1

BuitenEten


-advertentiepositie-



BuitenEten: huur een TukTuk en workshop koken op kampvuur

Op zoek naar een origineel groepsuitje? Verken het Weerterland, de Peelstreek of de Kempen-broek op je gemak in een stijlvolle Italiaanse cabio TukTuk. Kies voor één van de mooie routes, open het dak van je tuk tuk en tuf met een vaartje weg. Of kies voor een stoere e-chopper of een modere Carver. Neem een picknickmand mee voor onderweg of combineer je dagje toeren met een arrangement en waarbij je onbeperkt steenovenpizza's mag eten of een driegangen lunch of diner nuttigt op drie verschillende locaties.

Workshop koken op kampvuur

Liever zelf je eten klaarmaken? Dat kan tijdens een workshop koken op kampvuur (8 tot 30 personen). Samen gaan jullie aan de slag om je eigen maaltijd bereiden op een open vuur. Drink ondertussen iets met op de achtergrond Texas Longhorn runderen in de wei. Uiteraard met een drankje erbij!

BuitenEten in Someren leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.buiteneten.nl

Foto:Bram van Oosterhout
Foto:Bram van Oosterhout
Foto:  Bram van Oosterhout
Foto: Bram van Oosterhout