Kunstliefde
Kunstliefde Utrecht

Kunstliefde is in 1807 opgericht als Teekengenootschap, een collectief van Utrechtse kunstenaars. Meer dan tweehonderd jaar later is de beeldende kunst nog steeds springlevend in Utrecht. Kunstliefde zorgt dat er verschillende exposities zijn in de stad, het hele jaar door, zodat iedereen op een laagdrempelige manier kan genieten van kunst. Kunstliefde biedt een podium aan jonge kunstenaars, die in het programma 'De Belofte' toewerken naar een eerste tentoonstelling. Ook kunstenaars uit het Utrechtse zelf krijgen alle ruimte om zichzelf te presenteren, bijvoorbeeld tijdens de Utrechtse Atelier Route of UtrechtDownUnder.

Kunstliefde organiseert kinderworkshops. Je kans om papa of mama een keer vast te leggen op het doek. Voor volwassenen zijn er regelmatig podiumavonden en worden cursussen georganiseerd. Op zoek naar iets leuks voor aan de muur? Ook daarvoor kun je bij Kunstliefde terecht. Diverse kunstwerken zijn gewoon te koop en zijn nog best betaalbaar ook.

Kunstliefde in Utrecht leent zich ook goed voor een workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.kunstliefde.nl

Ontdek hedendaagse kunst. Foto: Luuk Huiskes
Ontdek hedendaagse kunst. Foto: Luuk Huiskes
Laat je verrassen. Foto: Luuk Huiskes
Laat je verrassen. Foto: Luuk Huiskes
Bezoek een van de activiteiten. Foto: Luuk Huiskes
Bezoek een van de activiteiten. Foto: Luuk Huiskes