Bekijk de hotspots van Rotterdam vanuit een cabrio bus

Bijna alle grote steden van Europa kun je verkennen met een open bus. En die vind je nu ook in Rotterdam! De knalrode cabrio bus van Sightseeing Rotterdam is bijna niet te missen en rijd langs alle hotspots van de stad. De contouren van de bekende Euromast doemen al van ver op en ook de spraakmakende Markthal ligt op de route van Sightseeing Rotterdam. Met mooi weer is natuurlijk het dak van de bus open, zodat iedereen Rotterdam kan zien en horen!

Maak zelf een ritje in de Sightseeing bus en laat Rotterdam je verrassen.

Bezoek www.sightseeingrotterdam.nl »

Bekijk Rotterdam vanuit een cabrio bus

Net als in grote steden als Barcelona, Parijs en Londen verken je Rotterdam met wapperende haren, terwijl je in de bus van Sightseeing Rotterdam door de binnenstad flaneert. Met de cabriobus rij je langs de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Rijd over de Willemsbrug en de Erasmusbrug, naar de Kop van Zuid en het imposante, nieuwe Centraal Station. Bekijk hier vast de Sightseeing Route! Door de audiotour krijg je onderweg alles te horen over deze highlights. De audiotour is er in zes talen, Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en natuurlijk plat Rotterdams.

Praktische informatie

De tour start een eindigt voor het schip De Zwarte Zwaan. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Bekijk meer informatie over de bereikbaarheid op de website.

Activiteiten in de buurt

Tegenover de op- en afstapplaats van Splashtours bevindt zich restaurant De Zwarte Zwaan in een groot schip aan de kade. Hier genieten gasten van een kopje koffie of thee met een gebakje, een lunch, een high tea en een diner. In het onderdek van het restaurant is Lasergame Rotterdam te vinden, waar deelnemers elkaar in het ruim onder vuur nemen. Een potje lasergame in een mysterieuze omgeving. Niet spannend genoeg? Verken de stad op een Segway. Vind je balans en word een met je omgeving. Wil je liever mee met een ander-dan-anders stadstour? Stap dan aan boord van Splashtours. In zestig minuten rijd je eerst langs de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de 'splash'... de bus duikt ineens de Maas in!

Bekijk de hotspots van Rotterdam vanuit een cabrio bus in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.sightseeingrotterdam.nl »

Sightseeing op wielen.

Met de bus langs de Markthal.

Sightseeing op wielen.

Sightseeing op wielen.

Sightseeing op wielen.

Leuk als groepsuitje!

Sightseeing op wielen.

Bij de Erasmusbrug.