Voor slimmeriken met stalen zenuwen: ontsnap bij Escaping Rotterdam

Escaping Rotterdam

Zodra je De Machinekamer van een duikboot binnenstapt, gaat het licht uit en de bom aan. En in The Office sluip je het kantoor van havenbaron Van Beuningen binnen. Houd jij het hoofd koel in deze levensgevaarlijke situaties? En help jij Dr Jekyll om de wereld te behoeden van kwade krachten? Of wint Mr. Hyde, de horrordokter die je nachtmerries gaat bezorgen?

Tik, tak, tik, tak...

Stel alvast je team samen en kies één van de escaperooms. Samen met de bemanningsleden heb je zestig minuten de tijd om de bom in De Machinekamer onschadelijk te maken. Worden jullie zeehelden of gaan jullie met het schip ten onder? En wat is er gisteren eigenlijk gebeurd? In de kamer van Michiel de Ruyter moet je zo snel mogelijk een bom onschadelijk maken, voor het te laat is.. In The Office ontsnap je niet uit een kamer, maar breek je er juist ín. Ontdek wat baron Van Beuningen te verbergen heeft!

Overwin door teamwork

Je raakt volledig in de ban van de opdrachten bij Escaping Rotterdam! Houd jij het hoofd koel in deze levensgevaarlijke situaties? Ontsnappen lukt alleen als je samenwerkt met je teamgenoten. De druk is hoog en de spanning stijgt met de seconde. Zoek samen naar aanwijzingen en verdeel de taken goed!

Voor echte thrillseekers

Is alleen een escaperoom niet spannend genoeg voor een geheim agent met stalen zenuwen zoals jij? Combineer een van de kamers met een ander uitje:
  • Lasergamen & Escape Room;
  • Segway & Escape Room;
  • Borrel & Escape Room.
    Hef het glas op jullie overwinning!

Escaping Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Escaping Rotterdam.

Foto: Escaping Rotterdam.

Foto: Escaping Rotterdam.

Foto: Escaping Rotterdam.

Foto: Escaping Rotterdam.

Foto: Escaping Rotterdam.

Foto: Escaping Rotterdam.

Foto: Escaping Rotterdam.