Toet toet! Ontdek het Westland in een Lelijk Eendje
Eenden Tours Westland

De vrolijke claxon, de ronkende motor en de authentieke stoelen met vering: beleef een heerlijk dagje uit in een nostalgische Citroën 2CV, beter bekend als 'lelijke eendjes'! Eenden Tours Westland organiseert prachtige rondritten door het Westland en omstreken. Zet bij mooi weer het dak open en voel de wind in je haren terwijl je door uitgestrekte velden, bossen en duinen toert. Combineer een tocht met een lekkere brunch, picknick, barbecue of een aanvullende workshop en maak zo de dag compleet. Goede reis!

Oldtimer huren met een groep

Beleef met collega's, vrienden of familie een ontspannen dag in de 'Deux Cheveaux'. De rij van kleurrijke auto's trekt sowieso veel bekijks! Huur een of meerdere 2CV's, ga op paden geniet van de omgeving. Rijd met elkaar langs uitgestrekte velden en door mooie dorpjes. Even nergens aan denken en terug in de tijd. Ook leuk: binnen een handomdraai maak je van de overdekte Eend een cabrio, voor heerlijk zwoele zomerdagen. Op koude dagen is de rit ook goed te doen; dan laat je de kap gewoon dicht.

Verschillende tochten

Een spannende fotopuzzeltocht, een route langs een prachtige bloemenkwekerij of met de pont de Maas oversteken richting de eilanden: Eenden Tours Westland heeft allerlei leuke routes uitgezet. Bekijk alle arrangementen en kies een dagje uit dat bij jullie past.

 www.eendentourswestland.nl

Foto: Eenden Tours Westland
Foto: Eenden Tours Westland
Foto: Eenden Tours Westland
Foto: Eenden Tours Westland
Foto: Eenden Tours Westland
Foto: Eenden Tours Westland