1

CoCo The Cocktail Company


-advertentiepositie-Shake it baby! Lekker én leuk: een workshop cocktails maken

CoCo The Cocktail Company onthult al de geheimen van een perfecte cocktail. Leer samen met je vrienden om te shaken, stirren, blenden, strainen... Mix de lekkerste ingrediënten voor je eigen cocktail en na afloop wordt er natuurlijk volop geproefd!

Cocktailparty in je eigen huis

Met The Cocktail Company kies je voor een smakelijk en gezellig uitje met vrienden of collega's. Verras een vrijgezel met zijn of haar eigen cocktailworkhop of houd een leuke party bij je thuis. Ook mogelijk: ga de strijd aan met collega's in een kennisquiz. De workshops worden gegeven door professionals en barsten van de lol, creativiteit en lekkere ingrediënten. In twee uur tijd heb je het cocktail shaken onder de knie: de traditionele soorten, maar ook de nieuwe. Kies voor één van de vijftig locaties in Nederland of België of organiseer in je eigen huis een workshop.

Diverse arrangementen

CoCo heeft diverse leuke arrangementen:
  • De populaire Gococo, die een leuke mix is van fun en kennis!
  • Ecoco, met biologisch geteelde verse ingrediënten voor een extra goed gevoel;
  • Nococo, speciaal voor alcoholvrije aangelegenheden;
  • Shake & Dine, met vooraf of achteraf een maaltijd.
  • Women Only, maak een elegante mix tijdens jullie 'girls night out'
  • Coco & Dreams waarbij je de strijd met collega's. Wie maakt de beste cocktails én heeft de meeste kennis over de heerlijke drankjes?
Je kunt ook kiezen voor een smakelijke proeverij. Probeer bijvoorbeeld whisky, rum, wodka, tequila, gin & tonic of, heel verrassend, koffie! Bij een 'tasting' leer je alle ins en outs over de dranksoort van je keuze en mag je uiteraard ook proeven. Proef jij het verschil tussen de trendy whisky 'Old Fashioned' en de strakke Manhattan?

CoCo The Cocktail Company in Breda leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.thecocktailcompany.nl

Achter de bar met CoCo. Foto: CoCo
Achter de bar met CoCo. Foto: CoCo
Zelf shaken met CoCo. Foto: CoCo
Zelf shaken met CoCo. Foto: CoCo
Workshop cocktail shaken. Foto: CoCo
Workshop cocktail shaken. Foto: CoCo
Ideaal voor een vriendinnenuitje. Foto: CoCo
Ideaal voor een vriendinnenuitje. Foto: CoCo