1

Opgesloten in een lift! Wat nu?
Escape Mission Eindhoven

Escape Mission Eindhoven daagt je uit om je met vrienden of familie op te laten sluiten. Je mag wel kiezen: wordt het de Dr. Jones Room, de Elevator Room of een van de andere kamers? Hoe dan ook heb je zestig minuten om uit de kamer te ontsnappen. En dat lijkt lang aan het begin, maar eenmaal begonnen aan de zoektocht naar aanwijzingen, is die tijd zo voorbij!

Dr. Jones Room

Neem een kijkje in het kantoor van archeoloog Dr. Jones, maar pas op! Criminele bendes, die net als hij zoeken naar de Kroon van Monasterio, hebben de deur geblokkeerd. Wie weet er binnen zestig minuten een uitweg te vinden en het kantoor te verlaten? De aanwijzingen helpen je daarbij, maar ook samenwerking is erg belangrijk.

Elevator Room

Ook bloedstollend spannend is de Elevator Room. De oude goederenlift is met geen mogelijkheid in beweging te krijgen en er zijn al twee kabels afgebroken. Kunnen jullie nog ontsnappen voordat de andere kabels ook afbreken? Een uitdaging waar een flinke dosis teamspirit voor nodig is.

Escape Room en GlowGolf

Combineer de Escape Mission met een potje glowgolf! Op dezelfde locatie vind je namelijk GlowGolf Eindhoven. Hier speel je minigolf in een spannende en prachtig fluorescerende setting.

Escape Mission Eindhoven in Eindhoven leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Escape Mission Eindhoven.
Foto: Escape Mission Eindhoven.
Foto: Escape Mission Eindhoven.
Foto: Escape Mission Eindhoven.
Foto: Escape Mission Eindhoven.
Foto: Escape Mission Eindhoven.