Spring, flip en stuiter op trampolines bij Jumpers Indoor

Van springen word je vanzelf vrolijk. Helemaal als je kunt springen bij Fun Center Jumpers Indoor! Behalve jumpen kun je hier ook lasergamen, poolen, golfen en karaoke zingen.

Bezoek funcenteramstelveen.nl »

Jump als een baas

In Jumpers Indoor heb je meer dan 32 trampolinevelden met interactieve elementen. Bij de dunkingzones probeer je al springend de bal in de basket te gooien. Slam dunk! Ook een uitdaging: de slackline. Balanceer over deze strakgespannen lijn en steek de foampit over... Haal jij de overkant zonder te vallen? Gelukkig is de landing zacht.

Zingen, lasergamen en poolen

Behalve trampolines vind je bij Jumpers Indoor ook pooltafels en een indoor golfbaan. Of trotseer het karaokepodium en zing samen de sterren van de hemel - of juist niet. Je kunt ook meerdere dingen pop één dag plannen met de combi arrangementen.

Kinderfeestje bij Jumpers Indoor

Tip: Jumpers Indoor is leuk voor een kinderfeestje. Samen jumpen en smullen van patat of juist een gezond tussendoortje. Urenlang samen springen!

Spring, flip en stuiter op trampolines bij Jumpers Indoor in Amstelveen leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

funcenteramstelveen.nl »

Test je tricks op de trampoline.

Dunk erop los in het trampolinepark.

Test je tricks op de trampoline.

Test je tricks op de trampoline.

Test je tricks op de trampoline.

Genoeg ruimte bij Jumpers Indoor.

Test je tricks op de trampoline.

Speel tussendoor een potje pool.