1

Fietsverhuur in het veelzijdige Westland




Fietsverhuur in het veelzijdige Westland

Dit uitstapje is gesloten en bestaat helaas niet meer. Een actief en ontspannen dagje uit begint bij Bike Totaal Van der Zalm in Naaldwijk. Er zijn fietsen met versnellingen, E-bikes en kinderfietsen te huur waarmee je de prachtige omgeving van het Westland en Midden-Delfland kunt ontdekken. Ook de allerkleinsten kunnen mee, want voor hen zijn er kinderzitjes te huur.

Fietsroutes

In de omgeving van Naaldwijk is er op de fiets veel te ontdekken. Hou je van stilte en natuur? Fiets dan door de duinen en geniet van het uitzicht over zee, of fiets door de polders en geniet van de rust in de stiltegebieden. Zoek je liever de drukte op? Dan zijn grotere steden als Delft en Den Haag niet ver weg en ook zeker een bezoekje waard! De lengte van de fietstocht is gemakkelijk zelf te bepalen door een uitgebreid netwerk van knooppunten. Fietsverhuur Van der Zalm biedt ook themaroutes aan die afwijken van de standaard fietsroutes. Op deze manier ontdek je de meest bijzondere plekjes van het Westland!

Picknicken onderweg

Tijdens het fietsen kom je de mooiste plekjes tegen voor een picknick. Leg je kleed uit en geniet van de prachtige omgeving. Je kunt kiezen uit diverse picknickmanden.

Compleet dagje uit

Onderweg nog wat bezichtigen, eten of doen? Fietsverhuur Van der Zalm kan een persoonlijke fietsroute voor je uitstippelen waarin meerdere gelegenheden worden opgenomen. Zo wordt de fietstocht nog leuker!

Dit uitstapje is gesloten en bestaat helaas niet meer.

 

Fietsverhuur in het veelzijdige Westland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.