Rock City Escape


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Escape Room Amersfoort

Van de escape room van Rock City Escape krijg je geheid kippenvel. Je hebt een uur de tijd om in het Amersfoortse Eemklooster het mysterie van Amy op te lossen. Zij heeft vroeger iets doms uitgehaald en nu lijkt het erop dat de legende van Bloody Mary waarheid is geworden: Amy is in het Eemklooster verdwenen.

In het verhaal zijn jij en je team de vrienden van Amy die vroeger samen Bloody Mary hebben ontwaakt. Na jaren van afvragen en schuldgevoel gaan jullie in het klooster op onderzoek uit. Ontrafel de verdwijning van Amy binnen een uur door middel van raadsels, spelletjes en puzzels en ontsnap uit het griezelige klooster!

Geschikt vanaf twaalf jaar, mits onder begeleiding van een volwassene. Vanaf zestien jaar mogen jongeren alleen de escape room beleven. Er zijn arrangementen mogelijk voor groepen van meer dan zes personen.

Escape Room Amersfoort in Amersfoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Escape Room Amersfoort

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.