TukTuk Lauwersoog

TukTuk huren Lauwersoog

Ze zijn een bijzondere verschijning in het uitgestrekte landschap van Lauwersoog, de tuktuks van TukTuk Lauwersoog. Probeer dit Italiaanse voertuig eens uit en volg een van de routes die je in de tuktuk vindt. Voert de tocht door Friesland of toch een stukje Groningen? TukTuk Lauwersoog weet nog veel meer mooie plekjes. Om te bekijken of om snel voor op de rem te trappen. Even stoppen voor een high tea, picknick of diner? Bekijk alle arrangementen van TukTuk Lauwersoog en reserveer een tuktuk en een dag vol herinneringen.

Tip: TukTuk Lauwersoog verhuurt ook een malle Eend, roze Daf, nostalgische Trabant en een Tuksprinter!

Huur een tuktuk

Na een korte instructie van TukTuk Lauwersoog ben je vrij om je eigen weg te gaan in de tuktuk. Toer naar Zoutkamp of Dokkum. Naar Pieterburen of Moddergat. Laat je leiden door de routekaarten aan boord van de tuktuk. Het schitterende Lauwersmeergebied levert hoe dan ook mooie plaatjes op. Geniet van de stilte bij het Lauwersmeer, waar vissersbootjes dobberen. Of zoek de drukte op in het prachtige stadje Dokkum. TukTuk Lauwersoog vult graag een picknickmand voor onderweg, met natuurlijk een pakje Tuc crackers erin.

Op pad met vrijgezellen, bedrijven of familie

Een feestje vieren met de tuktuk? Dat wordt gezellig! Rijd met vriendinnen, zussen of vrienden naar de Theefabriek, de Mosterdmakerij of speel Pitch&Putt golf. Ook leuk is het Tuk Wad(t) arrangement!

Van 14:00 uur tot 17:00 uur rijd je in de tuktuk, met eventueel een kopje koffie en gebak onderweg. Vanaf de tukloods gaat de reis verder met auto naar de visserijhaven in Lauwersoog, waar het nostalgische betonningsvaartuig de MS Tender wacht. Tijdens een drie uur durende rondvaart over het wad heb je kans zeehonden op de zandplaat te zien liggen. En terwijl je geniet van alles wat het wad biedt, staat er een grill/barbecue buffet klaar om van te eten.

Bekijk alle arrangementen van TukTuk Lauwersoog.

Liever de zee in de omgeving trotseren? Vaar mee met de MS Tender!

TukTuk huren Lauwersoog in Lauwersoog leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

TukTuk huren Lauwersoog

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.