je flinke snelheden behalen, maar iedere kar van Wind 'n Wheels is uitgerust met een veiligheidssysteem. Zo kun je met een gerust hart aan de gang. Veel plezier!

Neem vast een kijkje bij Wind 'n Wheels:

Wind 'n Wheels in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 20,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Wind 'n Wheels

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.