Rederij Nassau


-advertentiepositie-



Rederij Nassau

Huur een luxe sloep of vaar mee met de salonboot van Rederij Nassau! Een verrassende manier om de stad te verkennen - en een originele locatie voor een feestje of borrel. Samen eten, dansen en bijkletsen terwijl je door de iconische grachten van Amsterdam vaart. Bij Rederij Nassau heb je keuze uit twee soorten boten: een sloep en een salonboot.

Sloep Nassau

De luxe sloep is compleet ingericht (er zit zelfs een toilet in) en kan deels of geheel worden overdekt bij slecht weer. Er is elektriciteit aan boord voor muziek en opladers. Het is een leuke varende locatie voor een borrel met bedrijf, vrienden of relaties. Neem het roer in handen, geniet van het uitzicht vanaf de banken of geniet staand van een borrel.

Salonboot Roos

De salonboot van Rederij Nassau is iets luxer: hier kun je zelfs zittend aan boord dineren met maximaal 28 mensen - en barbecuën tot 35 personen! De salonboot kan open of overdekt varen - afhankelijk van het weer - en heeft genoeg ruimte voor een borrel met 45 personen. Aan boord zijn een bar en een toilet aanwezig. Een originele locatie voor een diner of een feestje.

Andere boten

Daarnaast zijn er nog andere sloepen en salonboten beschikbaar. Sloep Hanneke is groter dan Sloep Nassau; je kan hier met 65 personen komen borrelen. Ook heb je de salon sloep Havana en de sloep Abaco. Bekijk deze boten op de website.

Rederij Nassau in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek rederijnassau.nl

Rederij Nassau
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.