Bewonder 's werelds gekste vondsten

Je valt van de ene verbazing in de andere in Ripley's Amsterdam. Dat de wereld vol zit met gekke, wonderlijke en mooie dingen; daar kom je achter in dit spraakmakende museum. Bewonder de vondsten die Robert Ripley over de hele wereld deed: van misvormde schedels tot een Faberge-ei. En wat komt er uit het plaatsje Hell in Noorwegen? Neem plaats naast de langste man ter wereld en maak een foto met een zeven meter hoge transformer 'Bumblebee'. Wonderen overal!

Bizarre verhalen

Het, van oorsprong Amerikaanse concept, Ripley's Believe It or Not! vult op de Dam wel vijf verdiepingen met bizarre voorwerpen en wetenswaardigheden. Al het geks wat Ripley ooit tegenkwam komt hier samen. Loop mensen tegen het lijf met een wel heel bijzonder uiterlijk, zoals de Vampire Woman en de Lizard Man. Bekijk gekrompen menshoofden van koppensnellers, een echt gedragen ruimtepak uit Rusland en een deel van de originele Berlijnse muur. Bewonder ook moderne kunst, zoals eigenaardige portretten van celebrity's als Lady Gaga, Michael Jackson en Taylor Swift, helemaal gemaakt van kauwgom en krijtjes.

Hollandse rariteiten

Ripley's Amsterdam heeft ook een aantal opmerkelijke zaken in huis die iets met Nederland te maken hebben. Bekijk de wereld eens vanuit een kaas of zie hoe Amsterdam er zonder dijken aan toe zou zijn. Ook op de Hollandse verdieping vind je genoeg vermaak. Op een gigantisch keyboard componeren bezoekers hun eigen songs. Eén verdieping hoger heb je een mooi uitzicht over de Dam en is er een 5D-bioscoop waar je op reis gaat door andere werelden.

Kinderfeestje bij Ripley's

Wist je dat je ook je verjaardag bij Ripley's kunt vieren? Ripley's organiseert originele kinderfeestjes waar kinderen én volwassenen blij van worden. Neem contact op met Ripley's om de mogelijkheden te bespreken.

Bewonder 's werelds gekste vondsten in Amsterdam leent zich ook goed voor een kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.