1

Vakantiepark De Bosrand
Vakantiepark De Bosrand

Voor een rustige, comfortabele vakantie op de Veluwe ga je naar Vakantiepark De Bosrand. Het park is lekker kleinschalig, maar heeft toch alles in huis voor een optimaal vakantieverblijf. De appartementen en bungalows zijn van alle gemakken voorzien: open haard, zithoek, volledig uitgeruste keuken inclusief vaatwasser en ruime slaapkamers met heerlijke bedden.

Het park zelf is kindvriendelijk; er wordt rustig gereden op de smalle weggetjes. De speeltuin is afgezet met een hek waardoor de kleintjes ook niet zomaar de weg op rennen. Ze schommelen rustig in de vogelnestschommel of kliederen met de waterpomp. Het park heeft een overdekt zwembad waar je op rustige tijden lekker baantjes kunt trekken of met de kinderen kunt ravotten in het water. Sla een balletje op het tennisveld. De Bosrand is een prima uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten op de Veluwe.

Vakantiepark De Bosrand in Vaassen leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Vakantiepark De Bosrand