Ontsnap uit je eigen huis of kantoor - escaperoom op locatie!

Een escaperoom in een onbekende omgeving is al spannend. Maar je krijgt pas écht helemaal de kriebels als je ineens opgesloten zit in je eigen café, woonkamer of kantine. Op elke willekeurige locatie kun je een escaperoom reserveren. Op kantoor, om samen met collega's het spel te spelen. Of thuis, voor een uitje met vrienden. Hoe dan ook, er gaan heel wat zweetdruppeltjes vallen voordat alle raadsels zijn opgelost!De escaperoom op eigen locatie is bedacht door Uitjesbazen. Zij organiseren allerlei gezellige en uitdagende uitjes voor groepen. Met vrienden of collega's een dagje doorbrengen en het lekker rustig aan doen of juist samen shaken van de spanning? Bepaal zelf hoe jullie dag eruitziet. Je hebt keuze uit meer dan twintig verschillende groepsuitjes op locatie.Een paar voorbeelden van arrangementen:

Foute bingo en spannende pretparken

  • Foute Bingoshow - Bingo spelen, maar dan met een twist en vooral lekker fout. Zo zijn de bingoballen niet alleen voorzien van cijfers, maar ook van opdrachten. Je moet meer dan een liedje zingen als je 'bingo' roept zonder volle kaart. Zo makkelijk kom je er niet van af!
  • Lipdub maken - Vereeuwig jezelf in een filmpje! Maak als familie of vriendengroep een leuke lipdub voor een bruidspaar, of laat als bedrijf zien dat je gevoel voor humor hebt. Zo heb je een gezellige dag, een grappig filmpje en een eeuwige herinnering.
  • Pretpark Adventure - Waarschuwing: dit is een sneaky arrangement. Ga in twee teams de strijd aan in een pretpark naar keuze en los opdrachten op in het park. Je krijgt instructies via je telefoon... Spannend!

Kies zelf een locatie

Of je nu uit een escaperoom ontsnapt of een ander uitje wilt trotseren, alles kan op een locatie naar keuze. Wel zo handig als je een grote familie of vriendengroep bij elkaar wilt brengen voor een speciale dag. Bekijk alle uitjes voor vriendengroepen, teams, families en bedrijven. Bij de activiteit kun je ook een lunch of diner op locatie aanvragen.

Ontsnap uit je eigen huis of kantoor - escaperoom op locatie leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Los samen pittige raadsels op. Foto: Uitjesbazen.

Ontsnap met je collega's uit het kantoor! Foto: Uitjesbazen.

Los samen pittige raadsels op. Foto: Uitjesbazen.

Los samen pittige raadsels op. Foto: Uitjesbazen.

Los samen pittige raadsels op. Foto: Uitjesbazen.

Kun jij ontsnappen binnen een uur? Foto: Uitjesbazen.

Los samen pittige raadsels op. Foto: Uitjesbazen.

Maak een lipdub met vrienden of collega's. Foto: Uitjesbazen.

Los samen pittige raadsels op. Foto: Uitjesbazen.

Durf jij een avontuur in een pretpark aan? Foto: Uitjesbazen.