Waan je in het Wilde Westen bij Het Zwarte Water


Het Zwarte Water

Ontdek het Wilde Westen bij Het Zwarte Water en doe mee aan de Westernspelen! Reis terug naar de tijd van cowboys, lasso's en paardenraces voor de klapdeuren van de saloon. Daag je vrienden, familie of collega's uit voor wedstrijdjes hoefijzers gooien, ringsteken, postkoetsraces en andere wilde avonturen!

Westernspelen

Strijd in teams tegen elkaar in het Wilde Westen en doorsta verschillende opdrachten! Wie kan het beste ringsteken, hoefijzer gooien, spijker slaan en lasso gooien? Klim in het zadel voor een paardenrace of klim in de kruiwagen voor een nostalgische kruiwagenrace. De score van alle opdrachten wordt de hele dag bijgehouden en aan het einde worden de winnende cowboys bekendgemaakt.

Klim in het zadel

De activiteiten van de Westernspelen zijn geschikt voor alle leeftijden en ruiters, of je nou ervaren bent of voor het eerst in het zadel zit. Combineer de Westernspelen met een middag paardrijden of smeer de kelen en zing uit volle borst countrynummers tijdens een karaokesessie.

Cowboys in de bar

Even pauzeren? Geniet van een drankje, uitgebreide lunch of lekkere snacks in het eetcafé of aan de bar van Het Zwarte Water. Voor groepen zijn er barbecues in westernstijl mogelijk, om de wilde dag compleet te maken! Wil je niet meer naar huis? Blijf slapen in een chalet of met een groep in de groepsaccommodatie.

Het Zwarte Water in De Mortel leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Slaap in het chalet. Foto: Het Zwarte Water

Westernspelen. Foto: Het Zwarte Water

Slaap in het chalet. Foto: Het Zwarte Water

Slaap in het chalet. Foto: Het Zwarte Water