Rederij Nassau

Rederij Nassau

Huur een luxe sloep of vaar mee met de salonboot van Rederij Nassau! Een verrassende manier om de stad te verkennen - en een originele locatie voor een feestje of borrel. Samen eten, dansen en bijkletsen terwijl je door de iconische grachten van Amsterdam vaart. Bij Rederij Nassau heb je keuze uit twee soorten boten: een sloep en een salonboot.

Sloep Nassau

De luxe sloep is compleet ingericht (er zit zelfs een toilet in) en kan deels of geheel worden overdekt bij slecht weer. Er is elektriciteit aan boord voor muziek en opladers. Het is een leuke varende locatie voor een borrel met bedrijf, vrienden of relaties. Neem het roer in handen of geniet van het van het uitzicht vanaf de banken of geniet staand van een borrel. Voor de eerste twee uren betaal je € 175,- per uur voor de complete sloep, in de vervolguren kost het € 150,- per uur.

Salonboot Roos

De salonboot van Rederij Nassau is iets luxer: hier kun je zelfs aan boord dineren met maximaal 25 mensen. De salonboot kan open of overdekt varen - afhankelijk van het weer - en heeft genoeg ruimte voor een borrel met vijftig personen. Aan boord zijn een bar en een toilet aanwezig. Een originele locatie voor een diner of een feestje. Voor de eerste twee uren betaal je € 275,- per uur voor de salonboot, in de vervolguren kost het € 250,- per uur.

Rederij Nassau in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Rederij Nassau

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.